- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
en fazla iki katagoride gösterebiliyorsun dilara...tanımadıkların bölümleride boş bırakNe güzel bi yarışma adylarımızı yazalım da Nevreste ama herkesi tanımıyomki abla nasıl olcak o iş liste boş kalcak baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en fazla iki katagoride gösterebiliyorsun dilara...tanımadıkların bölümleride boş bırakNe güzel bi yarışma adylarımızı yazalım da Nevreste ama herkesi tanımıyomki abla nasıl olcak o iş liste boş kalcak baya
bazen zorluyorlar ama insanı.Tabii muhakkak uyuz olan vardır.
Kimseyle itiş kakış yapmam. Sonuçta sanal ortam olsa bile gerilmek istemem.
İpek, şaşırdım.tabi baya ısınamayan var bana..
Bakalım bu sene artma mı var, azalma mı var?
Ben de en iyi çıkış yapan üyeyi merak ediyorum. Bu sene aktif olan baya kişi var eskide olmayan. Biri sen, biri filozof, birkaç kişi daha var.
Miskamber nasılsın öyle yapıyım bari hımm tanıdığım enler var ya hemde ne ENen fazla iki katagoride gösterebiliyorsun dilara...tanımadıkların bölümleride boş bırak
bence geçen seneye göre insanların bakış açısı değişmiştir .azalmıştır ...bide adamın mesela muhabbeti yok ama sırf yorumunu beğenmeyip hatta avatarını beğenmeyip gıcık olanlar vartabi baya ısınamayan var bana..
Bakalım bu sene artma mı var, azalma mı var?
Ben de en iyi çıkış yapan üyeyi merak ediyorum. Bu sene aktif olan baya kişi var eskide olmayan. Biri sen, biri filozof, birkaç kişi daha var.
Yok.bazen zorluyorlar ama insanı.
Yani o an kendine hakim olabilirsen tamamdır.
Hiç banın yok galiba senin.
Canım tüm kategorileri doldurmak zorunda değilsinNe güzel bi yarışma adylarımızı yazalım da Nevreste ama herkesi tanımıyomki abla nasıl olcak o iş liste boş kalcak baya
ha yeri gelmişken ipek sen bilirsin bi hatun vardı...tütsülerle taşlarla uğraşan..konusundan beni kovmuştu nickini hatırlayamıyorum.baya yazışmıştık orda da sonra mune konuyu kapatmışmıydı neOlmazsın herhalde hiç rast gelmedim konulardan kovulduğuna.
iyiyim sen nasılsın...görüşemez olduk....Miskamber nasılsın öyle yapıyım bari hımm tanıdığım enler var ya hemde ne EN
Ok ablacım öle yapcam akşam doldurur atarım sanaCanım tüm kategorileri doldurmak zorunda değilsin
konu sahibinin istediği yorumları yapacaksın.İpek, şaşırdım.
Senin mantığını beğeniyorum.
Denk geldiğim yorumların hep akılcıydı.
Tabii demek ki bizim kafalar uyuşuyor, uyuşmayan da olabilir.
Mesela hangi kategoriler olmalı canımyenı kategorıler olmalı bence kk da binbir çeşit insan var çunku
Tamam canım sen bilirsinOk ablacım öle yapcam akşam doldurur atarım sana
bende bdv ye ara ara giriyorum artk...siyasetede bi dönem bulaştım ama erken kaçtımYok.
Ben çok yerde gezmem belki de bu yüzden!
BDV mesela acayip SIKIYOR beni, bazı hikayelerin uydurma olduğunu düşünüyorum.
Siyasete bulaşmam zira anlamam. (Bununla övünmüyorum ama anlamıyorum siyasetten yapacak bir şey yok!)
Nereye takılıyorsun peki?Yok.
Ben çok yerde gezmem belki de bu yüzden!
BDV mesela acayip SIKIYOR beni, bazı hikayelerin uydurma olduğunu düşünüyorum.
Siyasete bulaşmam zira anlamam. (Bununla övünmüyorum ama anlamıyorum siyasetten yapacak bir şey yok!)
En Hazır Cevap KK ÜyesiTamam canım sen bilirsin
Acele etme daha çok vaktimiz var
Evet ya ben belli belirsiz gelebiliyorum kl ya .. İşlerde çok yoğun İyiyim diyelim.. üstüne kayınpederim bende kalıyor düşüp omzunu kırdı durumlar vahim yani;( sen nasıl oldun Seni yılın meleği seçicemiyiyim sen nasılsın...görüşemez olduk....
30+ bekar kızlar konusundayımNereye takılıyorsun peki?
Bazen BDV de görüyorum seni.
Siyasette yoksun evet. Ben de sayfa değiştiğinden beri siyasete gidemiyorum. Eski topikin tek iyi yönü forumlara daha kolay ulaşabiliyordun arkadaşlarının aktivitelerinden falan..Bu sayede görülebiliyordu konular falan..