Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

tabi baya ısınamayan var bana..
Bakalım bu sene artma mı var, azalma mı var?
Ben de en iyi çıkış yapan üyeyi merak ediyorum. Bu sene aktif olan baya kişi var eskide olmayan. Biri sen, biri filozof, birkaç kişi daha var.
İpek, şaşırdım.
Senin mantığını beğeniyorum.
Denk geldiğim yorumların hep akılcıydı.
Tabii demek ki bizim kafalar uyuşuyor, uyuşmayan da olabilir.

tabi baya ısınamayan var bana..
Bakalım bu sene artma mı var, azalma mı var?
Ben de en iyi çıkış yapan üyeyi merak ediyorum. Bu sene aktif olan baya kişi var eskide olmayan. Biri sen, biri filozof, birkaç kişi daha var.
bence geçen seneye göre insanların bakış açısı değişmiştir .azalmıştır ...bide adamın mesela muhabbeti yok ama sırf yorumunu beğenmeyip hatta avatarını beğenmeyip gıcık olanlar var

bazen zorluyorlar ama insanı.
Yani o an kendine hakim olabilirsen tamamdır.
Hiç banın yok galiba senin.
Yok. :KK66:
Ben çok yerde gezmem belki de bu yüzden! :KK66:
BDV mesela acayip SIKIYOR beni, bazı hikayelerin uydurma olduğunu düşünüyorum.
Siyasete bulaşmam zira anlamam. (Bununla övünmüyorum ama anlamıyorum siyasetten yapacak bir şey yok!)

Olmazsın herhalde hiç rast gelmedim konulardan kovulduğuna.
:KK54:
ha yeri gelmişken ipek sen bilirsin bi hatun vardı...tütsülerle taşlarla uğraşan..konusundan beni kovmuştu nickini hatırlayamıyorum.baya yazışmıştık orda da sonra mune konuyu kapatmışmıydı ne

İpek, şaşırdım.
Senin mantığını beğeniyorum.
Denk geldiğim yorumların hep akılcıydı.
Tabii demek ki bizim kafalar uyuşuyor, uyuşmayan da olabilir.
konu sahibinin istediği yorumları yapacaksın.
Mesela bizim kız sevişmiş, ayrılıyor " beni kullandı" diyor. "Bunun neresi kullanmak, çıkarken sevişirken aklın nerdeydi?" diyorsun, sonra "hep negatif yorum yapıyorsun" oluyor.
Önemli olan bence kendin olmak, çoğunluğun dediğine uymak değil.
Adımın ne olarak mimlendiği önemli değil bence.

Siyasete bulaşmam zira anlamam. (Bununla övünmüyorum ama anlamıyorum siyasetten yapacak bir şey yok!)
bende bdv ye ara ara giriyorum artk...siyasetede bi dönem bulaştım ama erken kaçtım

Nereye takılıyorsun peki?
Bazen BDV de görüyorum seni.
Siyasette yoksun evet. Ben de sayfa değiştiğinden beri siyasete gidemiyorum. Eski topikin tek iyi yönü forumlara daha kolay ulaşabiliyordun arkadaşlarının aktivitelerinden falan..Bu sayede görülebiliyordu konular falan..

Nereye takılıyorsun peki?
Bazen BDV de görüyorum seni.
Siyasette yoksun evet. Ben de sayfa değiştiğinden beri siyasete gidemiyorum. Eski topikin tek iyi yönü forumlara daha kolay ulaşabiliyordun arkadaşlarının aktivitelerinden falan..Bu sayede görülebiliyordu konular falan..
30+ bekar kızlar konusundayım
09-18 sohbetteyim
kitap okuma
dini konular
özlü sözler
migren
bu tarz konulardayım

BDV'de binde bir başlık dikkatimi çekerse üstten bakarım. Yanlış hatırlıyorsun bence. BDV'ye yorum falan yazmıyorum ben.

X