Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Burdayım burdayım..Bi gözüm üstünüzde :KK53:

Müdürüm bu sene ben seni üzmicem.. K Kazen i ben sakin gördüm bu sene..Daha doğrusu didişmedik hiç :KK70:
Ama seni çileden çıkardık hep beraber..Bu sebepledir ki en eli cımbızlı kategorisinde oyum sana:KK68:
Medo sen bu sene fazla durmadın ki sitede didişmeye vakit kalmadı :KK45:

:KK70::KK70::KK70:Nevresteeeeeeeeeee Med'in sandviç fotosunu bul ablacım, Meddd kuzum kaç gün uğraşmıştın o sandviçle, tavuk tavukluğuna isyan etmişti:KK70:

İşte ben de onu diyorum müdürüm..O emeğimi taçlandırmanız gerek..KK kk olalı öyle tavuklu sandviç görmedi :KK70:

Gel birlik olalım, ben sana en eli cımbızlıda oy vereyim sen bana aşçıda :KK70:

Su sıralar azıcık saglık sorunlarım var..o yuzden cok aktif olamıyorum..beni unutmayın pıcaklarım :KK70:

Nevom her iki sayfada bir beni hayranlarıma hatırlatmanı ricidicem :)

Bir enler daha gelmis..ne cabuk geciyor zaman..

Optum hepinizi..
Tamam canım senide hatırlatırım:KK39:
Parkon'u 85 yaşında olduğuna dair duyumlar aldık her iki sayfada bir anımsatıyoruz.Senin içinde bir dedikodu çıkarmamı ister misin:KK8::KK70::KK70:

Egunal, sana özelden yazacaktım. Beni hatırlamazsın diye yazmadım. :) Nasılsın?
(Buradan sohbet ediyorum ki konu sürekli aktif olsun herkes görsün. :KK66: )

Nasıl hatırlamam tabiki hatırlıyorum:KK19:
İyiyim tatlım dolu dolu bir yaz geçirdim şimdi evden çıkmıyorum evimi özlemişim.
Sen de iyisindir inşallah..
Konuylada pek alakalı muhabbetimiz:KK48:

Tamam canım senide hatırlatırım:KK39:
Parkon'u 85 yaşında olduğuna dair duyumlar aldık her iki sayfada bir anımsatıyoruz.Senin içinde bir dedikodu çıkarmamı ister misin:KK8::KK70::KK70:

Laf yok parkunuma..Gördüm ben onu, daş gibi maşallah:nazar:
Benim hakkımda da bi deri bi kemikmiş diye dedikodu başlatabilirsin nevom :KK70:

Tabi ben bunu çok iyi biliyorum.:KK51:Tavuklu sandviç ve sütlü gevreklerin tüm kkyı ayağa kaldırmıştı hala konuşuluyor:KK70:

Sorma..Özel mesaj kutum dolup taşmıştı tarif isteyenlerden :KK70:

Laf yok parkunuma..Gördüm ben onu, daş gibi maşallah:nazar:
Benim hakkımda da bi deri bi kemikmiş diye dedikodu başlatabilirsin nevom :KK70:

Sorma..Özel mesaj kutum dolup taşmıştı tarif isteyenlerden :KK70:
Ben bilmem öyle söylentiler var.:KK45:
Bit pazarı ile ilgili bir dedikodu çıkarayım istersen:KK70:
Ahh bilmez miyim:KK30:O kadar kötü değildi haksızlık yapmayalım tavuk sandviçe:kk77::KK45:

Eeeee sonraaaaa dökülün dökülün, kimlerin dedikodusu yapılıyor başka, mesela benim hakkımda ne diyorlaaarrr
sacli-smiley-hareketli-resim-0004.gif

X