- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Olsun hayallerimde öylesin arkidisssAmaninnaif dedi bana minnosum resimdekiyle alakam yok benim yaw yinede cok tskler kuzum cok tatlisin
Hayalini yerim arkidissOlsun hayallerimde öylesin arkidisss
Yok benim hiç o taraklarda benim yokHayalini yerim arkidiss
Kiz sen hic avukat taniyormusun kk dan?
Biri vardi ama ulasamiyorum yabir arkadas icin lazimdi..
Senin yerin belliHani ben
Hemşom sende mi ikizler burcusunnapayim dengesizlik ruhumda var benim
KıskanmaMune teyzeee Nevreste sana nene dedi kategoride sana da yer verecekmiş benden duymuş olma HanimKelesimiGetir ablamı da ekleyecekmis kendi çok genç yaaa yaşlı Nevreste önce kendine bak..takma dişli seni tolin im bidanemmmmm hoşgeldin goslerim seni arar durur
En ısınmadığım üye kategorisine seni yazacağımEyyy ahaliiiii beni seçerseniz hepinize madalya bu cimri gibi degilim
Herkeste madalya olursa,madalyalı olmanın ne özelliği olacak?Eyyy ahaliiiii beni seçerseniz hepinize madalya bu cimri gibi degilim
Heyttt ablam beee arikasin arikaaaaKız onlar benim değilNevreste nin takma dişleri hahahahahahaaaaa diyordu zatii dişlerim tolinlerde kaldı diyee
Sen sus değeri sizin gibi değerli insanlara vermek..sizin değeriniz yokHerkeste madalya olursa,madalyalı olmanın ne özelliği olacak?
Dişlerimi bile kıskanıyorsunHeyttt ablam beee arikasin arikaaaa
Yinede sagol minnosumYok benim hiç o taraklarda benim yok
Hadi oradan onlar benim için çok değerliSen sus değeri sizin gibi değerli insanlara vermek..sizin değeriniz yokNevreste yaninds gördünüz mu
Bende aynen hiç sevmediğim kişi giçık kategorisinde sen varsın ve yaşlı ve cirkinEn ısınmadığım üye kategorisine seni yazacağım