- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni bu kadar şımartmayın, şımarmaya müsait biriyim ona göre
Ben hiçbirşeyi tek başıma yapmıyorum, bu bir ekip işi ve ekibimiz sağlam
Hayır her kategoriye 1 aday seçebilirsiniz.Ayrıca 1 üyeyi en fazla 2 kategoriye seçebilirsiniz.Bir kategoriye birden fazla aday gösterebiliyor muyuz piki?
Adaylarınızı bana özelden yollamanız daha uygun olacaktır..En çalışkan kk üyesi Mogami , en komik @KAYGILI , en paylaşımcı SirriEyvan , en duygusal mümkünse ben en güzel yorum yapan üye W wuslt , en cana yakın dostane sebebiumut , en olmazsa olmaz Lovely35 , en tanışılmak istenen E ELisa_ en sair ruhlu blummmm aklıma bunlar geldi
iyi okumamış olabilirim okAdaylarınızı bana özelden yollamanız daha uygun olacaktır..
Şımar Ablacım sen hakediyorsunBeni bu kadar şımartmayın, şımarmaya müsait biriyim ona göre
Ben hiçbirşeyi tek başıma yapmıyorum, bu bir ekip işi ve ekibimiz sağlam
Önemli değil canımiyi okumamış olabilirim ok
Hala uğraşıyorŞımar sen Munem.. Hak ediyosun
Zamanında edilerinle de az uğraşmadın sen..
Sözün özü sevilmektesin
Hala uğraşıyor
Ben her sıkıştığımda Mune Ablama koşuyorum
Sen nerdesin med hakikaten yaSu sıralar azıcık saglık sorunlarım var..o yuzden cok aktif olamıyorum..beni unutmayın pıcaklarım
Nevom her iki sayfada bir beni hayranlarıma hatırlatmanı ricidicem :)
Bir enler daha gelmis..ne cabuk geciyor zaman..
Optum hepinizi..
%100 oyum sana, rakip tanimazsinEn cok migreni tutan kk uyesi olarak bi baslik acin o benim , ben oyum
Iste bu yuzden seviliyorsunTeşekkür ederim
Editör kategorilerinde sizler olun istiyorum, bunu yürekten söylüyorum ve diğer kategorilerde de birçok üyenin adını görmek istiyorum, çok insan aday gösterilsin herkesin tatlı tatlı oy heyecanı olsun, ben adım yazılmasa da mutluyum burda, bir güzel söz bir güleryüz yetiyor
Yaz beni Hexee%100 oyum sana, rakip tanimazsin