Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

tam bir haftadır köydeydim eve gelir gelmez ilk işim burayı açmak oldu neden dersenizzz hepinize bir müjdem varrrrrr berinim 19 temmuzda doğum yapmışş bu sefer erkenci yeğenimiz dün beni aramış görmedim bugün ben aradımm eve gidince yaz dedii net yokmuş onda yazamıyormuş zaten fırsat ta bulamıyordur kanımcaa topiğimizin en son meleğii emir fazlımız aramıza katıldı yuppiiiiiiii Allah analı babalı büyütsün hayırla sağlıkla mutlulukla dolu uzunn bir ömür nasip etsin inşallahhhhhhhhh darısı tüm isteyenlerin başınaaaaabize gelincee tam iki hafta oldu cucuu yu bıraktırdık bayağı zorlu bir süreçmiş bizimki emzik de emmediğinden başlarda canıma okudu dersem yeridir ama atlattık gibi çok şükür sıra bezi bıraktırmaya geldi hele bir iyice unutsun cucuu yu onuda halledecez inşallahhhbizimki huysuzlanıyor kaçayım benn hepinizi öpüyoruz bugünün ve geleceğin en güzel anneleri ve anne adaylarııııı Allaha emanet olun hayırlı ramazanlarrr

uzuuuuun ve mutlu bir ömür diliyorum miniğe....
hoşgelmiş dünyaya

merhaba kızlar öncelikle berincime hayırlı olsun demek isterim allah bahtını güzel eylesin inş.
çilekcim çok öpüyorum canm bizim oğlanlar aynı emsaller emini herşeyleri aynıdır zaten tek yapdıkları
yaramazlık ama sanırım artık benim işim daha zor çünkü 2. BEBEĞİME HAMİLEYİM
benim bebeler süpriz yumurtadan çıkıyorlar hep bu ara bunun mutluluğunu yaşıyoruz eşimle
ve nasıl bakacağımızı konuşuyoruz manevi olarak malum semih daha küçük kardeşi doğana kadar 2 yaşını
doldurcak ama allah yardımcımız olsun inş.işin en tuhafı satları bile aynı hemen hemen aynı tarihde doğmuş olacaklar
mart ayında sizlerle paylaşmyı istedim mutluluğumu
radycim canım bi ara ararsan sevinirim numaranı alırım bebekleri öp benim içim hoşcakalın.

Ne diyosun Işılcıımmm
Allah kolaylıklar versin şimdiden sonra o zaman :18:
Eee isteyerek olmadı dimi anladığım kadarıyla Hadi hayırlı olsun bakalım arkadaşım.
Alicik ne tepki verecek bu işe acaba, inş. sorun çıkarmaz.

Berincim tebrik ederim, Allah hayırla, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

2 aydır kimseler yazmasa da belki arada girip bakıyorsunuzdur dimiii ??
Biz de bu yaz hem Isparta hem Antalya tatili yaptık.. Ama bizim için tatilden ziyade Ensar bakıcılığı oldu. Çocukla tatil çok zor oluyor. Devamlı ona göre hareket etmek zorundasın.
Kurbanda da Ankara ya gidiyoruz, kayınvaldeye..

Ee radycim sen nasılsın, ikizlerimiz nasıl, yeni gelişmeler var mı, emekliyorlar mı? Huyları değişti mi?
Nevincim seninle yazışmayalı aylar oldu, çok özledim kuzum :26:
Nehirim sen nasılsın bitanem, herşey yolunda mı? Hala aynı yerde mi çalışıyorsun?Eşin nasıl?

Herkese selamlar, öpücüklerrr

kurban bayramınız mübarek olsun

slm arkadaşlar anneme gelmişken bi bakıyım dedim
kımseler uğramaz olmuş
ben 2 cocukla başımı kaşıyacak zamanım yok
radyım keşke ikiz olsaymişlar buyuğu peşimde gezdırmem gerekıyor
yoksa hop üstünde bebeğin beşiğin bile içine atlıyor işim cok zor cok allah kolaylık versim tüm annelere inş

herkes iyidir inş öpüyorum hepinizi canlarım

uzuuuuuuuuuuuuuuuuunca bir aradan sonra selamlar sevgiler saygılar hepinize.herkesi çok özledim.
bayramınız mübarek olsun arkadaşlarım.
kimse yazmıyo diye bende epeydir yazmadım.arada bakıyorum sadece ve çıkıyorum.

