Ben böyle poncikli çiçekli böcüklu elti adayı daha görmedim :) eltime sarilasim geldi :)))Bak tatlim Oncelikle hayatindaki insani aile bireyleriyle birbirine dusurecek tek hamlede dahi bulunma. Ben kisaca sana ornek vereyim. Erkek kardesim annemle sohbet ederken kiz arkadasi aramis ve ciddi dusundugu kiz arkadasi.. kardesim teli acmis su an musait degilim annemle kahve icip sohbet ediyoruz demis ve teli kapatmis. Aradan kisa zaman gecince kiz israrla surekli aramaya devam etmis yazmis cizmis ve bu olay sonucunda gelin adayimiz " sen annenle sohbet edip nasil tele cvp vermezsin"diye cikismis. Ve kardesim sen kimsin lan annemle sohbetimi boluyorsun laftan anlamiyorsun deyip kizdan ayrilmis.... simdi poncik en iyisi sen dis kapinin dis mandaliyken birak kim kimle ne kadar samimi, hele de poncikcigim o cocuk hakkinda sacma sapan konusmussun ya... yok 52 hafta acilde vs.. bunlar ortalama 18 20 yasinda bir poncik agzindan dokulecek cumleler. Sen hele parmagins bir yuzuk tak nikah masasina otur.. iticisin. Kiskancsin.. fesatsin.. senden gelin olmaz
Henüz dahil olmamış da sizinle birlikte olacakmış gibi geldi bana.Tabi her aileye fitne fücür birisinin dahil olması şart olması sebebi ile
tabiki bu normal değil. Ama konh sahibinin sevgilisinide bu konuda normal bulmadım... hic bir güc bunu benim erkek kardeşime yaptırmaz mesela... O yüzden konu sahibi sorun elti felan değil böyle bir erkekle gercekten evlenmek değil yoluma bakardımKaynına hamilelik testi aldırmak nedir ya yuh
bu nasıl bir üslup. bakmadığı için hasta oluyor öyle mi? şu mesaja kadar haklı olabilirsiniz diye düşünüyordum. asıl fitne fucur ve kıskancın siz olduğunuz anlaşılıyor.Bunuda dedim ama çocuğa bakmıyor ki zırt pırt hasta ediyor her hafta acildeler. Benimde tepem doğl olarak atıyor.
uslubunuz çok itici. yok ponçiğim yok ballı kaymağım. düzgünce yazsanız da rahat rahat okusak biz de. kimse hikaye okumaya gelmiyor burada.
kalan konularda ise evet erkek arkadaşınız tutup yengesine hamilelik testi alıyorsa bu gereksiz ve saçmadır.
Pardon da eşime ulaşamazsam mecburen ya amcasını arayacağım, çocuklara hastaneye götürecek diye kıskanmaya hakkınız yok Kendinize Bir çeki düzen verin. Amca baba yarısıdır. Siz şimdiden böyle iseniz Allah muhafaza sevgiliniz çok sıkıntı yaşar.Dertleşmiyormuş. Dün çocuk hastalanmış hastaneye götürmüş yine. Eve gelince mesaj atmış napıyorsun diye. Babalık görevlerinin bitmesini bekliyorum dedim diye bu ne iğrenç üslubmuş. Valla ayrılacağım da o başkası yüzünden ayrılmayı kendime yediremiyorum diye ayrılmıyorum.
Bundan sizene siz galiba Eltinizin sevgilinizle konuşmak için Yalancıktan çocukları bahane ettiğini düşünüyorsunuz. Çünkü bunun başka bir açıklaması olamaz Yani Sizi ilgilendirmez kadının çocuğunun ne kadar hasta olduğu Sonuçta kocası var ve kocası o çocuğun sürekli hastaneye gittiğini biliyor. Kardeşinin ilgilendiğini de biliyor üslubunuz çok yanlış bence kendinize çeki düzen vermelisiniz .Yaz kış aynı çocuk yılın 52 haftası acilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?