Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Selamün aleyküüüüüüüüüüüümmmmm

Merhaba canım arkadaşlarım. :54:
Hiç vakit ayıramıyorum bilgisayara, ne kadaar uzunn zaman olmuş meğer yazmayalı..:17:

Abimin nikahı çok yaklaştı, haftaya cumartesi evleniyor nasipse. Hazırlıklar tüm hızıyla ilerliyor, davetiyeler dağıtılıyor. Evin işi bitti, çeyiz yerleşti, harika oldu herşey, Allah huzurla kullanmalarını nasip etsin.:69:

Ensar fırtına oldu resmen, çok haareketli, çok yaramaz olmaya başladı. Çok yoruyor beni..:37::36:

Heee bu arada çok şükür, binler şükür babam eski sıhhatine kavuştu.:64:

Radyim dişiniz hayırlı olsun canım, teklifin çok güzel, ben varım.:62:

aleyküm selam.hayırlı olsun gamzecim.benimde teyzemin nikahı var o gün.allah mesut etsin hepsini.

sağol gamze teyzesi.emir ikinci dişini çıkardı.erende henüz bişey yok.

ensarı gördüm.süper yakışıklı olmuş maaşallah.çok öpüyoruz onu.
biizimkilere baktığım zaman onlar içinde diyorum ne zaman büyüdünğz bu kadar diye.baya baya değiştirler.tepkiler felan başladı artık herkese,herşeye.birbirlerini çok seviyolar.görünce mutlu oluyolar birbirlerini.sabah kalkınca bir müddet muhabbet ediyolar karşılıklı,bana göre anlamsızca ama sanki birbirlerini anlıyolar :D
baba evde olunca dışarı çıkabiliyoruz bazen hava aldırmak için.onun dışında hep evdeyiz.kalabalığı pek sevmiyolar.bi kaç gündür yatılı misafirim vardı.epey bi huzursuzlandılar.
bugünlerde ereni kalp muayenesine ve ekoya götürmemiz lazım.böyle işte.benimde günlerim böööyyle geçiveriyo.

teklif güzel bencede.bakalım bacılar ne diycek.zaten ben anca temmuzda felan müsait olurum.daha baya var yani süremiz karar vermek için.

herkesi öpüyoruuumm

aleyküm selam.hayırlı olsun gamzecim.benimde teyzemin nikahı var o gün.allah mesut etsin hepsini.

sağol gamze teyzesi.emir ikinci dişini çıkardı.erende henüz bişey yok.

ensarı gördüm.süper yakışıklı olmuş maaşallah.çok öpüyoruz onu.
biizimkilere baktığım zaman onlar içinde diyorum ne zaman büyüdünğz bu kadar diye.baya baya değiştirler.tepkiler felan başladı artık herkese,herşeye.birbirlerini çok seviyolar.görünce mutlu oluyolar birbirlerini.sabah kalkınca bir müddet muhabbet ediyolar karşılıklı,bana göre anlamsızca ama sanki birbirlerini anlıyolar :D
baba evde olunca dışarı çıkabiliyoruz bazen hava aldırmak için.onun dışında hep evdeyiz.kalabalığı pek sevmiyolar.bi kaç gündür yatılı misafirim vardı.epey bi huzursuzlandılar.
bugünlerde ereni kalp muayenesine ve ekoya götürmemiz lazım.böyle işte.benimde günlerim böööyyle geçiveriyo.

teklif güzel bencede.bakalım bacılar ne diycek.zaten ben anca temmuzda felan müsait olurum.daha baya var yani süremiz karar vermek için.

herkesi öpüyoruuumm
Aminn teyzeni de, cümlesini de inş.

Maşaallah Emire, Ensar 11 aylık çıkarmıştı ilk dişlerini..:27:
Gerçekten ne çabuk büyüdüler Allahım yaa.. Daha dün gibi hamileliğimiz..
Ayy canlarım benim birbirlerini sevmeleri ne kadar güzel, inş. her daim iyi anlaşır, çok severler birbirlerini. Zaten en zor zamanları 1-2 yaşına kadar, sonra oyundan anladılar mı, seni falan aramazlar beraberce oynarlar uslu uslu inş., arkadaş olurlar.
Ensar bensiz oynamıyor mesela.
Ensar da hiiçç sevmezdi hatırlarsan kalabalığı, bi dönem öyle oluyorlar.