nazcım demek ikinci bebek yolda.maaşallah.rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin ve de allah kolaylık versin.hem sana hem berine.gerçekten zor olucak.
berincim ikiz olsaydı da büyüyünceye kadar epey bi sorun yaşıycaktın.şuan benim yaşadığım gibi.
bizim veletler iyice canavar oldular.hala emiyolar.birini emzirirken diğeri kıskanıp hemen koşup yanıma gelip ağlamaya başlıyo.kucağımdakini çekiştiriyo.o da ona tepki veriyo ayağıyla itiyo :))) felan filan...
bunun gibi bi sürü şey.aynı oyuncakla aynı anda oynamak istiyolar.bi tane olan oyuncaklar yüzünden hep kavga çıkıyo.gece birbirlerini uyandırıyolar.farklı odalarda da yatıramıyorum.o zaman sürekli git gel yapmam gerekir çünkü çok fazla uyanıyolar.en geç saat başı birisi için uyanıyorum.
sen en azından bunları yaşamazsın diye tahmin ediyorum.ufaklık biraz daha toparlanana kadar abisi de biraz daha büyümüş olur.zaten bebek şimdi hep uyuyodur.sadece abi bey zarar vermesin diye bir müddet kollaman gerekir dediğin gibi.ama işin zor.hiç kolay değil o bi gerçek.allah yardımcın olsun.3-4 yaşlarına geldiklerinde daha rahat oluruz ama şimdi biraz sıkıntılı işte.

gamze teyzesi bizim ufaklıklardan bi tanesi yürüyo.bi tanesi de sürekli antrenman halinde.ayakta durmaya çalışıyo.çok azimli yakında o da başlar yürümeye :))
ben geçen senekinden daha rahat hissediyorum kendimi bu sene.en azından biraz da olsa bişeylerle vakit geçirip oyalanabiliyolar.pepeyi izliyolar,reklamlara bayılıyolar.müzikli şeyleri çok seviyolar.
bilgisayarın başına oturtmuyolar beni.hemen kucağıma gelmek istiyolar.tuşlardan biri gitti zaten :)
herşeyi çok çabuk ööğrenip bizi şaşkınlık içerisinde bırakıyolar.dokunmatik telefonumuzun tuş kilidini açmayı öğrenmişler eşimle benim. sağa sola mesaj gönderiyolar açıncada :)
geçen hafta doğum günleriydi.bugün itibariyle 1 yaş 15 günlük oldular :))
yorgunluk yine aynı benim için tabi.çok halsizim.çocuklardan mı onu da bilmiyorum ama bi check-up yaptırmak istiyorum.bi sorun var biryerlerde.inşallah önemli bişey çıkmaz.

yine kış geldi.canım sıkkın.en azından bi hava alıp eve gelebiliyoduk babaları evdeyken yazın.şimdi o da bitti.hapis günler başladı. (
işte bizden böyle.

nevinim.doğumgününmüş.allah sevdiklerinle birlikte geçireceğin uzun bir ömür nasip eylesin.yalnız organizasyonu çok beğendim.çok eğlenmişsinizdir eminim.bütün ailen yanında.bu bile yeter insana.hediye paketleriinin içini göremedik.onları da sen anlatıver bi zahmet :)
nehircim seni de çok öpüyorum.

haydin selametle kalın.............

merhaba kızlar ben geldim ağustosdan beri yazmamışım hiç ama değişen bişiy yok
pekde yazan olmamış zaten hayat mücadelesi bebekler bizi ne hallere getirdi bir
zamanlar yazıları okumaya yetişemezdik geri sayfalara git gel koştur dur neyse hekesler iyi
olsunda napalım hiç değilse arada haber alıyoruz birbirimizden...

