- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi bebekecem17
- #20.121
Anladııımmm
Kukilerimizi beğendin dimiiii![]()
Sen ne diyosun, süper ötesi.
Nasıl yapıyorsunuz çok merak ediyorum, izlemek çok isterdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladııımmm
Kukilerimizi beğendin dimiiii![]()
9 yıllık evliyim eşimde bende hiç bebek olayında gözümüz yok ama baskılar sürüyor siparişle bu işe girmek istemiyorum kendimi hiç hazır hissetmiyorum![]()
Ben de katılmak istiyorum bu kulübe :)
başkalarının ne dediğ tabiki önemli değil ama geç kalmış olmamak için bence acele etmelisin 9 yıl çok uzun bir zaman
ooooo MAŞALLAH kocaman olmuş eskisi gibi değil buralar gelen giden yok cnm ama hoşgeldin diyeyim :)selam arkadaşlar nasılsınız bakalım uzun zamandır giremiyordum siteye . sizleri özledim . umarım herkes iyidir. gündüz çalışıp gece bebek bakmak baya zor oldu. artık kızım büyüdü 3 yaşına girdi artık buralardayım.![]()
ben 27.5 :) eşim 30 yaşındayız sanki biraz daha vakit var gibi gelio bana![]()
ooooo MAŞALLAH kocaman olmuş eskisi gibi değil buralar gelen giden yok cnm ama hoşgeldin diyeyim :)
siz bilirsiniz cnm ama hayatın bize neler yaşatacağını bilemiyoruz birileri bana deseydi ilk evlendiğim yıllarda 24 yaşına gelince bir düşük 4 aşılama 1 tüp bebek tedavisi yaşayacaksın yooookk daha neler derdim oldu ve yaşadım şimdi 33 yaşındayım hatırlamak istemediğim için yaşadığım tedavi süreçlerini siliyorum ve hayatı yaşamayı o an neyi gerektiriyorsa onu yapıyorum bir arkadaşım sekiz yıl boyunca korunmuşlar bebek istememişler ve şimdi 15 yıllık evliler bebekleri olmuyor drlar olmaz da diyor boşuna korunduk o kadar diyor bakalım bir tanecik olsun da :)) cnm nacizane tavsiyelerim inan çokk uzun süreçler var o yüzden diyorum :26:
pufff herkesss öylee diooo ama ben kedimle cok mutluyum o da evlat o da can kokar![]()
Slm kızlar çok uzun yazamicam son 10gun 26 Mart da kızımız geliyor ins
Esim bekliyor iyi geceler hepinizi opuyorum