Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

idrar testi çift çizgi
hamileymişim sanırım
bu kadar üzüleceğimi hiç düşünmezdim.
yazamıycam bişey kusura bakmayın.

ahhh canım benım ılk tebrık eden ben olayıım :64:
hıc canını sıkma bıkere senınle konustuk zaten bu konuyu.
rabbım herseyın en ıyısını bılır.
suan soktasın ama yarın ve sonrasında mınık kuzunu hissettıkce hepsı boşmus dıyeceksın.ben cok sevındım coooook

selam dostlar...
rady bacim güzel duygularin icin tsk ederim .güzel haber aldik yine senden .sakın üzülme .evet senin icin 3.cocuk daha yorucu olacak ama bilki yüce mevlam bunu kaderine yazmis.ins kucaginada alirsin bacim ...
alhanim nehirim tsk ederim canlar.
bende sizleri burdan görmekten mutluyum...burdaki gecirdigimiz kimi agladigimiz kimi güldügümüz günleri asla unutmadim .cok seyler paylastık sizlerle..burasi benim icin cok önemlii.
ben aynı ben ..nehirin demesi gibi kaderime razi geldim ve hayatimi doyasiya yasamaya calısıyorum ..bunatmıyorum kendimi.olmazsa olmaz diyorum .ucunda ölüm yok ya:)
ben bayadir burayi okuyup cıkıyordumm .artık bende toplanmamız gerektigini düşünüyordum ...eski günlerin hatrına kırgınlıkları unutup tekrar dostlarımızı burda bende görmek istiyorum..
nehirim hayırlı olsun işiniz..rady bacim insan calısınca evi özlüyo evde olunca isi :) ben gerci hiç özlemedim işimi.bıkmıştım artık insanların kaprislerinden ..evimi cok özlemisim 17 sene .hic gidesim gelmiyo bi yere:)iş teklifi geldi banada ama ben calismak istemedim .martta emeklilige hak kazanıyorum.primim doluyo.ama yaşı beklicem :( tam 10 sene var ..... yaşarsam catır catır yerim maaşımı:1:
hepinizi yaradanıma emanet ediyorum .
beni bu kadar sevdiginizi bilmiyodum bende cok duygulandım canlar..:16:

doktordan geldim.
18+4 günlük kocaman bir bebek gördük.cinsiyeti de erkek.

belirti yok denecek kadar azdı.olanları dayalanladım hep yoktur diye.hareketlerini hissetmeye başladım 1 haftadır.karnım da büyümeye başlayınca idrarda bakmaya karar verdim.böyle işte.

bir müddet bunun etkisinden çıkamıycam sanırım.sevinemiyorum.üzülemiyorum.ağlayıp duruyorum sadece.rabbim yardımcım olsun.

denefim öpüyorum canım

günaydin canlar... rady bacim desene 3 tane gelinin olacak:)
hakkınızda neyse hayırlısı olsun bacim ..
ee ne oldu yine kmsecikler yuk:(

denefim ben artık yarın için bile hayal kurmuyorum bırak 20-30 sene sonrasını :)

tab iallah ömür verdikçe insan neler neler yaşıyo görüyo hayatta.hakkımızda hayırlısını versin.

sen napıyosun nasılsın.kayınvalidenin durumu nasıl.hala sıkıntıların devam ediyo mu

radymm canım tahmin edebiliyorum bizde bir tane varken nasıl zorlanıyoruz sende iki tanenin üstüne üstelik daha küçükler de tekrar hamilelik zor ama Allah verir inşallah kolaylığını tek güzel yanı en kötü dönemi haberin olmadan atlatmış olman ben şu anda berbat durumdayım eşimin deyimiyle çokkk kötüyümm demekki çokkkkk iyiyizzz:)) bebeğimizi kucağımıza aldığımızda unutmasaydık çektiklerimizi bir daha asla hamile kalmaya cesaret edemezdik der annem haklı birde benimki azalsa da doğuma kadar geçmiyor koku tat tarifi imkansız birşey tüm hamileliklerimde de aynıydı hani derler ya kız erkek farklı olur yokkk malum benim 4. hamişlik bu kimi de hiç etkilenmiyormuş nasip işte seninle konuştuğumuzda pko vs dedik ama hamile olacağın benim de hiç aklıma gelmemişti inşallah bu günlerini ilerde gülümseyerek anarsın iyiki böyle olmuş dedirtecek evlatlar nasip etmiş olsun Mevlam sanaa:16:
denefim sen nasılsın canımm kimse yok demişsin kendi adıma artık gündüzleri pc pek açmıyorum yoksa biri başından kalkmıyor anca geceleri o da uykuya yenilmezsem iştee neyse diğerleri de gelir inşallahh başta bizi çağıran nehir hanımm nerdesin huuuuuu:4:

