• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelecekteki canım elticiğim

Şu an dış kapının dış mandalı konumundasınız. İnsanlarla tanışmıyorsunuz bile, ama maşallah, ağzınızda elalemle ilgili 1 kamyon laf... size uymuyorsa döner gidersiniz, bu kadar basit. Kendi kendinize elticilik oymuyorsunuz, fitne fücur dediğiniz kadının sizden haberi bile yok, size ettiği bir şey de yok. İyi niyetli olmayan bizzat sizsiniz.

Onlar bir aile. O veya bu sebepten, sizin bilmediğiniz ve bilmeniz de gerekmeyen sebeplerden bu şekilde olmuş. Sevgiliniz bu çocuğun amcası. Yeğeni hatrına hastanesine koşsa, çocukla ilgilense ne olur? Bundan size ne? Bunun size ne zararı var? Babalığının bitmesi vs falan diye alttan alta lafınızı sözünüzü bilmeden konuşmuşsunuz bir de.
Çocuk her hafta acildeymiş de annesi bakmıyormuş da... bayılıyorsunuz bilip bilmeden insanların anneliğine dil uzatmaya. Bence siz o aileye hiç iyi gelmeyeceksiniz. Zaten ayrılmak istiyormuşsunuz, isabet olur.

Ayrıca bal kaymak, ponçik falan, bence de hitaplarınız çok itici. Ben sizin gibi insanlardan korkarım. Sizler yüze gülerken hakaret edebilen, tatlım canım derken alttan küfredebilen insanlarsınız çünkü. Kalsın.
Aynen öyle,kavramların ve kelimelerin içi boşaldı bu tip insanlar yüzünden.
Gülüşler de tatlı sözler de onların elinde ısırgan otuna,iğneli fıçıya dönüşüyor...

Bu kadar gozu kor asik olmayin. Neyse muhtemelen yas faktoru. Ileride anne olunca anlarsiniz. Devlet erkani da neymis? Bi anneden daha degerli ne olabilir? Hele de ölumun ucundan donmus buyuk hastalik atlatmis bir anneyse. O yuzden sizi cahil civelek dusuncenizle bas basa birakiyorum. Ve bize gelecek olan gelinin ne kadar hayirli bir evlatla evlenecegini bilerek kadir kiymet bilmesini diliyorum.
O "hayırlı evlat" yarın karısı doğum sancısı çekerken de,"çikil öte yanda kıvran,biz annişimle hasbihal ediciiiz" der:)
Neden,demekki bu davranışları anne ve kardeş tarafından alkışlanarak pekiştiriliyor.
Hariçten gazel atmıyorum,bekar bir erkek kardeşim ve 2 oğlum var.
Kardeşim ve ileride oğlum ciddi düşündüğü kıza böyle davransa ilk fırçayı benden yer.Anneyi anne,eşini eş yerine tutamayacak olan baştan evlenmesin,anne evladının mutluluğu için çalışmalı,"BENİİMM için kıza böyle yaptı" diye gururlanmak yerine:işsiz:

Şu an dış kapının dış mandalı konumundasınız. İnsanlarla tanışmıyorsunuz bile, ama maşallah, ağzınızda elalemle ilgili 1 kamyon laf... size uymuyorsa döner gidersiniz, bu kadar basit. Kendi kendinize elticilik oymuyorsunuz, fitne fücur dediğiniz kadının sizden haberi bile yok, size ettiği bir şey de yok. İyi niyetli olmayan bizzat sizsiniz.

Onlar bir aile. O veya bu sebepten, sizin bilmediğiniz ve bilmeniz de gerekmeyen sebeplerden bu şekilde olmuş. Sevgiliniz bu çocuğun amcası. Yeğeni hatrına hastanesine koşsa, çocukla ilgilense ne olur? Bundan size ne? Bunun size ne zararı var? Babalığının bitmesi vs falan diye alttan alta lafınızı sözünüzü bilmeden konuşmuşsunuz bir de.
Çocuk her hafta acildeymiş de annesi bakmıyormuş da... bayılıyorsunuz bilip bilmeden insanların anneliğine dil uzatmaya. Bence siz o aileye hiç iyi gelmeyeceksiniz. Zaten ayrılmak istiyormuşsunuz, isabet olur.

Ayrıca bal kaymak, ponçik falan, bence de hitaplarınız çok itici. Ben sizin gibi insanlardan korkarım. Sizler yüze gülerken hakaret edebilen, tatlım canım derken alttan küfredebilen insanlarsınız çünkü. Kalsın.

Sizi ayakta alkışlıyorum güzel özetlediniz

Back