Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Profil resmine kendi resmini koy mesajalrın da biraz cicimli canımlı olsun cık su abla kategorisinden hadi parkun olsa neyse

avatarım zaten bana çok benziyo ama hala abla diyolar canım yerine datlum desem olmazmı aceba

NEVOŞ kutunda büyük hissediyorum

avatarım zaten bana çok benziyo ama hala abla diyolar canım yerine datlum desem olmazmı aceba

NEVOŞ kutunda büyük hissediyorum

Hadi be ben gördüm seni o avatarındaki hatundan cok cok gencsin.

Ciğerparem de Canışım da diyebilirsin

Elmy ya mesela diyelim ki biri aklimizda var ama ismini tam hatirlamiyoruz. Nasil aratabilirim ya? Kullanici isminden aratma nasil oluyor? :)

canım ara butonu var ya ben onu kullanıyorum, acılmış konusu yoksa bile illa bir konuya yorum yapmıştır. Ordan bakıyorum ben.

Hadi be ben gördüm seni o avatarındaki hatundan cok cok gencsin.

Ciğerparem de Canışım da diyebilirsin

Eki Görüntüle 848715

İvet
Kadesa şöyle güzelik sabunu reklamlarındaki kızlar gibi bi kerem

Sizsiniz apla

sizde olmasanız burnlar beni iyice yaşlı yapıp helvamı yiyecek nerdeyse

sağ olun bacişkolarım

LAMB öyle isim falan arama en akıllı en güzel yorum yapan yılın üyesi kısımlarına falan hep beni yazabilirsin uzaklara gitme

Kadisim sana daha daha güzel yerleri layik gördüm mesela, en isinamadiginiz, en itici :)
Oyy kiyamam ne cok seviyorum size satasmayi ben ya :)

Merak etme canim, hic uzaklara gitmiyorum zaten, o uzaklara gidip arama yapacaklarim zaten kötü basliklar icindi.

Son düzenleme:
Hala oy vermedim :)) Seçemedim "en"lerimi o kadar çok en adayım var ki gelen pastalarıma göre karar vermeye çalışıyorum :)

Ben bunu erken göndermişim yahu... Arada "aaa o da vardı" diyiveriyorum. :26:

Neyse...

Oooo şimdien oy toplamalar başlanmış, durun önce adaylar belli olsun, sabırsız şirineler sizi

Bu sene cok güzel olacak hissediyorum :) ben organize ediyorum diye değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…