radymm canım tahmin edebiliyorum bizde bir tane varken nasıl zorlanıyoruz sende iki tanenin üstüne üstelik daha küçükler de tekrar hamilelik zor ama Allah verir inşallah kolaylığını tek güzel yanı en kötü dönemi haberin olmadan atlatmış olman ben şu anda berbat durumdayım eşimin deyimiyle çokkk kötüyümm demekki çokkkkk iyiyizzz:)) bebeğimizi kucağımıza aldığımızda unutmasaydık çektiklerimizi bir daha asla hamile kalmaya cesaret edemezdik der annem haklı birde benimki azalsa da doğuma kadar geçmiyor koku tat tarifi imkansız birşey tüm hamileliklerimde de aynıydı hani derler ya kız erkek farklı olur yokkk malum benim 4. hamişlik bu kimi de hiç etkilenmiyormuş nasip işte seninle konuştuğumuzda pko vs dedik ama hamile olacağın benim de hiç aklıma gelmemişti inşallah bu günlerini ilerde gülümseyerek anarsın iyiki böyle olmuş dedirtecek evlatlar nasip etmiş olsun Mevlam sanaa:16:
denefim sen nasılsın canımm kimse yok demişsin kendi adıma artık gündüzleri pc pek açmıyorum yoksa biri başından kalkmıyor anca geceleri o da uykuya yenilmezsem iştee neyse diğerleri de gelir inşallahh başta bizi çağıran nehir hanımm nerdesin huuuuuu:4:

canım sağol güzel dileklerin için.
gerçekten zor olacağını biliyorum.zaten öğrendiğimden şaşkınlığım devam ediyor.hala o havaya giremedim.sevinemiyorum dediğim gibi.çok yanlış yaptığımı biliyorum ama elimde olmadan böyle hissediyorum.çok üzüldüm öğrenince hala da devam ediyor.önlem almadığım için çok pişmanım gerçekten.

üzüntüm kesinlikle kendimi düşündüğümden değil.ama bebeklerim gerçekten çok küçükler daha.aralarında 1.5 yaş olucak.doğum mayıs ayına geliyo.onları sütten kesmek zorunda kaldım.iki gündür vermiyorum.birden kestiğim için duygusal bi çöküntüye girdiler.sessiz bi köşe bulup durup dururken ağlıyolar.özellike eren çok etkilendi.onu gördükçe ben daha da perişan oluyorum.süreekli gelip sarılıyo.sanki o da ilgisiz kalmaktan korkuyo gibi.sanki hissetti gibi.ben de onlara yeteri kadar ilgi alaka gösteremeyeceğimi düşündüğüm için üzülüyorum zaten.keşke birz daha bebekliklerini yaşayabilselerdi.ama böyle olması gerekiyomuş demekki.elimden bişey gelmez.olana razı olmaktan başka.

rabbim zamanlamayı böyle ayarladıysa vardır bir hayır diyoruz.

kimsecikler yok yine.
iyi geceler.

adet günüm gelmeden 1-2 gün önce kahverengi kan geldi. bugünde adetim 1 gün gecti pembe bi akıntım geldi test yaptım negatf :( anlamadım gtti hamile olsam çıkmazmıydı 1 gün gectiii :( ne adet oluyorum ne test pozitf cok morelm bozuukk cok :(

Abooooooooooooooo:53::53::53::53:
Şok oldum okudukça şok oluyorum hala inanamıyoruuumm:53::53::53:

Rediiiiii:53::53::53:

tarif edemem duygularımı inanamıyorum yaaaa:53:

Herşey Allah'tan..Unutmamamız gereken..Şimdi kendime telkin yapıyorum Herşey Allah'tan...

Seni çok iyi anlıyorum.

Evet yıllar süren tedaviler çocuk özlemi, maddi ve manevi yıpranma, ağır tedaviler sonunda Allah'ın lütfu hemde büyüüük bir lütfu...
Evlat sahibi oluyorsun, hemde iki tane..
Seviniyorsun şükrediyorsun hiç olmuyordu iki tane birden oldu diye...

Ama sonra eski acılar unutuluyor sadece sevinç ve hayat koşuşturmacası...
İki bebek büyüyüp doğduklarından dahada ilgiye muhtaç bir şekilde iki çocuk oluyorlar..

Ve şimdi hemen bir tane daha..Süt kesme, hamileliğin vermiş olduğu yoğun duygular zorluklar rahatsızlıklar..
Doğum lohusalık,bakım zorluğu uykusuzluk derken çocuklara istem dışı ilgi azlığı...

