Sağol canımNe oldu bilmiyorum ama gecmis olsun abla. Aman iyi ki bir nevosunuz var
gurbette akrabalarım var ama senin olduğun yerde yok, ayrıca beni böyle bilmezler :)Kizz nalett
Sen benim dusundugum kisimisin acep
Gülüyorsan çok iyi, dedim nalet diosa haz etmiyordur, meğer sen kendince egleniyorsunyooo gayet motive oluyorumbakıp bakıp gülüyorum bazen yüzünü gördüğümde de bu resim aklıma geliyor
Burdayımda , bakıp çıkıyorum genelde, o diğer topikler sakin olunca çıkıyorum , başımın tatlı belası sayesinde buradada belirdim , evet en muhabbet edilesilerdensin canım , rastladikca konuşalım , artık neresi olursaYok kuzum niye degiseyim?ben nickicagizimdan memnum
Yaw hic anlamiyorum su nickleri degisiyolar,kim kimdir belli degil la
Sen ne alemdesin kuzum bu arada?hic gorusemiyoruz
Hahayt nerde beles oraya yerles olduk zatenBurdayımda , bakıp çıkıyorum genelde, o diğer topikler sakin olunca çıkıyorum , başımın tatlı belası sayesinde buradada belirdim , evet en muhabbet edilesilerdensin canım , rastladikca konuşalım , artık neresi olursa
Kk da senin gibi tatli ve nalett komik bi arkadas vardidagurbette akrabalarım var ama senin olduğun yerde yok, ayrıca beni böyle bilmezler :)
teşekkürlerKk da senin gibi tatli ve nalett komik bi arkadas vardidaona benzettimdi benim nerde oldugumu nasil biliyon kiz
Ahey aheyyHahayt nerde beles oraya yerles olduk zaten
Hic sorma yabasbelasiyim minnosum benden beter gezenti oldu sayesinde kk turu yapiyoruz
Vayy izleniyoruz haateşekkürleriyi stalk yaparım
Oylee valla kuzum muhabbet candir hele bide candan oluncaAhey aheyygüzel valla , yeterki muhabbet olsun sizinle
Tamam bebisim çirkin ve belalı gezerim gAmaninn
Alyanaklim sahnelere geri donmuss
Ohh be minnosum ne iyi ettin
Ben seni boyle alyanakli seviyore
Kız he ya her topik te gezip tozuyoruz iyi işte kız hep aynı yer daralıyor beniHahayt nerde beles oraya yerles olduk zaten
Hic sorma yabasbelasiyim minnosum benden beter gezenti oldu sayesinde kk turu yapiyoruz
Minnosum senin kalbin guzel bidenemTamam bebisim çirkin ve belalı gezerim gama sizin fotolarının güzel güzel ben çirkin cirkin
Ikizler istee alllKız he ya her topik te gezip tozuyoruz iyi işte kız hep aynı yer daralıyor beni
Yok yok sen benim gözümde böyle duygusal naifsin resimle bütünleştir dim seni :)Minnosum senin kalbin guzel bidenem
Kiz bende degiseyim dedim yapamadim laresim boyutu buyuk diyor kirpa kirpa bi hal oldum
Ikizler istee alllduramaz yerinde degisik iyi oluyor gercekten insanin ufku aciliyor
AmaninYok yok sen benim gözümde böyle duygusal naifsin resimle bütünleştir dim seni :)
En güzel profil fotosu adayım
Oscar goes toooo @yercekimli karanfil
Şimdilik sadece bu dala karar verdim
Ama niden ?Bana yapılır mı bu ?!