Gelin hamamı:))) oh ohhh

Hakkaten, ne külfeti var ki bir hesabı birden fazla kişi kullanıyor, anlamıyorum.
Yorum yazan üyeler elbette bu çelişkiyi sorgulayabilir. Soru sordukları için hakaret etmek nedir ?!

Mune baskalarının konularıyla dalga gecmek biz dalga degil yanlız bisey yazıyorum banlanıyorum neden bu arkadaslar banlanmıyo benim her zamnı neredeyse banlıyosunuz insanların eli yanlıs yazmıs olabilir kızda sayfalardır dalga geciyolar

limoncu seni şimdi sevdim bak.

Mune birileri yine elini beline koymuş mune abla; buraları sen paklarsın.

Yapın hamur işlerini, çağırın imkanınız varsa organizasyon şirketini oldu bitti işte.

beni baskalarıyla karıstırma edepli ol alırım aklını terbyesiz sen kimsin ki konudan cekil diyroyum bulmussunuz saf kızı yazmıyo diye at kosturuyosun

dengesiz ck ya kendi kendine eglence yaratmak istiyolar asalaklar

konu sahibi olmamam kızı burda dalga konusu yapmana izin vermez sak sak sak klavya dalgası yapıysoun bunu müsade etmem sen naasıl yazdıysan oyle cevabını alırsın bu kadar net

Kimse yanlis yazamaz derdini ki bu dert degil duzgun ifade eden herkes duzgun yorum alir.

Sen yanlis yazdigin icin degil boyle hakaret ettigin icin banlaniyorsun bu bir anlasan.

Dengesiz asalak lugat genis masallah.

konu kapatılmadan yazayım,
istanbulda gelin hamamı yapılacaksa cağaloğlu hamamında olmalı, tam konsept ve çok iyi hizmet veriyorlar, normalde hiç sevmem öyle şeyleri ama oraya bayıldım.

Kuzenim diye değiştirmiş sonra ahahaha ay istemeden güldüm kusura bakmayın. İstanbuldaki gelin hamamı yapılacak yerleri bilmiyorum da Ankara'da kuzenim (cidden kuzenim) yaptı benim de, baya eğlendik. Yıkandık paklandık yemekler yedik göbek attık, güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…