- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
İşte, evde veya herhangi bir yerde
Ne guzel cocuklarin butun ihtiyaclarini da sevgiliniz karsilasin bari. Her cani sikildiginda da sevgilinizle mi dertlesiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte, evde veya herhangi bir yerde
aynen öyleuslubunuz çok itici. yok ponçiğim yok ballı kaymağım. düzgünce yazsanız da rahat rahat okusak biz de. kimse hikaye okumaya gelmiyor burada.
kalan konularda ise evet erkek arkadaşınız tutup yengesine hamilelik testi alıyorsa bu gereksiz ve saçmadır.
Acaba bi süre elti adayın ile ilgili sevgilinle konuşmasan mı? söyle onadaİşte bende onu diyorum. Bak sülalesine yardım etsin gık demem ama o kadına ayar oluyorum. Anası var bacısı var kardeşi var babası var kocası var görümcesi var. Çocuğun herşeyi için kaynını arıyor. Sonra ben fesat oluyorum. Kaç kez kavga ettik ama yok. Ben herkese yardım ederim yengem o benim yardım isteyince yok mu diyim diyor. Yeğenimin annesi diyor. Anası batsın diycem ortada çocuk var. Valla şiştim.
Ne guzel cocuklarin butun ihtiyaclarini da sevgiliniz karsilasin bari. Her cani sikildiginda da sevgilinizle mi dertlesiyor?
Bunuda dedim ama çocuğa bakmıyor ki zırt pırt hasta ediyor her hafta acildeler. Benimde tepem doğl olarak atıyor.Acaba bi süre elti adayın ile ilgili sevgilinle konuşmasan mı? söyle onada
Çok şişmişsin. Yarın birgün evlenince tamamen dolu olursun panter gibi atlayıp saç baş yolmalara kadar gider bu gidişle :)
Merci.Konuyu yarıda bıraktım, hepsini okumadım okadar itici bir dil kullanmsisinizki bana göre ailedeki fitnefücürcü siz gibi geldiniz
ya pardon da çocuğa bakmadığını nerden biliyorsunuzBunuda dedim ama çocuğa bakmıyor ki zırt pırt hasta ediyor her hafta acildeler. Benimde tepem doğl olarak atıyor.
Yaz kış aynı çocuk yılın 52 haftası acilde.ya pardon da çocuğa bakmadığını nerden biliyorsunuz
kış aylarında bazı çocukların hastalığı sürekli tekrarlar
ayrıca sevgiliniz çok haklı üslubunuz o kadar çirkin ki, ne demek babalık görevini bitirmeni bekliyorum, ne kadar saygısızsınız
bence problem eltin değil de sizsiniz
Siz hakli olmasina haklisiniz ama haksiz oldugunuz nokta su henuz evli degilsiniz ve gorumce ile vs. bu kadar icli disli olmaniz bana normal gelmedi belki ben mesafeli oldugum icindir bilemem. Siz sinirlarinizi net cizin evlenince bunlar bunlar olacaksa ben yokum net deyin suan cok karismayin derim. Gorumce, elti ve siz ucunuz birbirinizi tamamlayacaksiniz gibi gorunuyorDertleşmiyormuş. Dün çocuk hastalanmış hastaneye götürmüş yine. Eve gelince mesaj atmış napıyorsun diye. Babalık görevlerinin bitmesini bekliyorum dedim diye bu ne iğrenç üslubmuş. Valla ayrılıcam da o başkası yüzünden ayrılmayı kendime yediremiyorum diye ayrılmıyorum.
ne demek çocuğa bakmıyor bu ne biçim bir yorum böyleBunuda dedim ama çocuğa bakmıyor ki zırt pırt hasta ediyor her hafta acildeler. Benimde tepem doğl olarak atıyor.
abartmayın nolur yaaYaz kış aynı çocuk yılın 52 haftası acilde.
Ne demek benden çalmıyor? Tabi benden çalıyor. Konuşuyoruz, bi telefon yeğenin hasta hastsneyr gidelim. Benden çalmıyor mu sizce?Daha aileye girmeden herkesi başta sevgilinizi kendinize cephe aldıracaksınız. Kıskançsınız orası kesin. Sizi ilgilendiren bir durum göremedim ben. Adam sizinle geçireceği vakitten çalıp gitmiyor sonuçta. Ayrıca sevgiliniz sizden daha merhametli
Sizin sanırım sevgilinizden başka değer verdiğiniz kimse yok. Adamın yeğenleriyle ilgilenmesini bile problem ettiğinize göre. Dünyası sizin etrafınızda dönmüyor demekki.Ne demek benden çalmıyor? Tabi benden çalıyor. Konuşuyoruz, bi telefon yeğenin hasta hastsneyr gidelim. Benden çalmıyor mu sizce?
ne demek çocuğa bakmıyor bu ne biçim bir yorum böyle
her mesaja cevap vermiyorsunuz işinize gelmiyor ama yine de yazayım
benim kızım da çok sık hastalanıyor bende mi iyi bakmıyorum şimdi
Siz hep böyle kötü niyetliyseniz Allah sevgilinizin yardımcısı olsun
Ayrıca malesef fesat ve kıskançsınız
abartmayın nolur yaa
büyük de konuşmayın ayrıca
hiç bir anne bile isteye çocuğunu hasta etmez yapmayın etmeyin azıcık duyarlı olun
yazın ortasında enfeksiyon kapıp hastalanan çocuklar da var heralde anneleri laboratuvardan mikrop alıp çocuğa bulaştırmıyordur değil mi
ya da hasta edip ne yapıyor olabilir buza mı yatırıyor
çok saçma düşünceleriniz hakikaten
ve buram buram kıskançlık kokuyorsunuz
7/24 kocanız yeğenlerine babalık yaparsa görürüm sizi deSizin sanırım sevgilinizden başka değer verdiğiniz kimse yok. Adamın yeğenleriyle ilgilenmesini bile problem ettiğinize göre. Dünyası sizin etrafınızda dönmüyor demekki.