Gamzecim evet canım planlı bi bebek değil ama allahdan gelene razıyız ilk aylar benim için zor
oldu insan nefsi nede olsa oğlum büyüdü rahat edicem dedim çok hayıflandığım oldu ama şimdi
iyiyim 5 ayımız bitti şükür birde benim çok zor geçiyor biliyorsunuz Alide de çok zordu bulantılar
vs şimdi çok mutluyuz şükür bi oğlumuz var birde KIZIMIZ olcak inş artık bundan sonra daha sıkı korunuruz

Ayşecim evet zor olcak biliyorum ama seninki kadar zor olmaz sen aynı yaşda iki bebeğe bakıyorsun
bence bu daha zor aynı şeyleri yapıyolar meme emiyorlar oyuncaklar vs
bizim öle olmaz aralarında 2 yaş olcak inş biraz kıskanır Ali ilk zamanlar sonrası allah kerim

şuanda eltimdeyim bizim evde net yok biliyorsunuz fırsat buldukça gene yazarım kendinize çok iyi bakın

nazcııım,çok sevindim.demek kızın olcak hee.çok güzel olmuş.sağlıkla doğsun inşallah.
ali'ye de onu kabul ettirmesini bilirseniz kıskanmaz sen merak etme.
sağlıcakla kal canım.

herkese merhabalar arkadaslar buraya yazmayalı uzun zaman oldu evde netım yok halen
face de telden gırebılıyorum.görüyorumkı degısen bısey yok.nerde eski topiğimiz ahhh ahhh
öncelıkle berıncım bebegını kucagına almıssın sagsalım çok sevındım.
rabbım hayırlı ömürlerını göstersın ınsallah.
nazcım ıkıncı bebıs yoldaymıs cok sasırdım ama guzel seyler ınsallah saglıcakla kucagına alırsın mınık kuşunu.
radycım ben sana küsüm haberın olsun.derlerya dag daga küsmüş dagın haberi olmamış.bak ben sana söylüyorum haberım yok deme
nevınım nehırım sızler nasılsınız bakalım?ıkınızıde cok öpüyorum kızlar...
bızı soracak olursanız ıyıyz cok sukur elıf hanımın tuvalet sorunu dısında atlatırız ınsallah.neyse canlarım hepınızı çok öpüyorum allah a emanet olun byee

nazdan sonra sıra bana geldiiiiii oğluşum abi oluyor yuppiiiiiiiiidarısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallahhh
alhanım tuvalet sorunu demişsin bende ufaktan ufaktan başlayayım diyorum ama hava soğuk diye göze alamıyorum sen ne yaptın alıştımı cimcimee:44:
hepinizi öpüyoruz gaak ahalisiiiiii Allaha emanet olunnn

Tikkat tikkat öhö öhö ben geldiimm

Nerelerdeydim buralardaydım ama Kadınlar Kulübü alışkanlığım neredeyse tamamen bittiği için bakmayı bile unutuyordum.
Ama artık geldim ve herkesin gelmesi gerektiğini düşündüm

Ben nerelerdeyim şööööyle bi özet geçeyim

Şimdik 4 Aralıkta 1 senelik evli oldum
İşten çıktım 2 ay oluyor herhalde, kurabiye işine girdik ablamla.
Beraber yapıyoruz herşeyi.
Ayrıca ablam kursa gitti, direksiyon öğretmeni olmak için, usta öğretici belgesi aldı ve şimdi sürücü kursunda öğretmencik oldu
Ece Hoca
Anam ve babam hala Kırşehirde
Ben hala ağlak hala hasret falan filan aynı yani değişen bişey yok..Geçen 1 hafta boyunca oradaydım, oraya gidincede kocişimi özledim
İki mutluluğu bir arada yaşayamıyoruz işte
Buna şükürler olsun, başka dertler olmasın inşallah.

Başkaaaaa;
Evliliğim ilk aylara nazaran çok daha harika, zaman geçtikçe çok daha mutlu bir hayat sürüyoruz, şimdi herşey çok güzel çok mutlu çok eğlenceli
Cicim ayları diye aylar varmış,onlar bitince normale dönermiş evlilikler hep öyle duydum ama ben tam tersini yaşıyorum

Heee bide tabii bitmek bilmeyen misafirler ordum oluyor genellikle
Daha dün akşam vardı mesela..11 kişi yemekteyiz
Çok pis ev karısı oldum ama

Neyse yuvarlanıp gidiyoruz işte

Şimdik berincim hayırlı uğurlu olsun..Allah analı babalı büyütsün, hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah.
Nazcım 5 aylık olmuş bile vede kızmış maşallah sübhanallah..Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..Ne mutlu sana hem kız hem erkek evlat sahibi olacaksın..İkisii birden tadacaksın maşallah sübhanallah..