Çok zor durumdasın bencede..Sadece bakmak bile zorken, hamilelik, doğum ve doğum sonrası zorlukları gibi zorluklarla birlikte 3 çocuğa bakım..
Ve hepsi anne çocuğu..

Ama Rabbim neylerse güzel eyler..Kolay oması şart değil ama güzel eyler..

Şimdi çemkirme zamanı:27:
Ne demek önlemini alsaydım keşke????
Olmuyor diye korunmadınız mı yoksa:27:
Ama burda gülünür noluuur kızma bana:1::1::1:
Hemde 18 haftalık, doğcakmış nerdeyse:1::1::1:
Hatun hamileliğin nerdeyse yarısını bitirmiş:1:

Ama bundada var bi hayır. 4 ay önceden öğrenseydin daha çok yıkılırdın..
Hatta aklından aldırsammı diye bile geçebilirdi Allah korusun, o psikolojiyle neler geçerdi akıldan..

Normal şartlarda zor olan ilk 3 ayı atlatmışsın çok şükür..Geriside inşallah geçecek..

Allah yardımını kolaylığını esirgemesin..

Ama gerçek şuki; yardımcı tutmak zorundasın..Bu akrabanın yardıma gelmesiyle olcak iş değil. Mecbur bir kadın olacak evde.
Yoksa gerçekten sana yazık olur..Sen imkanları zorlayıp birini bulmaya bak redicim.

He bu arada ben korunmayı bıraktım:21::1:

Denef ablacım sevilmezmisin yaa tabiki çok seviliyorsun..Ben szi burda görmeyi o kadar çok istiyorumkiii:16:

Bi kaç gündür giremememin sebebi, 2 günde 726 kurabiye yapmak zorundaydık bi okula o yüzden, gecemiz gündüzümüz yoktu..Dün sabah ancak bitti, evin temizliği falan derken giremedim hiç.

Ahanım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah..
Portakal bayaaa büyük mi meyve:52: Çok dikkatli olmalısın:5:

Myhopu Allah kolaylık versin inşallah..Kolay rahat, huzurlu ve sağlıklı br hamilelik geçirip hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

hala şoktayım yaw..
Hamile olmasına mııı, 18 haftalık olmasına mıı neye şaşırsam bilemedim:23:

nehirim valla n söylesem bilemiyorum.sen çok güzel ifade etmişsin zaten herzamanki gibi.
aynen dediklerin gibi işte.anne çocukları hepsi.hatta 3 bebek.allah akıl sağlığımı muhafaza etsin.

evet kafamı duvardan duvara vurmak istiyorum ki korunmadım maalesef.
aslında şöyle olmuş.ben doğumdan 10 ay sonra ilk adeteimi oldum ve biter bitmez kalmışım.yani çocuklar 10 aylıkken.

bi de komik bişey anlatıyım.idrarda çift çizgiyi görünce tabi ben şoklara girdim zaten anında.o akşam forumlardan kendime destek arıyorum.bakıyorum benim gibi olan varmı diye.ikizden sonra hamilelik başlıklı yazılara fln.
işte yazmış bi kaç kişi.ikizlerim 9 aylık ve ben hamileyim.ikizlerim 10 aylık ben hamileyim diye.diyorum ki eşime benden beterler de varmış.en azından bizimkiler 14 aylık.tabi ertesi gün ben hastaneye kanda gebelik baktırmaya gidiyorum ama gerek bile kalmıyo.çünkü doktor usg de koca bi bebek görüyo 4.5 aylık.meğer bende kaldığımda çocuklar 10 aylıkmış.
dediğin gibi o zaman öğrenseydim çok çok daha kötü olabilirdi diye düşünüyorum.
bi de stres olcaktım iyice.çünkü çocukları kucağıma alıyorum,onlarla oluyon oynuyorum fln.hepsinden tedirgin olcaktım hareketlerimin.gerçi şimdi de kucağıma almak zorundayım.dün aşıya götürdük.mecbur birini babası alıyo diğerini ben.allaha emanet artık.yapıcak bişey yok.

senin kararına da sevindim.hakkınızda en hayırlısı olsun.inşallah çok beklemezsiniz canım.

Oyy oyy ne diyeyim bilmemki..
En azından dertlerini paylaşırız, birşe yapamasakta.
Yardımcı konusunda ne düşünüyorsun? Ben acil ihtiyaç olarak görüyorum senin için bunu.

Bu arada eşine haber verince ne tepki verdi?

