- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
Medo sen bu sene fazla durmadın ki sitede didişmeye vakit kalmadı
En marifetli kk aşçısı kategorisini layık gördüm bu sene kendime..Bilmem yanılıyor muyum
Nevresteeeeeeeeeee Med'in sandviç fotosunu bul ablacım, Meddd kuzum kaç gün uğraşmıştın o sandviçle, tavuk tavukluğuna isyan etmişti
Tamam canım senide hatırlatırımSu sıralar azıcık saglık sorunlarım var..o yuzden cok aktif olamıyorum..beni unutmayın pıcaklarım
Nevom her iki sayfada bir beni hayranlarıma hatırlatmanı ricidicem :)
Bir enler daha gelmis..ne cabuk geciyor zaman..
Optum hepinizi..
Tabi ben bunu çok iyi biliyorum.En marifetli kk aşçısı kategorisini layık gördüm bu sene kendime..Bilmem yanılıyor muyum
Evet Ablacım Med'in hakkını yemeyelim bilmeyen herkes bunu görmeliNevresteeeeeeeeeee Med'in sandviç fotosunu bul ablacım, Meddd kuzum kaç gün uğraşmıştın o sandviçle, tavuk tavukluğuna isyan etmişti
Yok canım kendimizi yazmıyoruzkendimizi yazabiliyor muyuz
Egunal, sana özelden yazacaktım. Beni hatırlamazsın diye yazmadım. :) Nasılsın?
(Buradan sohbet ediyorum ki konu sürekli aktif olsun herkes görsün.)
Bekliyorum canım adaylarınıAa supermis, adaylarimi en kisa surede gonderecegim
Adayım sensinİşte ben de onu diyorum müdürüm..O emeğimi taçlandırmanız gerek..KK kk olalı öyle tavuklu sandviç görmedi
Gel birlik olalım, ben sana en eli cımbızlıda oy vereyim sen bana aşçıda
Tamam canım senide hatırlatırım
Parkon'u 85 yaşında olduğuna dair duyumlar aldık her iki sayfada bir anımsatıyoruz.Senin içinde bir dedikodu çıkarmamı ister misin
Tabi ben bunu çok iyi biliyorum.Tavuklu sandviç ve sütlü gevreklerin tüm kkyı ayağa kaldırmıştı hala konuşuluyor
tühYok canım kendimizi yazmıyoruz
Ben bilmem öyle söylentiler var.Laf yok parkunuma..Gördüm ben onu, daş gibi maşallah
Benim hakkımda da bi deri bi kemikmiş diye dedikodu başlatabilirsin nevom
Sorma..Özel mesaj kutum dolup taşmıştı tarif isteyenlerden
Adaylar arasında adını görürsen şaşırmaBitanesin