Myhopçuuuuum Ayşe Ablacıım hayırlı uğurlu olsun, vefalı blm bak hamile olunca hemen girivermiş buraya
Allah hayırla sağlıkla tamakına erdirsin inşallah..İki evladınada hayırlı sağlıklı uzunömürler nasip etsin..Bahtları güzel olsun inşallah..

Çileeeeem seni çok özledim ben biliyor musun
Ne kadar zaman geçti aradan, hayatlarımız ne kadar çok değişti..Şu hayat ne enteresan şey ya..neler yaşdıkta bu günlere geldik..
Hergün her an hayatımızda ne olup biterse konuşuyorduk, hepimiz hep berberi herşeyden haberdardık ne güzeldi..
facebooktan 1000 kat daha samimi bi paylaşımımız vardı

Rediiiiiii bıcırıkların maşşallahı var, çok büyüdüler çok güzelleştiler, çok yaramaz oldular ama çoook tatlılar yaa..Allah bağışlasın..
Vede Allah kolaylık versin tabiki..Hiç kolay değil bebiler artık çok huysuz oluyorlar, çok ağlak oluyorlar..2011 modeller biraz değişik diyelim

Alhancııımmmm senin kızın dahada güzelleşecek mi bilelim yani..
Her yeni fotoğrafında hem daha güzel hemde daha zilli oluyor, o nasıl poz vermeler öyle
Maşallah sübhanallah Allah nazarlardan saklasın, bahtı güzel olsun inşallah..

Ay yoruldum hee yazmaktan

Bu arada benim kk ya yeniden girmemin sebebi, geçenlerde bir haber aldım, acaba burda ayrıntısı var mıdır nedir ne değildir diye meraktan girdim, ve ancak cevap yazabildim

Pinkrose Yani Nilüfer Abla facebookta oğluşumun mevlütü var hepinizi bekliyorum yazınca neye uğradığımı şaşırdım buraya girdim baktım bişe göremedim.
Kendisine sordum evlat almışlar kurumdan. ben kendisinin oldu sanmıştım, herhalde dedim söylemediler ama öyle değilmiş..
Onunda hayırlısı olsun Allah bağışlasın diyorum burdan..Hayırlı evlat olur inşallah..

Neyse ben sizi şimdi feysten dürteyimde bi girin artık buraya

elifimm facedeki mesajını şimdi gördüm oğluştan fırsat bulamıyom hemen yazıp çıkacam biri kalk ben otuucamm diyo çünküü bana gece 12 den sonra daha uygun canım oğluşu bi uyutam gelecemm

selam bende gelem didim :)
ilk önce nazımı kutleyem kızı olacakmıs.gerci nazimla konusuyoruz kopmadık..myhope bacim inan cok sevindim ...umarim hersey gönlünüzce olur nazim ve senin
nilüfer bacımıda tebrik ediyorum .ALLAH uzun ömürler versin yavrusuna.
bana gelince bende ev kuşu oldum .ama pek gelemiyorum buraya .eskisi gibide faceye takılmıyorum ...yarım saat bakıp cıkıyorum .neyse hersey herkesin gönlünce olur insallah ...

elifimm facedeki mesajını şimdi gördüm oğluştan fırsat bulamıyom hemen yazıp çıkacam biri kalk ben otuucamm diyo çünküü bana gece 12 den sonra daha uygun canım oğluşu bi uyutam gelecemm

Ohh be yazılarınızı gördüm nasıl mutlu oldum..
Denef Ablacım hoşgeldin sefalar getirdin. Çok mutlu oldum mesaj yazmana.
Olsun kimse fırsat bulamasada burası aklımızda olsun. Açıkçası ben tamamen burayı unutmuştum, ama hatırlama vakti geldi..
Herkesin iyi olduğunu bilmek istiyorum, genel uğraşlarını neler yaptığını merak ediyorum.
Çünkü çok zaman geçirmiştik birlikte.

Bide malum topiğimizin adı dolayısıyla, bir araya gelme sebeplerimiz dolayısıyla, henüz evlat sahibi olamamış ki benim deyimimle "en azılılarınız" kaldı:18:
Uzuuun süre çocuk sahibi olamayanar haricinde herkes evladını kucağına aldı ve çoğunuz 2. evladınızı bekliyorsunuz artık..
Ve geriye kalanlar maalesef hala orda kalmış durumdalar..