Bide dün senin mesajlarını okuyorum hamilelik haberini almadan önce, demişsinya mide bulantılarım falan var diye:9:
Aklımdan geçti o an yazacaktım bi test almalısın diye:9:

Sonra devamını okuyunca şok olmaktan o an aklımdan geçen aklıma gelmedi:9:

Gamzem feystede görünmüyor hiç, burdada nerelerde acaba?

ıyı geceler canlarım nasılsın bakalım?

radycım nasıl oldun bıraz daha ıyımısın bari?ılk soktan sonra bıraz daha rahatlamıssındır ınsallah.ınan aklıma geldıkce kolaylık dılıyorum senın için.
rabbım yardımcın olur canım sen merak etme.

nehırım masallah sana kurabıyelerıne bayılıyorrrummm.görüntülerı böyleyken tatlarını düşünemıyorum bile.
bende gecen persembe dr gıtım kıstımde küçülme olmuş azda olsa.dr dogum kontrol hapı verdı 1 ay sonra tekrar gıdecm insallah küçülme devam eder.

bu arda bende korunmayı bırakmanıza sevındım rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah cnımmm

gamze dün benimde aklıma geldi.neti mi kesildi acaba bilmem ki.

bakıcı konusunu bugün konuştum biriyle.şöyle düşünüyorum.doğum mayısa geliyo.zaten okullar kapancak.annemle eşim evde olucaklar.o zaman işim kolay olur yaz bitene kadar.okullar açılınca birini düşünüyorum.hatta bugün onu tanıyan kişiye de sordum.referansı iyi.akraba fln değil ama tanıyo yakınlarımız.bakalım nehirim hele bi o zamanlar gelsin.yalnız bu söylediğim şey beni maddi olarak çok yorucak.duruma göre karar vericem o yüzden.hayırlısı.ikizler zor bebeklerdi.beni çok yordular inşallah bu öyle olmaz diye dua ediyorum.en azından uykuları düzenli uslu sorunsuz bir çocuk olsun istiyorum.böyle çocuklar var da bana rastlamadı henüz :))

hayırlısı bakalım.

eşimi sormuşsun şimdi gördüm.zaten testi gidip o aldı geldi.babam annem bizdeydiler.ben bi ara yaptım.sonra içeri yanlarına geldim çaktırmamaya çalışarak.gözümün içine bakıyo.babam da var soramıyo.hafifçe gözlerimle var işareti yaptım.yüksek sesle gerçekten mi dedi. komikti tabi :) babam anlamadı.

mutfakta baya bi güldü duruma ben ağlarken.bi zamanlar tek çizgiye ağlıyodun şimdi çift çizgiye ağlıyosun diye.o hesiye olarak görüyo.şuan çok mutlu.acayip kabullendi.çokta heyecanlıymış öyle diyo.
sevgi insanı benim kocam yaa :))

alhanım kaç saattir başındayım anca yazıp bitirebildim.sen benden önce davranmışsın.idare ediyorum işte canım :(
ama bugün hiç hareket etmeyince korktum baya.o yüzden kötü bir imtahan yaşamak istemiyorum.bi daha olumsuz yorum yapmamaya karar verdim bu konuda.

Merhabaaaaaaa, merhaba, merhabaaaaaa...:21:
Ben de yettiimmmmmmm :29:
Nehirim sen süpersin. Alnından, yanaklarından öpüyorum seni. :54: Ne iyi ettin de topladın hepimizi. Ben de öyle çookkk özledim sizleri.
Netimizi kullanmadığımız için iptal ettirdik, daha sonra kullandığın gün kadar öde kampanyası cazip geldi, sadece pazar günleri açıyoruz, film izlemek için falan..
O sebeple pek yokum nette.
Şu kurabiyelerini çok merak ettim nehirim. Resim paylaşır mısın?
Nevinimi de çok özledim. Öğretmenlik işine çok sevindim. Hem maddi hem manevi bir ilaç olur ona inş.
Korunmama kararına çokkkkkkkkkkkkkkkk sevindim...... Yaşasın, güzel haberlerini bekliyorum inş. bitanem. Folikasit almayı unutma sakın. Bir de besmele ve duası ver bu işin, onu da unuma. :29: Seni çok seviyorum ben ya.. :29:Hem de çokkk :54:

Redimm canım, çok fena şoklardayım... :53::53::53::53::53: Acaba başkasının mesajına mı bakıyorum diye tekrar tekrar okudum..
Sen şu işe bak ya.. :26:
Rabbim böyle nasip etti hee.. Eşinin tepkisi de çok hoş olmuş; önceleri neye ağlarken şimdi neye ağlıyorsun :)
Allah mutlaka kolaylığını ve rızkını da verir ama zor bir imtihan. Yardım şart.
Hayırlısı olsun canım arkadaşım.:nazar:

