- 16 Ağustos 2010
- 293.168
- 603.172
- 43
Vuslat'ım gelmiş hoşgelmişSağol canım benimBen aday değilimNevreste neden seni aday gösteremiyoruz En az 3 kategoride adayımdın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuslat'ım gelmiş hoşgelmişSağol canım benimBen aday değilimNevreste neden seni aday gösteremiyoruz En az 3 kategoride adayımdın
Bütün enlerini bana verdinTeşekkür ederimBenim de,en çalışkan ,en iyi aşçı,en vazgeçilmez,en kibar... Nevreste ,liste uzayıp giderdi daha
Kıskanırsın diye sana yollamadımSen yapamazsın kıyamam sanaTeyze dikkat et şimdi kolesterol şekerin vardır mideme kestirdim falan dikkat et şu yaşlı kankin Nevreste bana link atmadı kiniyorum
bazen bende bakıp bakıp gülüyorum. bana çok yakın birini hatırlatıyor :)ama profil resmin suppperrrr!!!
Ablam seni terfi ettiriyorum daha ne istiyorsun
Ablam seni terfi ettiriyorum daha ne istiyorsun
Ablam aday olsaydım sen bu sene yanmıştınSana ve Mune'ye özel nene kategorisi açardıkYanınıza 3-5 daha aday ekler en vazgeçilmez abla ben olurdumHahahaha tahtıma göz koyuyon demi yemezlerrrr
Ablam aday olsaydım sen bu sene yanmıştınSana ve Mune'ye özel nene kategorisi açardıkYanınıza 3-5 daha aday ekler en vazgeçilmez abla ben olurdum
Allahım ya niye herkes adını değiştirdi :) ünlü olmak mı yordu noldu valla ya kimseyi bulamıyorum iyiki sen kaldın canimcim :)TopraKahveBob @AklinYolu1 @AKovser basbelasiyim @Mazef en muhabbet edilesiler (nanelimoon un yeni adi ne guzeller)?
Az kaldı Torun gelince elimden kurtulamazsınSeni nene tahtına oturtacağımRüyanda görürdün sen gel vazgeç bu sevdadan yedirmeyiz sana en ablayı
Mune duy duyyyyy şikayetçiyim bu ediden bak neler diyor
Az kaldı Torun gelince elimden kurtulamazsınSeni nene tahtına oturtacağım
Nene noruyon neneeeee takma dişlerini unutmussun gene bizim evdetolin cadısıda gelmiş
Nene noruyon neneeeee takma dişlerini unutmussun gene bizim evde
Nevresteye ne didiiiii muhahhahahahahhahahaKız onlar benim değil Nevreste nin takma dişleri hahahahahahaaaaa diyordu zatii dişlerim tolinlerde kaldı diyee
kimi ayol '' nick '' ini mi yoksabazen bende bakıp bakıp gülüyorum. bana çok yakın birini hatırlatıyor :)
yok ben degismem belamm benimmm, yillar oldu, bu yapisti bende , seviyorum valla. sende degisme sakin!Allahım ya niye herkes adını değiştirdi :) ünlü olmak mı yordu noldu valla ya kimseyi bulamıyorum iyiki sen kaldın canimcim :)