- 31 Ekim 2013
- 21.353
- 71.573
- 798
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyorum yanıyorum yanıyorum da ona yanıyorum gereksiz biri yüzünden ben de ban yiyeceğimsana özel değil. klasik limoncu tavrı, onun yüzünden sende banlancaksın
bundan sonra konu sahipleri hemen yazmadıgında yada yanlıs yazdıgında dalga gecmemeyi ögrenirsin isye fena mıbiliyorum yanıyorum yanıyorum da ona yanıyorum gereksiz biri yüzünden ben de ban yiyeceğim![]()
sen yanlız gordugun herkezin üstüne boyle gidermisin banane degil bu kız cvp yazamadı diye onu yalancı yanlıs yazdı dıye kimse kızın üstüne gidemez kadınlar klubu burası dalga gecenler klubu degil birbirimizi korumazsan vay halimize
bundan sonra konu sahipleri hemen yazmadıgında yada yanlıs yazdıgında dalga gecmemeyi ögrenirsin isye fena mı
okuman da yok senin gereksiz biri yüzünden ban yiyeceğim için yanıyorum yazdımbundan sonra konu sahipleri hemen yazmadıgında yada yanlıs yazdıgında dalga gecmemeyi ögrenirsin isye fena mı
okudum tabiki. kimse senin gibi asalak, dengesiz, terbiyesiz, klavye canavarı gibi hakaretlerde bulunmamış. bumu senin yalnız kadını koruma şeklin. senin olduğun her konuda muhakkak bi kavga çıkyoben yanlız kalan her kadına aynısını yaparım kimse kimseyi ezemz burda ayıp bee ben o kadar gereksiz seylere banlandım ki bu vız gelir bana konuyu okudun mu sen kız yanlıs bisey yazdı anında cvp vermedi diye ilk sayfalar kahlahaya yazılarından yazı okunmuyo
okuman da yok senin gereksiz biri yüzünden ban yiyeceğim için yanıyorum yazdım
yoksa hakettiysem ban yemekten korkmam cicim rahat ol sen kendinle karıştırma beni![]()
gerçekten öyle ya kendime kızıyorum niye bu kadar muhattap oldum diyeAyy cidden yeterince indik seviyesine cevap vermeyelim gerçekten anlamak istediği gibi anlıyo zaten hiç değilse kendimizi yormamış oluruz sende umursama istediği gibi konuşsun dursun
gerçekten öyle ya kendime kızıyorum niye bu kadar muhattap oldum diye![]()
evet ama boşa yoruldukAnlar diye umut ettik![]()
Kuzenim benim hesabımdan yazdı o yüzden öyle oldu
Sabah sabah yaşananlara bak ya kuzenim evlenecek tabi kendi hesabı gibi yazınca olay oldu çok şükür evliyim ben
Aynen ya kuzenim yazdı mesajı sonuç böyle oldu :)