- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #20.041
tam bir haftadır köydeydim eve gelir gelmez ilk işim burayı açmak oldu neden dersenizzz hepinize bir müjdem varrrrrr berinim 19 temmuzda doğum yapmışş bu sefer erkenci yeğenimiz dün beni aramış görmedim bugün ben aradımm eve gidince yaz dedii net yokmuş onda yazamıyormuş zaten fırsat ta bulamıyordur kanımcaa topiğimizin en son meleğii emir fazlımız aramıza katıldı yuppiiiiiiiiAllah analı babalı büyütsün hayırla sağlıkla mutlulukla dolu uzunn bir ömür nasip etsin inşallahhhhhhhhh darısı tüm isteyenlerin başınaaaaa bize gelincee tam iki hafta oldu cucuu yu bıraktırdık bayağı zorlu bir süreçmiş bizimki emzik de emmediğinden başlarda canıma okudu dersem yeridir ama atlattık gibi çok şükür sıra bezi bıraktırmaya geldi hele bir iyice unutsun cucuu yu onuda halledecez inşallahhh bizimki huysuzlanıyor kaçayım benn hepinizi öpüyoruz bugünün ve geleceğin en güzel anneleri ve anne adaylarııııı Allaha emanet olun hayırlı ramazanlarrr
merhaba kızlar ben geldim ağustosdan beri yazmamışım hiç ama değişen bişiy yok
pekde yazan olmamış zaten hayat mücadelesi bebekler bizi ne hallere getirdi bir
zamanlar yazıları okumaya yetişemezdik geri sayfalara git gel koştur dur neyse hekesler iyi
olsunda napalım hiç değilse arada haber alıyoruz birbirimizden...
Gamzecim evet canım planlı bi bebek değil ama allahdan gelene razıyız ilk aylar benim için zor
oldu insan nefsi nede olsa oğlum büyüdü rahat edicem dedim çok hayıflandığım oldu ama şimdi
iyiyim 5 ayımız bitti şükür birde benim çok zor geçiyor biliyorsunuz Alide de çok zordu bulantılar
vs şimdi çok mutluyuz şükür bi oğlumuz var birde KIZIMIZ olcak inşartık bundan sonra daha sıkı korunuruz
Ayşecim evet zor olcak biliyorum ama seninki kadar zor olmaz sen aynı yaşda iki bebeğe bakıyorsun
bence bu daha zor aynı şeyleri yapıyolar meme emiyorlar oyuncaklar vs
bizim öle olmaz aralarında 2 yaş olcak inş biraz kıskanır Ali ilk zamanlar sonrası allah kerim
şuanda eltimdeyim bizim evde net yok biliyorsunuz fırsat buldukça gene yazarım kendinize çok iyi bakın
elifimm facedeki mesajını şimdi gördüm oğluştan fırsat bulamıyom hemen yazıp çıkacam biri kalk ben otuucamm diyo çünküü bana gece 12 den sonra daha uygun canım oğluşu bi uyutam gelecemm
selam bende gelem didim :)
ilk önce nazımı kutleyem kızı olacakmıs.gerci nazimla konusuyoruz kopmadık..myhope bacim inan cok sevindim ...umarim hersey gönlünüzce olur nazim ve senin
nilüfer bacımıda tebrik ediyorum .ALLAH uzun ömürler versin yavrusuna.
bana gelince bende ev kuşu oldum .ama pek gelemiyorum buraya .eskisi gibide faceye takılmıyorum ...yarım saat bakıp cıkıyorum .neyse hersey herkesin gönlünce olur insallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?