- 20 Mart 2008
- 140.488
- 210.341
- 60
HanımO nasıl birşey öyle, adımız çıkmasın örgütçü müdireye
HanımO nasıl birşey öyle, adımız çıkmasın örgütçü müdireye
Bu da benim Medcezir 'den ödünç aldığım pıçağım
Enler yarışması bitene kadar Kazen'i sinirlendirmeyelim..
İnsanlar bizden korkacak, birinin arkasında keleş'li çete lideri, birinin elinde aile boyu bıçak
Patron yalnızca sinirlense yetiyor, biz alet edavat kullanıyoruz, Nevreste gitti gülüm bizim oylar
Bu da benim Medcezir 'den ödünç aldığım pıçağım
İnsanlar bizden korkacak, birinin arkasında keleş'li çete lideri, birinin elinde aile boyu bıçak
Patron yalnızca sinirlense yetiyor, biz alet edavat kullanıyoruz, Nevreste gitti gülüm bizim oylar
Merhaba canımİlk defa bütün adminleri bi yerde gördümmm hahaaa herkese benden slmmm...ins. ban yimem
Benim pıçağı hiç görmesinPıçakkk değil mübarek pala
Patron bunları görmesin geçen sene neler etti biliyorsun toptan ödümüzüpatlatmıştıbu sene hepimiizi bititir..
Merhaba,İlk defa bütün adminleri bi yerde gördümmm hahaaa herkese benden slmmm...ins. ban yimem
mrb cok hoşsohsetsiiz ..Merhaba canım
Hanım,
görüyor musun Nevreste'yi hemen arkadaşa selam verip sarılma ifadeleri falan kullanmış, yandaş topluyor
Tırstydım bende koca bi pıçak gördüm sankii.. :)Merhaba,
yok yemezsiniz, bakmayın siz bıçaklara keleşlereAslında bir tatlıyız bir tatlıyız, tadımızdan yenmeyiz
Ablam ben ufak ufak yandaş toplayayımHanım,
görüyor musun Nevreste'yi hemen arkadaşa selam verip sarılma ifadeleri falan kullanmış, yandaş topluyor
Bu pıiçak daha güzelmiş
Merak etmeyin benim pıçağım çok zararsızİlk defa bütün adminleri bi yerde gördümmm hahaaa herkese benden slmmm...ins. ban yimem
mrb cok hoşsohsetsiiz ..
Kes cezasını hemennn
Ablam ben ufak ufak yandaş toplayayım
Bu pıiçak daha güzelmiş
Merak etmeyin benim pıçağım çok zararsızEli maşalı kategorisinde Mune'ye oy vermeyenler için kullanacağım sadece
Aşkolsun Ablam
Mune Ablam içinYandaşlar kime onu söyle öncee