- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MED nerelerdesin cidden? Hoş geldin!Su sıralar azıcık saglık sorunlarım var..o yuzden cok aktif olamıyorum..beni unutmayın pıcaklarım
Nevom her iki sayfada bir beni hayranlarıma hatırlatmanı ricidicem :)
Bir enler daha gelmis..ne cabuk geciyor zaman..
Optum hepinizi..
Ahahah! Canım gülerim buna.En cok migreni tutan kk uyesi olarak bi baslik acin o benim , ben oyum
Canım, iyi olmana çok sevindim.Nasıl hatırlamam tabiki hatırlıyorum
İyiyim tatlım dolu dolu bir yaz geçirdim şimdi evden çıkmıyorum evimi özlemişim.
Sen de iyisindir inşallah..
Konuylada pek alakalı muhabbetimiz
Ikimiz yarisalim o zmn bu konuda hahaMED nerelerdesin cidden? Hoş geldin!
Ahahah! Canım gülerim buna.
Bu kategoriyi sana kaptırır mıyım sanıyorsun?
Migren başlıklarına yazmam yetmiyor gibi her yazıştığım konuda migrenim olduğunu başımın tuttuğunu yazıyorum.
Herkes öğrendi artık. Şansın yok güzelim. Migren yakamı bırakmıyor.
(Allah hepimize şifa versin. )
Canım, iyi olmana çok sevindim.
Sohbetin konusu önemli değil. Önemli olan başlık güncellensin , değil mi?
Olur, başa baş gelebiliriz.Ikimiz yarisalim o zmn bu konuda haha
Ben geçen sene aday bile gösterilmemişim. Sonradan fark ettim. Bu yarışmanın farkında bile değildim.hiç şansım yok arkadaş, aday gösteriliyorum ama bi dene 1.liğim oldu şimdiye kadar onu da başka bi arkadaşla paylaştım
Baslik acilsa keske en cok migreni tutan kk uyesi diyeOlur, başa baş gelebiliriz.
Ben geçen sene aday bile gösterilmemişim. Sonradan fark ettim. Bu yarışmanın farkında bile değildim.
Ondan önceki sene yeni üyeydim.
Bu sene inşallah aday gösterilirim.
Hangi kategoride yarışmak istiyorsun?Olur, başa baş gelebiliriz.
Ben geçen sene aday bile gösterilmemişim. Sonradan fark ettim. Bu yarışmanın farkında bile değildim.
Ondan önceki sene yeni üyeydim.
Bu sene inşallah aday gösterilirim.
Türkçe'yi güzel kullanan üye olarak yarışmak isterim açıkcası. Bu konuda mütevazı olamayacağım.Hangi kategoride yarışmak istiyorsun?
En azından gıcıklar kategorisinde yarışmadığın için bile mutlu olabilirsin.
ipek geçen sene yazmışlardı dımı seni ısınamadıklarınız arasınaHangi kategoride yarışmak istiyorsun?
En azından gıcıklar kategorisinde yarışmadığın için bile mutlu olabilirsin.
Aaa!ipek geçen sene yazmışlardı dımı seni ısınamadıklarınız arasına
ben illaki gıcık olanların olduğunu düşünüyorum.benim içinde senin içinde..illaki arada garip tipler çıkabiliyor...Türkçe'yi güzel kullanan üye olarak yarışmak isterim açıkcası. Bu konuda mütevazı olamayacağım.
Yalnız düşünmüyor değilim. Bana gıcık olan var mıdır?
En ısınamadığınız üye falan yazarlar mı ki? (Ben başka şey beklerken şoke olur muyum ki? )
Türkçe'yi güzel kullanan üye olarak yarışmak isterim açıkcası. Bu konuda mütevazı olamayacağım.
Yalnız düşünmüyor değilim. Bana gıcık olan var mıdır?
En ısınamadığınız üye falan yazarlar mı ki? (Ben başka şey beklerken şoke olur muyum ki? )
Tabii muhakkak uyuz olan vardır.ben illaki gıcık olanların olduğunu düşünüyorum.benim içinde senin içinde..illaki arada garip tipler çıkabiliyor...
Kimseyle itiş kakış yapmam. Sonuçta sanal ortam olsa bile gerilmek istemem.Olmazsın herhalde hiç rast gelmedim konulardan kovulduğuna.
tabi baya ısınamayan var bana..ipek geçen sene yazmışlardı dımı seni ısınamadıklarınız arasına