Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parkon geldi hemen 'U' dönüş yapıyorsun değil mihiç yakıştıramadım.parkonun arkasından neler demişsiniz.çok severim kendisini.yorumlarına bayılırım.çok saygı değer biridir.yaşı 20 bilemedin 21'dir
göndermeyeydin iyiydiPARKON'u tanımam ama Ben galiba biliyorum. :) Özelden de yazdım kendisine "bu kadar değil misin? 85 diyorlar." diye. :)
evet evet 19 yaşımda parkonu ben doğurdum hahahahahahahahahah 21 yaşındahiç yakıştıramadım.parkonun arkasından neler demişsiniz.çok severim kendisini.yorumlarına bayılırım.çok saygı değer biridir.yaşı 20 bilemedin 21'dir
Niye ya PARKON öcü mü? :)Toptan bittik galiba
Evet, yazdım. Şakalaşmıyor muyuz?Sağolllhayatım
Ciddeyadımıı
ahaaaaaaaa ispikleyecem se4nii varyaYok ben de ilk kez duyuyorum
Alzheimer mı var diyorsun
En genç-alımlı KK üyesi adayı kategorisini ekliyorumHepiniz parkon yazıp yolluyorsunuzevet evet 19 yaşımda parkonu ben doğurdum hahahahahahahahahah 21 yaşında
Parkon seni çok seviyoruz biliyorsun değil miAkşam hepinize tek tek cevap vercem,şimdi mesaim bitti gidiyorum.
Öpücem hepinizi
Mune ablamıda alıp gelcem
parkonum yavru ceylanımmmmAkşam hepinize tek tek cevap vercem,şimdi mesaim bitti gidiyorum.
Öpücem hepinizi
mesaim de yavaştan yavaştan doluyor gibi...eve gitsem ii olur.daha yemah yapacağımda.öhüm öhümmParkon geldi hemen 'U' dönüş yapıyorsun değil mi
Asıl ben söyledim bunları
Ablam yakalandık zatenahaaaaaaaa ispikleyecem se4nii varya
seksi kategorisi varmı nevoşEn genç-alımlı KK üyesi adayı kategorisini ekliyorumHepiniz parkon yazıp yolluyorsunuz
Niye ya PARKON öcü mü? :)
Evet, yazdım. Şakalaşmıyor muyuz?
Hoş PARKON'u tanımıyorum inşallah kızmaz. Ben şakalaşıyorsunuz sandım da.
Akşam hepinize tek tek cevap vercem,şimdi mesaim bitti gidiyorum.
Öpücem hepinizi
Kaç bakalımmesaim de yavaştan yavaştan doluyor gibi...eve gitsem ii olur.daha yemah yapacağımda.öhüm öhümm
Niye ya, bence PARKON çok şeker.göndermeyeydin iyiydi
PARKON, ben senden taraftayım farkındaysan.Akşam hepinize tek tek cevap vercem,şimdi mesaim bitti gidiyorum.
Öpücem hepinizi
Bence de...En genç-alımlı KK üyesi adayı kategorisini ekliyorumHepiniz parkon yazıp yolluyorsunuz
Ablam yakalandık zaten
Olmaz mıseksi kategorisi varmı nevoş
Sahiden sen mi haber verdinNiye ya, bence PARKON çok şeker.
PARKON, ben senden taraftayım farkındaysan.
Hemen sana haber verdim. Arkandan iş çevirenleri. Mune abla ve sen bana kıymayın lütfen!
Bence de...
seviyoruz seni...müdürü getirmesende olur..hı tatlı bayan ne dersin..mune müdürümü işin dışında tutatlımAkşam hepinize tek tek cevap vercem,şimdi mesaim bitti gidiyorum.
Öpücem hepinizi