• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelecekteki canım elticiğim

meryciğim ponçiğim, arım balım peteğim, gülüm dalım çiçeğim, ballı lokmam çıtır çerezim, anam babam atam
elti adayınızın gebelikle ilgili durumlar haricinde bir sıkıntısını görmedim.
henüz dahil olmadığınız bağ kurmadığınız aile bireyine bu denli sinir olmanıza anlam veremedim.
hayatında biri olup olmadan kız kardeşinden bahsetmesi densizlik olmuş ama sizi öğrenince de üstelememiş gereksiz bir sinir harbi yaşıyorsunuz

Bak tatlim Oncelikle hayatindaki insani aile bireyleriyle birbirine dusurecek tek hamlede dahi bulunma. Ben kisaca sana ornek vereyim. Erkek kardesim annemle sohbet ederken kiz arkadasi aramis ve ciddi dusundugu kiz arkadasi.. kardesim teli acmis su an musait degilim annemle kahve icip sohbet ediyoruz demis ve teli kapatmis. Aradan kisa zaman gecince kiz israrla surekli aramaya devam etmis yazmis cizmis ve bu olay sonucunda gelin adayimiz " sen annenle sohbet edip nasil tele cvp vermezsin"diye cikismis. Ve kardesim sen kimsin lan annemle sohbetimi boluyorsun laftan anlamiyorsun deyip kizdan ayrilmis.... simdi poncik en iyisi sen dis kapinin dis mandaliyken birak kim kimle ne kadar samimi, hele de poncikcigim o cocuk hakkinda sacma sapan konusmussun ya... yok 52 hafta acilde vs.. bunlar ortalama 18 20 yasinda bir poncik agzindan dokulecek cumleler. Sen hele parmagins bir yuzuk tak nikah masasina otur.. iticisin. Kiskancsin.. fesatsin.. senden gelin olmaz

öncelikle uslubunuz cirkin. Senin eltinde değil görümceden de değil hiç biri. Sonuca sadece sevgilisisin. ...
Kocasıyla anşaşmış anlaşmamış burda sizi işgilendirmez. İyi anlaşıyorki zırt pırt hamile;)
Üstelik suc sevgilinizde tutup yengesi icin hamilik testi almasini normal buluyorsa söylenecek birşey yok...

Bak tatlim Oncelikle hayatindaki insani aile bireyleriyle birbirine dusurecek tek hamlede dahi bulunma. Ben kisaca sana ornek vereyim. Erkek kardesim annemle sohbet ederken kiz arkadasi aramis ve ciddi dusundugu kiz arkadasi.. kardesim teli acmis su an musait degilim annemle kahve icip sohbet ediyoruz demis ve teli kapatmis. Aradan kisa zaman gecince kiz israrla surekli aramaya devam etmis yazmis cizmis ve bu olay sonucunda gelin adayimiz " sen annenle sohbet edip nasil tele cvp vermezsin"diye cikismis. Ve kardesim sen kimsin lan annemle sohbetimi boluyorsun laftan anlamiyorsun deyip kizdan ayrilmis.... simdi poncik en iyisi sen dis kapinin dis mandaliyken birak kim kimle ne kadar samimi, hele de poncikcigim o cocuk hakkinda sacma sapan konusmussun ya... yok 52 hafta acilde vs.. bunlar ortalama 18 20 yasinda bir poncik agzindan dokulecek cumleler. Sen hele parmagins bir yuzuk tak nikah masasina otur.. iticisin. Kiskancsin.. fesatsin.. senden gelin olmaz
Ben böyle poncikli çiçekli böcüklu elti adayı daha görmedim :) eltime sarilasim geldi :)))

Tabi her aileye fitne fücür birisinin dahil olması şart olması sebebi ile
Henüz dahil olmamış da sizinle birlikte olacakmış gibi geldi bana.
-ciğim, -cığım, ponçiğim, ballı kaymağım ne Allah aşkına? Kaç yaşındasınız siz? Dış kapının mandalısınız şu an, boşverin aile içinde olan ilişkilerini.
Başta bir kere bilenmişsiniz, haklı olarak. Ama sizin ilişkinizi bilse kız kardeşinin ondan hoşlandığını zaten söylemezdi. Siz de bu kadar büyütmeyin. Fare-dağ olayına dönüştüğünü anlarsa kendini iyice nimetten sayar elticiğiniz.

Kaynına hamilelik testi aldırmak nedir ya yuh
tabiki bu normal değil. Ama konh sahibinin sevgilisinide bu konuda normal bulmadım... hic bir güc bunu benim erkek kardeşime yaptırmaz mesela... O yüzden konu sahibi sorun elti felan değil böyle bir erkekle gercekten evlenmek değil yoluma bakardım

Bence siz bilenmek için yer arıyorsunuz.Bana tuhaf gelmedi olanlar kardeşinin hoşlandığını söylemek istemiş sadece sormasına gerek yok ki ? Sizi bilmiyormuş demek ki ondan söylemiş direk ben bunda art niyet veya herhangi birşey göremedim.Ayrıca erkek arkadaşınız hastanede çalışıyormuş kısa yoldan randevu almak istemiş olabilir ben olsam bende randevu isterdim malum şimdi randevuyu kaç gün sonraya veriyorlar eltiniz uğraşmak istememiş besbelli ayrıca erkek arkadaşınız muayene etmiyor ya eltini ne var bunda? Hamilelik testine gelince ben asla kaynımdan istemezdim doğruya doğru ama erkek arkadaşınızla böyle bir samimiyeti var demek ki rahatça isteyebiliyor.Görümcenize gelince bence eltinizden daha sinsi bir insan gibi geldi bana sizden eltinize laf taşımadığı ne malum? Diyeceğim o ki çocukça geldi düşünceleriniz bana çok abartıyorsunuz ortada birşey yok kızkardeşi erkek arkadaşınızdan hoşlandığı için bir kere gıcık olmuşsunuz her hareketinde birşey arıyorsunuz.

