- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Sağol canım Gardını indir senin de olsunNe oldu bilmiyorum ama gecmis olsun abla. Aman iyi ki bir nevosunuz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Gardını indir senin de olsunNe oldu bilmiyorum ama gecmis olsun abla. Aman iyi ki bir nevosunuz var
gurbette akrabalarım var ama senin olduğun yerde yok, ayrıca beni böyle bilmezler :)Kizz nalett
Sen benim dusundugum kisimisin acep
Gülüyorsan çok iyi, dedim nalet diosa haz etmiyordur, meğer sen kendince egleniyorsun ama çokta komik ya bu , tipe hele sürahi 1 nimarayooo gayet motive oluyorum bakıp bakıp gülüyorum bazen yüzünü gördüğümde de bu resim aklıma geliyor
Burdayımda , bakıp çıkıyorum genelde, o diğer topikler sakin olunca çıkıyorum , başımın tatlı belası sayesinde buradada belirdim , evet en muhabbet edilesilerdensin canım , rastladikca konuşalım , artık neresi olursaYok kuzum niye degiseyim?ben nickicagizimdan memnum
Yaw hic anlamiyorum su nickleri degisiyolar,kim kimdir belli degil la
Sen ne alemdesin kuzum bu arada?hic gorusemiyoruz
Hahayt nerde beles oraya yerles olduk zatenBurdayımda , bakıp çıkıyorum genelde, o diğer topikler sakin olunca çıkıyorum , başımın tatlı belası sayesinde buradada belirdim , evet en muhabbet edilesilerdensin canım , rastladikca konuşalım , artık neresi olursa
Kk da senin gibi tatli ve nalett komik bi arkadas vardidaona benzettimdibenim nerde oldugumu nasil biliyon kizgurbette akrabalarım var ama senin olduğun yerde yok, ayrıca beni böyle bilmezler :)
teşekkürler iyi stalk yaparımKk da senin gibi tatli ve nalett komik bi arkadas vardidaona benzettimdibenim nerde oldugumu nasil biliyon kiz
Ahey aheyy güzel valla , yeterki muhabbet olsun sizinleHahayt nerde beles oraya yerles olduk zaten
Hic sorma ya basbelasiyim minnosum benden beter gezenti oldusayesinde kk turu yapiyoruz
Vayy izleniyoruz haateşekkürler iyi stalk yaparım
Oylee valla kuzum muhabbet candir hele bide candan oluncaAhey aheyy güzel valla , yeterki muhabbet olsun sizinle
Tamam bebisim çirkin ve belalı gezerim g ama sizin fotolarının güzel güzel ben çirkin cirkinAmaninn
Alyanaklim sahnelere geri donmuss
Ohh be minnosum ne iyi ettin
Ben seni boyle alyanakli seviyore
Kız he ya her topik te gezip tozuyoruz iyi işte kız hep aynı yer daralıyor beniHahayt nerde beles oraya yerles olduk zaten
Hic sorma ya basbelasiyim minnosum benden beter gezenti oldusayesinde kk turu yapiyoruz
Minnosum senin kalbin guzel bidenemTamam bebisim çirkin ve belalı gezerim g ama sizin fotolarının güzel güzel ben çirkin cirkin
Ikizler istee alllduramaz yerinde degisikiyi oluyor gercekten insanin ufku aciliyorKız he ya her topik te gezip tozuyoruz iyi işte kız hep aynı yer daralıyor beni
Yok yok sen benim gözümde böyle duygusal naifsin resimle bütünleştir dim seni :)Minnosum senin kalbin guzel bidenem
Kiz bende degiseyim dedim yapamadim la resim boyutu buyuk diyorkirpa kirpa bi hal oldum
napayim dengesizlik ruhumda var benimIkizler istee alllduramaz yerinde degisikiyi oluyor gercekten insanin ufku aciliyor
Amanin naif dedi banaminnosum resimdekiyle alakam yok benim yawyinede cok tskler kuzum cok tatlisinYok yok sen benim gözümde böyle duygusal naifsin resimle bütünleştir dim seni :)
En güzel profil fotosu adayım
Oscar goes toooo @yercekimli karanfil
Şimdilik sadece bu dala karar verdim
Ama niden ?Bana yapılır mı bu ?!