Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Su sıralar azıcık saglık sorunlarım var..o yuzden cok aktif olamıyorum..beni unutmayın pıcaklarım :KK70:

Nevom her iki sayfada bir beni hayranlarıma hatırlatmanı ricidicem :)

Bir enler daha gelmis..ne cabuk geciyor zaman..

Optum hepinizi..
MED nerelerdesin cidden? :KK66: Hoş geldin! :KK66:

En cok migreni tutan kk uyesi olarak bi baslik acin :KK45:o benim , ben oyum :KK70:
Ahahah! Canım gülerim buna. :-)
Bu kategoriyi sana kaptırır mıyım sanıyorsun?
Migren başlıklarına yazmam yetmiyor gibi her yazıştığım konuda migrenim olduğunu başımın tuttuğunu yazıyorum.
Herkes öğrendi artık. Şansın yok güzelim. Migren yakamı bırakmıyor. :KK14:

(Allah hepimize şifa versin. :KK43: )

Nasıl hatırlamam tabiki hatırlıyorum:KK19:
İyiyim tatlım dolu dolu bir yaz geçirdim şimdi evden çıkmıyorum evimi özlemişim.
Sen de iyisindir inşallah..
Konuylada pek alakalı muhabbetimiz:KK48:
Canım, iyi olmana çok sevindim.
Sohbetin konusu önemli değil. Önemli olan başlık güncellensin , değil mi? :KK70: :-)

MED nerelerdesin cidden? :KK66: Hoş geldin! :KK66:

Ahahah! Canım gülerim buna. :-)
Bu kategoriyi sana kaptırır mıyım sanıyorsun?
Migren başlıklarına yazmam yetmiyor gibi her yazıştığım konuda migrenim olduğunu başımın tuttuğunu yazıyorum.
Herkes öğrendi artık. Şansın yok güzelim. Migren yakamı bırakmıyor. :KK14:

(Allah hepimize şifa versin. :KK43: )

Canım, iyi olmana çok sevindim.
Sohbetin konusu önemli değil. Önemli olan başlık güncellensin , değil mi? :KK70: :-)
Ikimiz yarisalim o zmn bu konuda haha:KK70:

hiç şansım yok arkadaş, aday gösteriliyorum ama bi dene 1.liğim oldu şimdiye kadar onu da başka bi arkadaşla paylaştım:KK53::KK53:

Ikimiz yarisalim o zmn bu konuda haha:KK70:
Olur, başa baş gelebiliriz. :-)
hiç şansım yok arkadaş, aday gösteriliyorum ama bi dene 1.liğim oldu şimdiye kadar onu da başka bi arkadaşla paylaştım:KK53::KK53:
Ben geçen sene aday bile gösterilmemişim. Sonradan fark ettim. Bu yarışmanın farkında bile değildim. :-)
Ondan önceki sene yeni üyeydim.
Bu sene inşallah aday gösterilirim. :oops:

Olur, başa baş gelebiliriz. :-)
Ben geçen sene aday bile gösterilmemişim. Sonradan fark ettim. Bu yarışmanın farkında bile değildim. :-)
Ondan önceki sene yeni üyeydim.
Bu sene inşallah aday gösterilirim. :oops:
Hangi kategoride yarışmak istiyorsun?:KK53:
En azından gıcıklar kategorisinde yarışmadığın için bile mutlu olabilirsin.

Hangi kategoride yarışmak istiyorsun?:KK53:
En azından gıcıklar kategorisinde yarışmadığın için bile mutlu olabilirsin.
Türkçe'yi güzel kullanan üye olarak yarışmak isterim açıkcası. Bu konuda mütevazı olamayacağım. :oops:
Yalnız düşünmüyor değilim. Bana gıcık olan var mıdır?
En ısınamadığınız üye falan yazarlar mı ki? (Ben başka şey beklerken şoke olur muyum ki? :-) )

Türkçe'yi güzel kullanan üye olarak yarışmak isterim açıkcası. Bu konuda mütevazı olamayacağım. :oops:
En ısınamadığınız üye falan yazarlar mı ki? (Ben başka şey beklerken şoke olur muyum ki? :-) )
ben illaki gıcık olanların olduğunu düşünüyorum.benim içinde senin içinde..illaki arada garip tipler çıkabiliyor...

Olmazsın herhalde hiç rast gelmedim konulardan kovulduğuna.
:KK54:

ipek geçen sene yazmışlardı dımı seni ısınamadıklarınız arasına
tabi baya ısınamayan var bana..
Bakalım bu sene artma mı var, azalma mı var?
Ben de en iyi çıkış yapan üyeyi merak ediyorum. Bu sene aktif olan baya kişi var eskide olmayan. Biri sen, biri filozof, birkaç kişi daha var.

X