- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
- Konu Sahibi BettyRuble
Son 5 saniyesinde zangır zangır titreyerek 61 sn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 km kossam bu kadar yorulurdum:)Son 5 saniyesinde zangır zangır titreyerek 61 sn
Yatuk selam, malesef iki kez üst üste bildirim yapmayınca ismini sildim. İkinci hafta tablosunda bize katılırsın etiketlerim.Benim dün aklımdan tamamen çıkmış . Çok çok çok üzgünüm amahemen yaptım şimdi . 69 saniye tek hareket . Daha önceleri de yaptığım için heralde balalım hergeçen gün daha da zorlayacağım
Dayak yemiş gibiyim10 km kossam bu kadar yorulurdum:)
1, 2 ancak arttiririm sankiDayak yemiş gibiyim
Ama günden güne artırmak cidden harika.
Selam flower, bildirimini bekliyoruz buraları okuyorsan :)Benide benide birazdan yapicam
Yaptiktan sonra haber verecek cnm ..Selam flower, bildirimini bekliyoruz buraları okuyorsan :)
Ben de sona doğru çok titredim. Arttırarak devam ederiz.Dayak yemiş gibiyim
Ama günden güne artırmak cidden harika.
Üzüldüm yapacak birşey yok szlere kolay gelsimYatuk selam, malesef iki kez üst üste bildirim yapmayınca ismini sildim. İkinci hafta tablosunda bize katılırsın etiketlerim.
Sevgiler.
Ben de eve gidince dinlenince yapıcam kendimi psikolojik olarak hazır hissedince hahaha66 sn,kollarım tutmuyor
Uuuu tebriklerr. Eşim tutunca sanki daha az yapıyorum ben ya. Önümde açık olunca hadi yapabilirsin yes yu ken moduna giriyorum.75 sn kendime saşırıyorum size tavsiyem kronometreyi eşiniz tutsun