Bunuda dedim ama çocuğa bakmıyor ki zırt pırt hasta ediyor her hafta acildeler. Benimde tepem doğl olarak atıyor.
bu nasıl bir üslup. bakmadığı için hasta oluyor öyle mi? şu mesaja kadar haklı olabilirsiniz diye düşünüyordum. asıl fitne fucur ve kıskancın siz olduğunuz anlaşılıyor.
bir de sürekli ayrılmak istiyorum diyorsunuz bence de ayrılmalısınız çünkü sevgilinizle bağınız çok zayıf. bu kadar meseleyle ayrılığı düşünecek kadar zayıf bir ilişki sağlam bir evliliği sürdüremez

Son düzenleme:
Gözlere zarar bir üslubunuz var bu doğru ama neyse önemli olan bu değil. Eşiniz ile ponçik elticiğiniz arasında ne kadar yaş farkı var sorması ayıptır ?

Ponçik elti neyin nesi..bir an üç yaşındaki oğluma hayvanlı hikaye kitabını okuyor hissettim..devamını okuyamadım.lutfen insanlara lakap takmaktan vazgeçin.

Ben sizi fazla kıskanç buldum.
Adam hastanede çalışmasa eyvallah ne alaka derdim ama benimde yakinim hastanede çalışsa açıkçası her işimi hallettirebilirdim.
Neden saatlerce sıra beklesin küçücük çocukla?
Hamilelik haberini vs.soylemesi de belki gerçekten kardeş gibi gördüğü içindir.

Ha tanışırsınız size ters davranır laf sokar vs.anlarım ama şu an tamamen önyargılarla hareket ediyorsunuz.
Bir de mesela kızkardeşinin beğendiğini söylemesi yanlış evet ama bunu erkek arkadaşın ya da gorumcenin gelip yetiştirmesi ne derece doğru?
Araya fitne fesat sokan böyle her şeyi anlatan tiplerdir bana göre.
Mesela gorumce neden eltinin evlilik hayatini size anlatıyor bu çok yanlış.
Gaza gelmeyin böyle saçma şeylerden de ilişki bitirilmez.

Kaynım yok ama hastanede çalışsa ben de randevu vs ona aldırırım.

uslubunuz çok itici. yok ponçiğim yok ballı kaymağım. düzgünce yazsanız da rahat rahat okusak biz de. kimse hikaye okumaya gelmiyor burada.

kalan konularda ise evet erkek arkadaşınız tutup yengesine hamilelik testi alıyorsa bu gereksiz ve saçmadır.

Okurken yoruldum içimden geçenleri yazmışsınız

Dertleşmiyormuş. Dün çocuk hastalanmış hastaneye götürmüş yine. Eve gelince mesaj atmış napıyorsun diye. Babalık görevlerinin bitmesini bekliyorum dedim diye bu ne iğrenç üslubmuş. Valla ayrılacağım da o başkası yüzünden ayrılmayı kendime yediremiyorum diye ayrılmıyorum.
Pardon da eşime ulaşamazsam mecburen ya amcasını arayacağım, çocuklara hastaneye götürecek diye kıskanmaya hakkınız yok Kendinize Bir çeki düzen verin. Amca baba yarısıdır. Siz şimdiden böyle iseniz Allah muhafaza sevgiliniz çok sıkıntı yaşar.

Yaz kış aynı çocuk yılın 52 haftası acilde.
Bundan sizene siz galiba Eltinizin sevgilinizle konuşmak için Yalancıktan çocukları bahane ettiğini düşünüyorsunuz. Çünkü bunun başka bir açıklaması olamaz Yani Sizi ilgilendirmez kadının çocuğunun ne kadar hasta olduğu Sonuçta kocası var ve kocası o çocuğun sürekli hastaneye gittiğini biliyor. Kardeşinin ilgilendiğini de biliyor üslubunuz çok yanlış bence kendinize çeki düzen vermelisiniz .

ee doğru demiş , her erkek beklemez yani . Bunda ben fesatlık adına bişey göremedim. Bence herşeyi tersine sen çekiyorsun gibi geldi. Hem erkek arkadaşın hastanede çalışıyor diye randevu talep etmiş , utancak sıkılcak bişey yok ki niye bu kadar herşeyi bbüyüttünüz ki ? Ohooo evlenince neler neler oluo senin bu sölediklerin devede kulak yani

Öncelikle yazım üslubunuz çok çirkin, ballı çöreğimler elticimler..Ayrıca bahsettiğiniz kişi eltiniz değil elti adayınız. Daha söz nişan bile yok ortada. Anlattıklarınız bana rahatsız edici gelmedi. Fazlasıyla abartmışsınız. Daha şimdiden böyleyseniz evlenince veya iş nişana söze dönünce naparsınız merak ettim.

Back