Gelin hamamı:))) oh ohhh

Ekime bi kara yıl var derler bizim oralarda :)
5 ay önceden hamam bulsan nolur , hamam kapansa nolcak.
Yeni nesil gelinler hep böyle mi?
Herşeyi çok çok önceden ayarlamak yeni birşey herhalde.
Eskiden telaşsız yapılırdı bu işler. Bu kadar üstüne düşmeyince de herşey tıkır tıkır hallolurdu.

14 tane mesaji var bunlari okumak 30 saniyemi aldi.

Yapabilir tabikide ben yenimi aklina geldi diye elestirdim evet sakincasi ?

Konuya neden yardimci mesaj yazmiyorsunuzda beni elestiriyorsunuz.Beni elestirebiliyorsaniz ben neden konu sahibini elestiremiyorum.

Sabah sabah yaşananlara bak ya kuzenim evlenecek tabi kendi hesabı gibi yazınca olay oldu çok şükür evliyim ben

Hobaaa
Gelin hamamı yapmadım hıc gıtmedım ama duyduklarım kısır kofte falan yapmayın cok pis kokuyormuş ortam
Borek meyve cerez kurabıye bol içecek çalgı çengi tef falan oluyor gobekler atılıyor
Bıde onceden yıkanıp gıdın hamamda kirler dokulmesın

size ne konu sahibi misiniz
gidin işinize lütfen sosyal hayatınızda kimseye ağzınızı açamayıp burada millete sarmayın
asıl takıntılı sizsiniz
beni baskalarıyla karıstırma edepli ol alırım aklını terbyesiz sen kimsin ki konudan cekil diyroyum bulmussunuz saf kızı yazmıyo diye at kosturuyosun

beni baskalarıyla karıstırma edepli ol alırım aklını terbyesiz sen kimsin ki konudan cekil diyroyum bulmussunuz saf kızı yazmıyo diye at kosturuyosun
konu sahibi değilsiniz o yüzden sizi ilgilendirmez konudan çıkıp çıkmamam
ayrıca sizin mahalle arkadaşınız değilim senli benli konuşamazsınız hele bu üslupla aslaa!!
terbiyesini takınması gerekn biri var ama ben değilim bilin de

konu sahibi olmamam kızı burda dalga konusu yapmana izin vermez sak sak sak klavya dalgası yapıysoun bunu müsade etmem sen naasıl yazdıysan oyle cevabını alırsın bu kadar net

konu sahibi olmamam kızı burda dalga konusu yapmana izin vermez sak sak sak klavya dalgası yapıysoun bunu müsade etmem sen naasıl yazdıysan oyle cevabını alırsın bu kadar net
neye kızdınız bilmiyorum zerre kadar da ilgilendirmiyor ama daha fazla sizinle muhattap olmak istemiyorum
şimdi gidin neye sinirlendiyseniz aynı bu tavırları sergileyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…