Gelecekteki canım elticiğim

C captain price bence de üslup çok saçma .ey konu sahibi derdin mi yok senin ya.

Ben müstakbel eltide bi anormallik görmedim. Onlar evlenecek pozisyona kadar gelmişken sizin ilişkiniz 7-8 aylıkken sizleri tanıştırmayan, görüştürmeyen, hatta bahsinizi bile etmeyen sevgilinizde bi tuhaflı var bence.. O sebeple sorma gereği duymamış olabilir sevgilin var mı diye.. Olsa bilirdim heralde diye düşünmüştür Ayrıca hastanede çalışan bi kaynım olsa ben de ona randevu aldırırım ne yani hamile olmak ayıp bişey mi? Ben de en son gebelik testimi eşimin işte olduğu bi gün kaynımdan rica etmiştim beni götürmüştü sağolsun, o sırada o yanımdaydı çünkü, o da benim abim sayılır ne var bunda?

Haklisiniz. Size gelecek hayatinizda poncik etliciginizle kolayliklar diliyorum. Zor bir elti iliskisi sizi bekliyor.

Sırf bu kadın yüzünden ayrılmayı düşünüyorum
Bence ayrilmalisin. Sen bu aileye hic iyi gelmeyeceksin.Simdiden dolmussun ki bence bu kadar abartacak bir durum yok. Kadinla yuzyuze bile gelmeden bu kadar ofke niye? Sen kiskaniyorsun bence, o degil. Gebelik testi aldirmasi tamam sacma ama kardes gibiler belki bilemeyiz. Adam karisina cicek almiyormus falan ne alaka? Senin kocan yillar sonra gectigi yerden romantizm ruzgari mi estirecek saniyorsun?

ayıp!!!
daha aile içerisinde bir adınız bile yokken..
bu kadar yorum..
bu kadar ön yargı..
ki daha eltim dediğiniz o bayanla bir araya gelmemiş iki kelam lafınız sözünüz geçmemiş aranızda.

ben bir şeyi merak ediyorum.. madem bu kadar hak içindesiniz sevgilinize karşı, bu kadar ciddisiniz öyle ki, bu gün sevgilinizin kardeşine "kaynım", karısına "eltim" yok kız kardeşine "görümcem" diyebilecek kadar rahatlıkla bir de üstüne burada dedikodularını yapacak kadar söz sahibi iseniz.. Aileden neden kimse sizi tanımıyor ya da neden onlarla görüşmeniz yok.. mesela neden eltim dediğiniz kadınla bir tanışmanız yok.. hani o kadar eleştiriyorsunuz ya!!!
bugün kaynımın düğünü diyorsunuz; sizinle evlenmeyi sizin de evlenmeyi düşündüğünüz sevgiliniz var ve siz o düğünde yoksunuz. yok olduğunuzu da anlayım da bu kadar ciddisiniz nasıl olur eltiniz kaynının ciddi bir ilişkisi olduğunu kendi kardeşinin hoşlandığını söyleyene kadar bilmez.. hadi kimse sölemedi.. ama sizin hiç mi ailede sözünüz edilmez.. sevgiliniz ya da ailesinden biri hiç mi sizi söylemes. bakın siz tanımadığınız halde hepimize duyurdunuz ponciğinizi..
yıllardır ailenin bir ferdiymişsiniz gibi hasta olan çocuğa kadar laf etmişsiniz.

durun daha neler yaşanacak hele bir aile dahil olun.. ama siz şimdiden bu kadar futursuzca laflar sözler içindeyseniz.. yazık size de, sizinle evlenecek sevgilinize de ve sevgilinizin ailesine de..

gerek yok havadan nem kapmaya.. dışarıdan davulun sesi hoş.. Allah muhafaza iyi ki kayınvalideciğinizden bir söz gelmemiş ya da işitmemişsiniz.. anam çekeceği vardı desenize sizin gibi gelinden..

daha var olmadan siz tam elti olmuşsunuz eltinize...

bizde bir laf vardır, tam sizlik şu an " yavrum ağır ol batman çık "

Ortada bi sorun görmedim ben. Bebek utanılacak bi şey mi eşine sürpriz olsun istemiştir üstelik hastanede çalışıyor sevgilim diyosun.