Gene duygularınızı merak ediyorum, düşüncelerinizin içinde olmak istiyorum.
Bir çabanız var mı? Yoksa ben bu durumu kabullendim aşamasındamısınız affınıza sığınarak merak içerisindeyim..
Belkide bu topiğin ıssızlaşmısındaki sebep budur:2:

Ben buralardayım artık sizleri bekliyorum

eveeeeet ben de geldim davete icabet etmek üzreeee
ama siz özlemişsinizdir diye eski günleri,ben yine afrayla tafrayla geldim yani.
bi nehir lazımmış buraya onu anlamış bulunmaktayım.yani topikte inle cin top oynarken onları kışkışlayıp başköşeyi alıp avazımız çıktığı kadar bağrındık gelin millet diye ama kimse duymadıydı.bak şimdi şunlara patır patır dökülüyolar maaşallah.neyseciim.herkes gelsin de yeter ki.ben de o kadar özledim ki paylaşımları.face de sinir oluyorum zaten.face geldi mertlik bozuldu topik bozuldu.

ay çok özlemişim yaa valla.bende denefin fln uzun aradan sonra ismini burda görünce hem çok sevindim hem duygulandım.

NEHİR
Herkesin iyi olduğunu bilmek istiyorum, genel uğraşlarını neler yaptığını merak ediyorum.
Çünkü çok zaman geçirmiştik birlikte.Gene duygularınızı merak ediyorum, düşüncelerinizin içinde olmak istiyorum.
.çok güzel söylemişsin bebeğim.bende aynı şekilde düşünüyor ve de hissediyorum.inşallah yine toplaşabiliriz eskisi gibi.

myhopumla pinkime bir kere de burdan hayırlı olsun diyelim. doğacak bebeğimize ve annesine hayırlı bir 9 ay ve de sonrasında hayırlı bir ömür diliyoruz.aileye yeni katılan minik ahmet emir'in de hayırlı evlat olmasını diliyoruz.oğlumun adaşıdır kendisi bu arada.ben de pinkim adına çok sevindim.allah utandırmasın.

nehirim işten çıktığını tahmin etmiştim.çünkü kurabiyeleri gördüm.hepsine bayıldım bi kere onu söyliyim.ama çok uğraş istediği belli.hem iş hem bunlar aynı anda çok zor olurdu heralde.valla ne diyim.anne ve kızları olarak on parmağınızda on marifet.yürüyün kim tutar sizi. :) allah nazardan saklasın.
nevinin de işi hayırlı olsun.güzel olmuş onun için de.evde oturmakla zaman geçmiyor.

bende çalışmak istiyorum artık yaa.çooook özledim işimi hastanemi.ev çok sıkıcı.sürekli evdeyim.çok bunalıyorum.strese bağlı migren başlamış.başağrısından ölüyorum.bi ara bulantı kusma da vardı.çok feciydim anlıycanız.bir iki haftadır daha iyiyim çok şükür.ama çalışmak gibisi yok gerçekten.aslında ayrıldığım hastaneden tekrar çağrılıyorum.kreşi de var bebekler için.ama ulaşım sorunumuz var işte.minikleri her sabah evden arabaya tek başıma nası taşıycam.akşam nası gelicem falan filan gibi şeyler.bi süre daha evdeyim gibi gözüküyo böylelikle.

nehir ablası evet çok yaramaz oldular.çok yorucu çok hareketli oldular.14. ayımızı doldurduk.eren kayra 2 aydır yürüyor.girip çıkmadığı delik yok evde.emir talha yeni başladı.o da baya pekiştirdi sayılır.git gide bazı şeyler biraz daha kolay ama bazı şeyler çok daha zor oluyo.gece uykularımız hala yok denecek kadar az maalesef.bu da benim şansım galiba.ama bi kere anne demelerine karşılık dünyanın yükünü sırtlamaya razı olur insan.

sen de var mı bebek düşünceleri? sen herkese sormuşsuhn ben de sana sormuş olayım :)

bu arada benim yine düzensiz adetler başladı.doğumdan beri sadece 1 kere adet oldum.onunda üzerinden 4 ay geçti.şimdi bi de her ay acaba hamile olabilir miyim diye düşünür oldum tıpkı eskisi gibi.ama bi fark var.şimdi eğer öyleyse naaparım diye korkularım oldu.düşüncesiyle bile bana hafakanlar basıyo, ter çöküyo.hamile olmaktan bu kadar korkacağımı zamanın birinde hiç düşünemezdim.hayat ne garip gerçekten.

