Gelin hamamı:))) oh ohhh

anggel1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
112
66
98
37
ekim de kuzenimin düğünü var istanbulda önerebileceğiniz gelin hamamı yerleri var mı ? Birde neler yapılabilir ?

Son düzenleme:
Temizlik açısından ibb ye bağlı yerler var , pendikte hamam mevcut ama bayanlar için var mı bilmiyorum.
Kardeşim gider sürekli (erkek) fiyatı 60 TL.İçecek vs ücretsiz.

istanbul'da hangi yakada düşünüyorsunuz?
öneri yapmayacağım. çünkü bilgim yok.
size gelen önerilerden yararlanacağım da

Sancaktepe de adı külliye olan bir yer var araştırabilirsiniz,içini biraz gördüm güzele benziyordu,değerlendirebilirsiniz.

Belki kaçarak evlendi, ailesi yeni barıştı düğün yapacaklar. Bilmiyorum oluyor mu böyle bir şey.

Belki boşandı hemen ikinci kocayı alıyor, belki onuncu evliliği.

Belki evlenmeden çocuk sahibi oldu, yeni evleniyorlar.

Bize ne?

Fake demeye çalışıyorsanız onu bilemem ama gerisinden bize ne yani.

açıklama isteriz
kaçıncı evliliğinizi yapacaksınız
kimi kandırıyorsunuz?

Düğün, nikah çocuktan sonra olur anlarım. Gelin hamamı için geç değil mi? Alan almış yani birbirini. Amaç eğlence ise şenlik olur, iyi vakit geçirirsiniz evet. Hangi yakada hamam arıyorsunuz, ona göre bilgim varsa yardımcı olabilirim.

Cumartesi gununden bugune bosanip yeni birini bulduysa tebrik ederiz.

Evlenmeden cocuk sahibi olabilir onuncu evliliginide yapabilir ama ekimi beklemesi bunlar icin utopik.

Sizeneyse yazmayin o zaman konuya beni ilgilendirdi demekki.

Cumartesi gununden bugune bosanip yeni birini bulduysa tebrik ederiz.

Evlenmeden cocuk sahibi olabilir onuncu evliliginide yapabilir ama ekimi beklemesi bunlar icin utopik.

Sizeneyse yazmayin o zaman konuya beni ilgilendirdi demekki.

Kadının bir tane konusu var, onda da çocuğundan bahsetmiş. Evliyim yazdığını görmedim. Yazıyorsa da oturup tüm mesajlarını okumadım. Çocuğu olan biri evlenip gelin hamamı yapabilir yani, kimseyi de ilgilendirmez. Bunu eleştiriyor gibi görünüyorsunuz. O yüzden yazdım. Size iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…