- 31 Ekim 2013
- 21.353
- 71.573
- 798
- 40
ben de geleyim mi
ortak yapalimmi bende heveslendim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de geleyim mi
ortak yapalimmi bende heveslendim
![]()
Kuzenim benim hesabımdan yazdı o yüzden öyle olduYikanilabilir
Mesajlarinizdan evli cocuklu oldugunuz anlasiliyor yenimi akliniza dugun geldi.
14 tane mesaji var bunlari okumak 30 saniyemi aldi.Kadının bir tane konusu var, onda da çocuğundan bahsetmiş. Evliyim yazdığını görmedim. Yazıyorsa da oturup tüm mesajlarını okumadım. Çocuğu olan biri evlenip gelin hamamı yapabilir yani, kimseyi de ilgilendirmez. Bunu eleştiriyor gibi görünüyorsunuz. O yüzden yazdım. Size iyi günler.
Avrupa yakasıistanbul'da hangi yakada düşünüyorsunuz?
öneri yapmayacağım. çünkü bilgim yok.
size gelen önerilerden yararlanacağım da![]()
Iki kisinin bir uyelik kullanmasi yasak uyelik bedava ve bir dakika.Kuzenim benim hesabımdan yazdı o yüzden öyle oldu
Sabah sabah yaşananlara bak ya kuzenim evlenecek tabi kendi hesabı gibi yazınca olay oldu çok şükür evliyim ben14 tane mesaji var bunlari okumak 30 saniyemi aldi.
Yapabilir tabikide ben yenimi aklina geldi diye elestirdim evet sakincasi ?
Konuya neden yardimci mesaj yazmiyorsunuzda beni elestiriyorsunuz.Beni elestirebiliyorsaniz ben neden konu sahibini elestiremiyorum.
Dur dur konu sahibi yer bulsun bir kosede bizde yikaniriz kendi kendimizeben de geleyim mi![]()
Aynen ya kuzenim yazdı mesajı sonuç böyle oldu :)Deneyımlerıme dayanarak soyluyorum kı bır arkadası adına acılmıs bır konu![]()
Allah mutlu etsin ama biz bilemeyiz degilmi bunu belirtmek zor degil.Sabah sabah yaşananlara bak ya kuzenim evlenecek tabi kendi hesabı gibi yazınca olay oldu çok şükür evliyim ben
Kaç kere daha açıklama yapmam lazım acaba. Kuzenim dağılsın sabah sabah olay yarattıçok fenasın yaa çok güldüm
Konu Sahibi ne gelince ne yiyip iciyosunuz çocuğunuz bile var gelin hamamı nedir olmadı bende dogurmadan kendime bi gelin hamamı yapayım![]()
ya kafasu dalgın olabilir yanlıslıkla neler yazıyorum kelime olarak ne bicim takıntı buolmaaazzzz olamaaazzzz
düğünüm var demiş bi kere artık![]()
size ne konu sahibi misinizya kafasu dalgın olabilir yanlıslıkla neler yazıyorum kelime olarak ne bicim takıntı bu
beni baskalarıyla karıstırma edepli ol alırım aklını terbyesiz sen kimsin ki konudan cekil diyroyum bulmussunuz saf kızı yazmıyo diye at kosturuyosunsize ne konu sahibi misiniz
gidin işinize lütfen sosyal hayatınızda kimseye ağzınızı açamayıp burada millete sarmayın
asıl takıntılı sizsiniz
dengesiz ck ya kendi kendine eglence yaratmak istiyolar asalaklarKaç kere daha açıklama yapmam lazım acaba. Kuzenim dağılsın sabah sabah olay yarattı
konu sahibi değilsiniz o yüzden sizi ilgilendirmez konudan çıkıp çıkmamambeni baskalarıyla karıstırma edepli ol alırım aklını terbyesiz sen kimsin ki konudan cekil diyroyum bulmussunuz saf kızı yazmıyo diye at kosturuyosun
konu sahibi olmamam kızı burda dalga konusu yapmana izin vermez sak sak sak klavya dalgası yapıysoun bunu müsade etmem sen naasıl yazdıysan oyle cevabını alırsın bu kadar netkonu sahibi değilsiniz o yüzden sizi ilgilendirmez konudan çıkıp çıkmamam
ayrıca sizin mahalle arkadaşınız değilim senli benli konuşamazsınız hele bu üslupla aslaa!!
terbiyesini takınması gerekn biri var ama ben değilim bilin de
neye kızdınız bilmiyorum zerre kadar da ilgilendirmiyor ama daha fazla sizinle muhattap olmak istemiyorumkonu sahibi olmamam kızı burda dalga konusu yapmana izin vermez sak sak sak klavya dalgası yapıysoun bunu müsade etmem sen naasıl yazdıysan oyle cevabını alırsın bu kadar net