Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Nevoşşşş şu bıçağı hayrına kullansana,banaoy vermeyenlere gözüne gözüne sok hemen
aaa hanım ablaacım nasılsın uzun zaman olmuştu .. ayy beni hatırladın mı ki
İyiyim hayatım sağol sen nasılsın,nasıl hatırlamam ki seni yemek topiğinde az muhabbet etmedik seninle
iyiyim ablacım çok sağol koşturmacası bitmez dilaranın biliyosun yeni bi şehir yeni bi iş derken 4 ay falandır koşturuyom işte ENler yarışmasına aday arıyom ya çoğu kişiyide tanımıyom

Şehirmi değiştirdin yoksa dilara hayırlısı olsun canım,çok yeni üyeler var artık ben bile tanımıyorum çoğunu

Ablam ben ufak ufak yandaş toplayayım

Bu pıiçak daha güzelmiş

Merak etmeyin benim pıçağım çok zararsızEli maşalı kategorisinde Mune'ye oy vermeyenler için kullanacağım sadece

Aşkolsun Ablam
Ben oy vermedim ya nasl yapcez..

Şehirmi değiştirdin yoksa dilara hayırlısı olsun canım,çok yeni üyeler var artık ben bile tanımıyorum çoğunu
evet hanım ablam eşimle ayrıldık o şirketten başka bi şirkete girdik taşındık yine beraberiz çok şükür aynen çok az kişi tanıyorum ama tanıdıklarım da maşallah hep EN yani şanslıyımm

Ben nerdeyim Abla
Aaaa dur daha gençsin, bizim ihtiyar heyeti fotoğrafında yer alman için daha çok yıllar geçmesi lazım
kadesa'yı bilemem ama parkon bizi var ya mahfedecek, çamaşır sepeti bölümünde bile kadına pazen çamaşır giysin dedik
Hanım çok fantastik çamaşırlara merak sarmış bu ara, giyme üşürsün diyorum, ben ihtiyar mıyım diyor

Huzurlu olunda gerisi nasılsa gelir,gerçi yeni bir yere alışmakta zaman alır ama alışıyorsun zamanla onada..
Bu sene çekişmeli gececek gibi

O zaman pıçağımla tanışacaksın

Korkutma şimdi arkadaşı hadi biz alışkınız da.

ya insanda merak uyandırıyosun Saygıdeğer Mune yani yaş konusunda çamaşır diiil

Ablacım sizinle birlikte o kategoriye adayım
Gördüm mesajınıSizde gençsiniz alalım birer tane onlardan

Gördünmü nevoşu gül gibin resimde nerdeyim diyorr parkonn duymasın pazen çamaşırları yolar bizi kesin..
Çıtırım ayolll ne üşüyecemmm müdürüm

Huzurlu olunda gerisi nasılsa gelir,gerçi yeni bir yere alışmakta zaman alır ama alışıyorsun zamanla onada..
Bu sene çekişmeli gececek gibi

Korkutma şimdi arkadaşı hadi biz alışkınız da.
çok haklısın ablacım alıştık çok şükür çekişme olacak bencede seni nereye yazsam acabaaa sende de bi atraksiyon var sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…