- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
amaniiinnnn!!! sordum hemde , cikmayinca isminden, dedim kesin buda degisti adini
tabiki onukimi ayol'' nick '' ini mi yoksa
Lutfen bu mesaji dikkate alalimEn güzel profil fotosu adayım
Oscar goes tooooyercekimli karanfil
Şimdilik sadece bu dala karar verdim
Valla ben fitili ateşledim gerisini bilmemLutfen bu mesaji dikkate alalim
kiz ,niye hatirlattiriyorsunki kendine ozaman ?tabiki onu
yooo gayet motive oluyorumkiz ,niye hatirlattiriyorsunki kendine ozaman ?gerci ben sürahiyi seviorum , ama cok bed kaynana gercekten
Hoşbuldum canım arkadaşımVuslat'ım gelmiş hoşgelmişSağol canım benim Ben aday değilim
yooo gayet motive oluyorumbakıp bakıp gülüyorum bazen yüzünü gördüğümde de bu resim aklıma geliyor
teşekkürler, bol bol iltifat alıyorum sayesindeSizin kullanıcı da iyiymiş
Ben değişmem tam benlikyok ben degismem belamm benimmm, yillar oldu, bu yapisti bende , seviyorum valla. sende degisme sakin!
Abla nirelerdeydin sen zalim nevosun ellerine biraktin beniHoşbuldum canım arkadaşımAma niye yoksun ki
Kız onlar benim değilNevreste nin takma dişleri hahahahahahaaaaa diyordu zatii dişlerim tolinlerde kaldı diyee
Ben de dişlerim nerede kaldı diyordumNevresteye ne didiiiii muhahhahahahahhahaha
Teşekkürler canımEn muhalefet : @burcubahar0635
En paylasimci : @damdan
En iyi kk ahcisi :nuryolu
En vazgecilmez kk ablasi : @HanimKelesimiGetir
En yardimsever : 1Sen (etiketleyemedim)
En yazmadan duramayan : Maykay
En duygusal : @Laale
En guzel yorum yapan : @MissCherryBlossom
Yazamadiklarim, kategori bulamadiklarim da cok oldu :))
Tum adaylarima basarilar diliyorum
Benden bu kadar
Ne oldu bilmiyorum ama gecmis olsun abla. Aman iyi ki bir nevosunuz varServis dışıydım canım, iyi değildim pekBuralardayım şimdi Opps Nevoş'uma laf yok
Yok kuzum niye degiseyim?ben nickicagizimdan memnumamaniiinnnn!!! sordum hemde , cikmayinca isminden, dedim kesin buda degisti adinibebisiimmm kalp kalp
AmaninnBen değişmem tam benlik
Kizz nalettteşekkürler, bol bol iltifat alıyorum sayesinde