buluşma için belli bir saat belirlemek bana uymayabilir.çünkü gündüz çocuklar hiç izin vermiyolar.face' e girip arada bakıyorum ama kaçamak.yani onlar görmeden.o yüzden yazabilmemin imkanı yok.ama inşallah buraya herkes gelirde eskisi gibi düzenli,günlük paylaşımlar yaparız.
şimdilik bende kaçıyorum canlarım.allaha emanet olun.herkesi görmek istiyorum inşallah burda.

elifimm oğluşu uyuttum geldim ama kimsecikler yokk:26:ablamla kurabiye işi demişsin öncelikle hayırlı olsunn da nevinim iki işi birden mi yapıyor şimdi maşallahhhilk sene bitmişş Allah daha nice senelere şu anki duygularınla erişmeyi nasip etsin inşallahhh yakın olsak o ordu gibi misfirlerine bizde eklenirdik emmee neysee seni gidi hamarat hatun seniiiiii
denefimm saol canımm
radymde gelecekti ama :26:
neyse bende kaçayım ufaktan ufaktan yarın gece görüşmek üzereee iyi geceler tatlı rüyalarr gaak ahalisii Allaha emanet olunnn

sayfa açık bir saattir hem faceyi idare ediyorum hem buraya yazıyorum bu arada radymm çoktann yazıp gitmiş bileeeeegeçmiş olsun canımm ve maşallah yeğenlerimee benimki 2 yaşına kadar inatla anne demedi şimdi kızdı mı anne diye evi inletiyor keretaaa

herkese merhabalar efeeeemmmmmm

nehırım öncelıkle bızlerı dürtüp burda tekrar topladıgın ıcın coooook tesekür ederım canım.
gercekten sılkelenmeye ıhtıyacımız varmıs.gunduzlerı pc yı acamıyorum bızım zıllıden face de telden gırıyorum fırsat oldukca.
adasın için tesekkur ederız teyzesı o senın guzellıgın. güzel oldugu kadar coook dilli.onunla cene yarıstırmaktan kafa kalmıyor bendede.rabbım uzun ömürler versın yavrularımıza ınsallah.

ecee ögretmenımızıde tebrık ederım yenı işin hayırlı olsun arkadasım.benımde calısmakla ılgili hayallerım halen sürüyor.
ınsallah bende gönlüme göre bır iş bulurum.

denefımmm senı gördüğüme cok sevındım nasılsın canım?herkesın azda olsa bıseyler yazması cok güzel bu zamana kadar
baglarımızı koparmadık yıne eskı performansı beklıyorum arkadaslarım.

myhopem tekrar hayırlı olsun canım rabbım sagsalım kucagına almak nasıp etsın ınsallah.
tuvalet ısını sormussun valla bız gecen yaz basladık kabızlık sorunumuz oldu wc ye yapmak ıstemedı sanırım korktu
1 hafta kakasını yapmadı ve 5 -6 ay süren bır kabızlık dönemımz oldu.haftada 1 kez yapıyordu.su 10 gundur yapıyoruz cok şükür.
önce bır bak eger ıstemıyorsa ısrar etme sonra bızım gıbı olmasın.gercı ben hıc ısrar etmedım ama olacagı varmıs sanırım.

gelelım banaaaa.....
bende adet duzensızlıklerı hat safhada dr gıttım gecen hafta aaaa aaa bırde ne görelım sol yumurtalıkta portakal buyukluğunde kist!
cok sukur kötü huylu degılmıs.sımdı bırtakım hormon tahlıllerı ıcın adet olmayı beklıyorum.hareketlerıme dıkkat etmem gerekıyormus.patlama ıhtımalı olabılırmıs.
ınsallah buda gecer rabbım daha buyuk dert vermesın.

neyse canlarım kımse yok suan kk da ben ufaktan kacayım.hepınızı çok sevıyorum canlarım Allaha emanet olun ıyı geceler

idrar testi çift çizgi
hamileymişim sanırım
bu kadar üzüleceğimi hiç düşünmezdim.
yazamıycam bişey kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…