Myhopcum hayırlı olsun arkadaşım bebeğiniz..:nazar:

Ben de her zamanki gibi evdeyim. 3 hafta önce spor salonuna gitmeye başladım. Step+pilates yapıyorum. Çok iyi geldi. Kedimi çok daha iyi hissediyorum. Hem psikolojik, hem de bedenen.:40:
Ensarım maşaallah gayet iyi. Her zamanki gibi çok hareketli, çok aktif. Hala konuşamasa da bütün gün soru soruup duruyor. Sayıları, renkleri, yazıları.. Onlara kafayı takmış durumda.:23:

Bu akşam annemler, abimler bizdeydi. Çok yorgun ve de uykusuzum..:37:
Yazacak öyle çok şeyim var ki ama dayanamıcam sanırım..
Tekrar aranızda olmaktan dolayı öyle mutluyum ki, kendimi çokk iyi hissettirdiniz.:5:
Paylaşılan öyle güzel zamanlarımız oldu ki, o günlere geri dönmek çok istiyorum..
Kibir, gurur, bize yakışan şeyler değil. Bana kırılan tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum ve her zaman dilemeye hazırım, çünkü ben hepinizi çok çok seviyorum, hiçbirinizi kaybetmek istemem..

Yani şuraya msn deki titreşim koydurmak istiyorum, hepinizi arada bir Nehir size bir titreşim gönderdi diye uyarsun..
Yada feysteki gibi dürtme:1:

Ben gelmeyince hiç gelmiyorsunuz yahu:50:

Gamzemmm canım arkadaşım hoş geldin sefalar getirdin:16: Çok özledim seni nerelerdesin yaaaa:30:
Hadi buradan konuşmöasak bile feyste görsem o bile yetiyordu, ama interneti farklı kullanıyormuşsunuz.
Ne yani şimdi sadece pazardan pazara mı gireceksin nete:25:
bu kötü birşey ama:25:

Pilatese başlamışsın çok svindim, bende istiyorum gerçekten müthiş rahatlatıcı birşey, ama devamını getirmek için bir kursa yazılmak şart galiba.
Dur bi hamile olursam gideyim:23:

Dün doktoruma gittik ablamla, çikolata kistim sabit duruyor büyüme yada küçülme yok.

Diğer yumurtalığımda bir kist çıkmış, ama normal sıradan ve basit bi kistmiş, bir dahaki adetine gider didi semihçiğim:3:
İşte folik asit ve bilimum vitaminleri içeren elevit isimli dopingi verdi:1:
Sinana diyorum artık yemek bile yemesem olur bütün vitaminler bunun içinde:1:

Dua konusuna gelince açıkçası unutmuştum onu iyi oldu hatilattığın gamzem ihmal etmem inşallah..
Bu arada gamzem bütün kurabiye fotoğrafları feyste var hemde hepsiii:21:
Buraya foto yükleme yolları değişmiş galiba beceremedim yahu:20:

Rediciiiim canıııımmm napıyosun bakiiiim:49:

İnanamıyorum bu ne güzel bir haber aysem ikizlere kardes heee
Süper hayırlı olsun benden hemen sonra alacaksın ins kucağına
Aslında ben sana söyleyecekdim benim bı tanıdığımda aynen bu
Sekilde tüp bebekden sonra hamile kaldı seni okadar iyi anliyorumki
Bende ilk öğrendiğimde öle üzüldüm esimi öle bezdirdimki bana aldir
Ozaman dedi o lâfdan sonra aklım basıma geldi hayırlısı canım sevindim
Yanlız değilim yupiiiiiiii

Myhopem Niluferim çok sevindim hayırlı olsun ins
Nehircim sagol canım evet kızımız olacak ins dünde
Alışveriş hapsim pembe pembe çok zevkliydi ins sende en kısa
Zamanda bu duyguyu yasarsın nevinimde tabiki çok slm sole
Denefim bacım hadi güzel bı haber sende ver ins İnan hep aklimdasin
Gecen otobüsdeydim konuşamadık dur yarın arım seni aysem semide noyu buldum
Diğer hattımda ay daha ne yazacakdim bem esim bı tlf almış nete otdan girdim
Herkesi çok özledim kızımın adinida solim DURU olcak ins şimdilik iyi geceler akşamları
Yazarım artık byeeee...

Myhope kaç haftalık canım yazarsan sevinirim biz 28 haftalık olduk

Back
X