Ne demek şifa olsun yarasınVallahamı çok mersiiii
gercekten ya.. ctesi bende sabahtan ciktim, tee 00.00da geldik eve... gorumcemlere akrabalara ugradik, pazar gunude ev isleri aksama kadar sürdü, pilim bitti, neyse biraz sarji doldurdum simdi ...Bende ctesi çalıştımpazar da Mevlüt vardı gittim yani dinleyemedim bu akşamda temizlik yapicam valla yazık bize ya
Aus en iyi kk ablası hiç tartışmasızBen seni nerde aday gösterdiğimi demem ...süprizi kaçmasın .Nana'yı da
Aus en iyi kk ablası hiç tartışmasız
deynepnaz adaylarımız benziyor baya
Ara verdim diye benide unutmayın
Canım benimmmm sen de benim favorimdir. Senin gibi baya bir resetledim hayatımı. Sil baştan başladım yeni bir ben var artık.bdv ye pek takılmıyorum zaman bulamıyorum. Bir tek kendi topikimde var endokrin de orada sağlıklı yaşam adına paylaşımda bulunuyoruz.sen neler yaptın döndün mü? Ne durumdasın? Amma merak edilir bir hayatın var senin de
Karanfilcim ben de seni coook özledim. Sen Karatay yaparken bir gün "azıcık anlatsana" demiştim.baya bir ütopik gelmişti bana.simdi olabildiğince hayatımı ona göre yaşıyorum.gecenlerde topikimde seni etiketlerim ama görmedin ya da ulaşmadı sana sanırım. Sen de deneyimlerini paylaşır mısın diye. Yeni şeyler var mı bu konudaBenIpek i bende özledim
Ne demek şifa olsun yarasın
Karanfilcim ben de seni coook özledim. Sen Karatay yaparken bir gün "azıcık anlatsana" demiştim.baya bir ütopik gelmişti bana.simdi olabildiğince hayatımı ona göre yaşıyorum.gecenlerde topikimde seni etiketlerim ama görmedin ya da ulaşmadı sana sanırım. Sen de deneyimlerini paylaşır mısın diye. Yeni şeyler var mı bu konuda
TopraKahveBob A AklinYolu1 @AKovser basbelasiyim Mazef en muhabbet edilesiler (nanelimoon un yeni adi ne guzeller)?
Aaa gercekten mi? Bildirim gelmedi bana. Cok sevindim Karatayi uygulamana bu arada. Sen beni bi daha etiketle ben geleyim konuyaKaranfilcim ben de seni coook özledim. Sen Karatay yaparken bir gün "azıcık anlatsana" demiştim.baya bir ütopik gelmişti bana.simdi olabildiğince hayatımı ona göre yaşıyorum.gecenlerde topikimde seni etiketlerim ama görmedin ya da ulaşmadı sana sanırım. Sen de deneyimlerini paylaşır mısın diye. Yeni şeyler var mı bu konuda
canimmm , aynen vallahaytin icinden her muhabbet edilir sizle benim enlerim cok ama daha oy kullanamadim.
ama profil resmin suppperrrr!!!geçen sene bu zamanlar üye olmuştum. çok hoşuma gitmişti bu en'ler ama uzaktan emrah bakışıyla izlemiştim.