- Konu Sahibi bebekecem17
- #20.061
aaa radym hosgeldın canım ::))))
görüşmeyelı uzun zaman oldu![]()
bu geliş mi hoş mu oldu bilemiyorum alhanım.
mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa radym hosgeldın canım ::))))
görüşmeyelı uzun zaman oldu![]()
idrar testi çift çizgi
hamileymişim sanırım
bu kadar üzüleceğimi hiç düşünmezdim.
yazamıycam bişey kusura bakmayın.
radymm canım tahmin edebiliyorum bizde bir tane varken nasıl zorlanıyoruz sende iki tanenin üstüne üstelik daha küçükler de tekrar hamilelik zor ama Allah verir inşallah kolaylığını tek güzel yanı en kötü dönemi haberin olmadan atlatmış olman ben şu anda berbat durumdayım eşimin deyimiyle çokkk kötüyümm demekki çokkkkk iyiyizzz:)) bebeğimizi kucağımıza aldığımızda unutmasaydık çektiklerimizi bir daha asla hamile kalmaya cesaret edemezdik der annem haklı birde benimki azalsa da doğuma kadar geçmiyor koku tat tarifi imkansız birşey tüm hamileliklerimde de aynıydı hani derler ya kız erkek farklı olur yokkk malum benim 4. hamişlik bu kimi de hiç etkilenmiyormuş nasip işte seninle konuştuğumuzda pko vs dedik ama hamile olacağın benim de hiç aklıma gelmemişti inşallah bu günlerini ilerde gülümseyerek anarsın iyiki böyle olmuş dedirtecek evlatlar nasip etmiş olsun Mevlam sanaa
denefim sen nasılsın canımm kimse yok demişsin kendi adıma artık gündüzleri pc pek açmıyorum yoksa biri başından kalkmıyor anca geceleri o da uykuya yenilmezsem iştee neyse diğerleri de gelir inşallahh başta bizi çağıran nehir hanımm nerdesin huuuuuu![]()