Ayrıca ortada sizin kayınbiraderiniz eltiniz falan yok dış kapının mandalısınız henüz. Daha fol yok yumurta yok ne meraklısınız bu hitaplara yahu

Konu anlaşılsın diye elti görümce sıfatlarını kullandım. Yoksa meraklı olduğumdan değil.

Konu anlaşılsın diye elti görümce sıfatlarını kullandım. Yoksa meraklı olduğumdan değil.
Yağlı ballı cımlı cimli niye yazdınız peki :) Bence kendinize gelin onlar aile siz henüz o aileye dahil falan değilsiniz. Dolayısıyla onların meselelerine karışıp bunları dert edinmeyin. Size uygun gelmiyorsa ayrılırsınız olur biter nedir yani

Çok büyük bi fitnelik göremedim bnn amcası tabi yapacak yazık kadına da cocugada kayininiz ilgilenseymis sevgilinize gerek kalmazmis bence siz biraz kiskancsiniZ ki kocaniz bile değil daha ne var yani bunda

Ben sinirleninc sayıp sövmek yerine yağlı ballı konuşurum. Sinirimi dışarı atma şeklim bu. Ayrılmak daha mantıklı demi şu durumda?

Siz de az değilsiniz ponçik hanım şimdiden görümce ile dedikodula çok tehlikeli sizden geleni de ona yetiştirmediği ne malum?

Hayatta sahip olduğumuz dwfişik statüleri var. Hem evladı hem geliniz, hem anneyi hem eşiz, hem görümceyiz hem geliniz vb. Bir görümce olarak evimin içine girecek gelinin aile bireyleriyle iyi olmasını isteriz öte taraftan gelin gittiğiniz evde de hüsn i niyetli davranmalıyız. Siz daha işin başı da olumsuz duygulara kspılmışsınız. Bu sizi yanlışa sürükler.kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama havadaki buluta da nem kapayın. Bir evlenin elle tutulur somut bir durumda tepkinizi koyarsınız. Böyle bilenmetin. Hamilelik testi istemesi tuhaf geldi evet. Ama çocuk hastalanınca amcası yardım etmiş çok mu onun amcası tabi yapacak. Benim kanım işteyken çocuk hasta oldu eşim götürdü. Eşim işteyken benim çocuk hasta oldu kaynım götürdü. Gayet normal şimdiden çocugu bile annesi yüzünden sevmedim demişsiniz hiç hoşuma gitmedi. Bir evlenin bakalım so ra ne yapacaksınız. Ha görümce iz kaç yaşında evli mi bilmiyorum ama laf taşımakla dogru yapmamış.

Aralarındaki samimiyete bağlı bence demek ki kadın yakın görüyor ben isteyemezdim ama.

Birde daha evlenmeden bu kadar doldurmayın kendinizi adı üstünde erkek arkadaş yarının ne getireceği belli olmaz.

Cocuklarim hasta olsaydı eşim olmasaydı yanımda bende kaynima söylerdim ne var yahu amcaları biz aile değil miyiz sonuçta.

Ben sinirleninc sayıp sövmek yerine yağlı ballı konuşurum. Sinirimi dışarı atma şeklim bu. Ayrılmak daha mantıklı demi şu durumda?
M Mery50 haberiniz olsun o ailede anlaşılan yeriniz yok!!
hiçbiri de sizden bahsetmemiş birini bile tanımıyorsunuz
tamam tanışmayın hadi onu anlarım da insanlar hiç mi bahsetmez

zaten sevgiliniz anladığım sizinle ciddi değil o ciddi olsa bile ailesi pek sallamıyor sanki
üzgünüm.. acı ama gerçek

+1000
Yazacağım yazılmış zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…