- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
Ben bilmem öyle söylentiler var.
Bit pazarı ile ilgili bir dedikodu çıkarayım istersen
Ahh bilmez miyimO kadar kötü değildi haksızlık yapmayalım tavuk sandviçe
Su sıralar azıcık saglık sorunlarım var..o yuzden cok aktif olamıyorum..beni unutmayın pıcaklarım
Nevom her iki sayfada bir beni hayranlarıma hatırlatmanı ricidicem :)
Bir enler daha gelmis..ne cabuk geciyor zaman..
Optum hepinizi..
En marifetli kk aşçısı kategorisini layık gördüm bu sene kendime..Bilmem yanılıyor muyum
Yokluğun hissediliyorSahi bit pazarını çok boşladık..Siyaseti bile boşladıysam anla ki med eski med değil nevom
Yalnız tavuklu sandviçimden bahsederken, boğazına bişey takılmış hıçkıran kurdeleli ifadeyi anlayamadım nevo, bişey mi ima ediyosun
ehhehe:))Eeeee sonraaaaa dökülün dökülün, kimlerin dedikodusu yapılıyor başka, mesela benim hakkımda ne diyorlaaarrr
Eeeee sonraaaaa dökülün dökülün, kimlerin dedikodusu yapılıyor başka, mesela benim hakkımda ne diyorlaaarrr
Uzun zaman sonra bir mesajına dek geldim..
Geçmiş olsun Med im datlum..
Geçen yıl beni bu kategoriye sen aday göstermiştin bu senede ben seni aday göstereyimpeki hazırmısın bu kategoride yarışmaya benim adayım iddialı olmalı
Senin hakkında , rahat koltuğunda üye cımbızlarken göbeği yağ bağlamış, hiç bi kıyafeti üstüne olmuyomuş diyollaa müdürüm..Sanırsam parkondan duymuştum ben de
Egunalim sağolasın
Aman sakın haa..Geçen sene en şair ruhlu üye de bi travma geçirdim, bu sene aşçıda yaşamayalım aynı şeyi
Med,
he he şakacı seni, hani diyorum göbek möbek, yağ falan bunlar dış mihraklı güçlerin oyunu değil mi, sana zorla söylettiklerini itiraf et birşey yapmayacağım, hani diyorum şimdi cımbızı kınından çıkarttırma bana
Med,
he he şakacı seni, hani diyorum göbek möbek, yağ falan bunlar dış mihraklı güçlerin oyunu değil mi, sana zorla söylettiklerini itiraf et birşey yapmayacağım, hani diyorum şimdi cımbızı kınından çıkarttırma bana
Med in uzun zaman sonra bugün ortaya çıkmış olması çok manidar.
Kuvvetle muhtemel dış mihraklar var ardında yoksa göbek ,yağ vs...kim sen kimsin kavgada bile söylenmez bu kelimeler
Enler oldu mu fırtlarım böyle ortaya
Seviyorum bu yarışmayı..Bugün keyfim de yerinde, bir süre daha ortalarda gözükemem yüksek ihtimal..Sonra tam gaz eskisi gibi aktif olmaya devam
Paralel devletten çıkıyor hep bunlar
Paralel gibi ifadeler hep siyasette içini dökemeyişinden içinde patlamasından ötürü bak bilinç altın EN lerde bile geometrik terimler kullanmanı emrediyor keşke uzak kalmayaydın bihassa siyasetten
hahahah aynen bakalım bu sene gıcık olanlarımızda azalma var mıbakalım bu sene daha usluydum bencek ama yinede kk kadınları bakalım beni hangi fena kategorilere koyacak . hmmm
alimin fikri neyse zikri de odur..e)-Hiçbiri
Banın "B"si