Tamam ama kendi erkek kardeşi de var babası var hayır benim kendi kardeşim babam dururken neden kaynımdan isteyim ki?Suanki kıskançlığı yersiz buluyorum ve abarttığını düşünüyorum, kocası öylr yapmıyor diye kaynı yardım edince kötü oluyor aman neyse..
Sırf bu kadın yüzünden ayrılmayı düşünüyorumnasil bir aile bu boyle,
herkes her seyi biliyor,
herkes her mevzuyu ulu orta konusuyor.
cok acayip geldi bana sahsen.
sizin sordugunuz konuya gelirsek de,
sadece elti adayi ile sizin sevgiliniz arasinda mesafe sorunu yok, ailedeki herkesde bir mesafe sorunu var benim konunuzdan anladigim. tek kayin adayi tutarli
bunu da cozebilir misiniz bilemedim.
ancak gorusmeyi tamamen keserseniz belki, ki o zaman da huzur bozan olabilirsiniz.
Birine gıcık olunca eklerim ben ciğimleri o hep sinirdenValla okurken çiğim , ciğim, çığımlar acayip rahatsız ediyor , bir daha konu açarsanız bence dikkat edin ..
kaynınız düşüncesizmiş , sevgilinde düşünceli ve yardımsevermiş .. kadın kaynından her seferinde yardım istiyor bir art niyet sezemedim ..
Görümcem zaten işine geldiği gibiSen kadına baştan bilenmişsin ben ortada eltinin fitnecilik yaptığını göremedim. Kendi kafanda kuruyor olabilir misin?
Görümceye de dikkat et bugün eltini kötüler yarın da seni. Asıl fitneci görümcen bence. Kadın kocasının boş bir adam olduğunu anlamış o yüzden kaynından istiyor diye düşünüyorum. Kardeşi sayılır bir sorun göremedim. Dügün zamanı bi koca bulma es bulma davası oluyor illa keşke pat diye sormasaymış ama üstüne düşme sonuç olarak seni seviyor adam. Görümceye dikkat et şeytanın bası o gibi geldi ama yine de sen bilirsin
Herkesin bir tarzı vardır elbette bu konuda size bir şey diyemem :) ama okurken eziyet oluyor İnanBirine gıcık olunca eklerim ben ciğimleri o hep sinirden
Hepsine yardım etsin hiç sıkıntı değil ama bu kadına etmesin çok gıcığım ya gerçekten inanılmaz gıcıklandımDaha dur. Ne eltisi. 7 göbek akraba eşine ulaşacak hastaneye giderken. Hastanede çalışanların ortak kaderi bu maalesef ..
Tamam ama kendi erkek kardeşi de var babası var hayır benim kendi kardeşim babam dururken neden kaynımdan isteyim ki?
Dikkat ederim bi dahakine MantarkafacığımHerkesin bir tarzı vardır elbette bu konuda size bir şey diyemem :) ama okurken eziyet oluyor İnan
Sırf bu kadın yüzünden ayrılmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?