- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.707
- 63
ortak yapalimmi bende heveslendim
![]()
Olur bana uyar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ortak yapalimmi bende heveslendim
![]()
Kaç kere daha açıklama yapmam lazım acaba. Kuzenim dağılsın sabah sabah olay yarattı
Sabah sabah yaşananlara bak ya kuzenim evlenecek tabi kendi hesabı gibi yazınca olay oldu çok şükür evliyim ben
Kuzenim benim hesabımdan yazdı o yüzden öyle oldu
bir hesabi kac kisi kullanabiliyorSabah sabah yaşananlara bak ya kuzenim evlenecek tabi kendi hesabı gibi yazınca olay oldu çok şükür evliyim ben
sonraki düzeltmeniz görülmemiş olabilirKaç kere daha açıklama yapmam lazım acaba. Kuzenim dağılsın sabah sabah olay yarattı
limoncu seni şimdi sevdim bak.Mune baskalarının konularıyla dalga gecmek biz dalga degil yanlız bisey yazıyorum banlanıyorum neden bu arkadaslar banlanmıyo benim her zamnı neredeyse banlıyosunuz insanların eli yanlıs yazmıs olabilir kızda sayfalardır dalga geciyolar
Of güldürdünüz beniDur dur konu sahibi yer bulsun bir kosede bizde yikaniriz kendi kendimize![]()
Ortalık karışmış geneYikanilabilir
Mesajlarinizdan evli cocuklu oldugunuz anlasiliyor yenimi akliniza dugun geldi.
beni baskalarıyla karıstırma edepli ol alırım aklını terbyesiz sen kimsin ki konudan cekil diyroyum bulmussunuz saf kızı yazmıyo diye at kosturuyosun
dengesiz ck ya kendi kendine eglence yaratmak istiyolar asalaklar
konu sahibi olmamam kızı burda dalga konusu yapmana izin vermez sak sak sak klavya dalgası yapıysoun bunu müsade etmem sen naasıl yazdıysan oyle cevabını alırsın bu kadar net
Kimse yanlis yazamaz derdini ki bu dert degil duzgun ifade eden herkes duzgun yorum alir.Mune baskalarının konularıyla dalga gecmek biz dalga degil yanlız bisey yazıyorum banlanıyorum neden bu arkadaslar banlanmıyo benim her zamnı neredeyse banlıyosunuz insanların eli yanlıs yazmıs olabilir kızda sayfalardır dalga geciyolar
Dogurunca daha iyi olur bekleyelim bizOlur bana uyarama acele etmemiz lazım dogurdum dogurucam
![]()
Of güldürdünüz beni![]()
Birden hayal ettim durumu
![]()
Anlatamiyorlar dertlerini sorunca suclu oluyoruzOrtalık karışmış gene![]()
Ben öneri vermeye degil basliga geldim :)ekim de kuzenimin düğünü var istanbulda önerebileceğiniz gelin hamamı yerleri var mı ? Birde neler yapılabilir ?
ya bu yazılanlar ne olucak kızın konusunun icine ettiler dalga gecenlerde ban gelsin benceeDogurunca daha iyi olur bekleyelim biz
sus sus
Anlatamiyorlar dertlerini sorunca suclu oluyoruz![]()