Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Bu da benim Medcezir 'den ödünç aldığım pıçağım

İnsanlar bizden korkacak, birinin arkasında keleş'li çete lideri, birinin elinde aile boyu bıçak
Patron yalnızca sinirlense yetiyor, biz alet edavat kullanıyoruz, Nevreste gitti gülüm bizim oylar

İnsanlar bizden korkacak, birinin arkasında keleş'li çete lideri, birinin elinde aile boyu bıçak
Patron yalnızca sinirlense yetiyor, biz alet edavat kullanıyoruz, Nevreste gitti gülüm bizim oylar
Enler yarışması bitene kadar Kazen'i sinirlendirmeyelim..Sonra bizim alet edavat ile oylar Mune'ye

Bu da benim Medcezir 'den ödünç aldığım pıçağım

Pıçakkk değil mübarek pala

Patron bunları görmesin geçen sene neler etti biliyorsun toptan ödümüzüpatlatmıştı bu sene hepimiizi bititir..

Hanım,
görüyor musun Nevreste'yi hemen arkadaşa selam verip sarılma ifadeleri falan kullanmış, yandaş topluyor

Merhaba,
yok yemezsiniz, bakmayın siz bıçaklara keleşlereAslında bir tatlıyız bir tatlıyız, tadımızdan yenmeyiz
Tırstydım bende koca bi pıçak gördüm sankii.. :)
Valla sohbet güzelll:ö

Hanım,
görüyor musun Nevreste'yi hemen arkadaşa selam verip sarılma ifadeleri falan kullanmış, yandaş topluyor
Ablam ben ufak ufak yandaş toplayayım
Bu pıiçak daha güzelmiş
İlk defa bütün adminleri bi yerde gördümmm hahaaa herkese benden slmmm...ins. ban yimem

mrb cok hoşsohsetsiiz ..
Merak etmeyin benim pıçağım çok zararsızEli maşalı kategorisinde Mune'ye oy vermeyenler için kullanacağım sadece
Kes cezasını hemennn
Aşkolsun Ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…