Hayırlı sonuçlar alın inş. delik kayboluvermiştir Allah tarafından..

Tamam bana da uyar inş. görüşebiliriz..:70:

Bugün kınamız varrrrrrrr :46:
İncirli Mado Cafede.. Az sonra kuaföre gidicemmm ..
İnşaallah güzelce eğleniriz.
Hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmm :54:

Son düzenleme:
ooo döktür kurtları gamzecim.bizim kına da yarın.
bende şimdi onu düşünüyorum.çocukları naapıcam diye.oraya götürsem rezil olucam.babaya bıraksam başedemeyebilir.bakalım noolcak.

Ohhhhhhhh döktürdüm döktürdüm, pek eğlendik.. :66:
Çok harika geçti.

Sadece beni çok üzen şey Ensarın kuaförden sonra beni tanımaması oldu.. Saatlerce ağladı beni öyle görünce ve çok istemesine rağmen akşam eve gelip yıkanasıya kadar beni emmedi..
Neyse sonra barıştık çok şükür :))

Ayşecim, kesinlikle bebekleri babasına ya da çok güvendiğin birine emanet et, hiç ama hiç rahat edemezsin, ne sen ne bebekler..

aynen öyle de oldu gamzecim.
kına bitti bende bittim.
hiçbirrşey anlamadan bitti.kimseye bırakamadım çocukları.
bırakabileceğim hiç kimse yok.bunu hep söylüyorum.her söylediğimde de canım daha çok sıkılıyo.yine kendimi yalnız hissetme modlarına giriyorum galiba.
gelin başı bizim evde yapıldı.kuaförü eve çağırdık.zaten bizimkiler milleti görür görmez şovlarına başladılar.ne kadar yabaniler bunlar yaa
gitmesem olmazdı.evlenen öz teyzem.hep beraber gittik.bütün gece ağladılar mızırdandılar.özellikle de emir.zaten bugünün sabahından belliydi böyle olacağı.sabahtan itibaren bir huzursuzluk,iştahsızlık mızmızlık.bi sorunu var ama anlamıyorum.işte böyle geçti,gitti ve bittiiiii.

ensar seni niye tanımadı ki.saçını mı yaptırdın eşarbını mı :)

Hımm çok kötü olmuş...
Bırakabileceğin insanlar da kınadaydı, ondan böyle oldu ayşecim..
Bir derdi olduğundan değil, ortamdan haz etmemişlerdir ensar gibi. Çünkü O da bütün gece mızıldanıp ağladı sıkıntıdan ve babasıyla erkenden eve döndüler.

Eşarbımı yaptırmıştım, ama sanırım sorun o değil, makyajımdı :))

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmisinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sicakligi yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

slm kızlar masallah gamzecım resımlerını gördüm ensar tanımamakta haklı yanı :(
radym sanda cok üzüldum bende ablamın düğününde öyleydım hıcbısey anlamadan düğün bıtmıstı.allah yardımcın olsun canmı yaa
bende ızmırden yenı döndum görümcemın mezunıyetıne gıtmıstım cok guzeldı bır gun boyunca ızmır turu yaptık.valla ben ıyı gezıyorumda bu kıs eve hapsolucm sanırım :)

Merhaba bayanlar, abimide everdik çok şükür hayırlısıyla.. :81:

O gün Ensar'dan dolayı burnumuzdan gelse de yine de güzeldi. Görümceyim artık :))

Sağol Ayşecim, ben de gördüm resimlerinizi, hayırlı olsun.. Gezi bol bol, ne güzel.

Hepinizi öpüyoruuummm :54:

selamlar sevgiler bu diyarlardan o diyarlara.

bugün kocamla, birlikte geçirdiğimiz 6. yılımıza veda ettiğimizz gün. ve de babalar günü.ve de üniversite sınavı var :)

6 yıl önce de bugün babalar günüydü ve bugün öss sınavı vardı ve bugün ayşe ahmetin aynı çizgide tek yürek olarak yürümeye devam etmeye evet dedikleri gündü.
şimdi üzerinden yıllaaar geçmiş.koca bir 6 yıl.vay be diyesi geliyo insanın.ve diyorum vayyy beeee.herşey dün gibi oysa ki.
nostalji beni hep hüzünlendirir.güzel geçen günlere de hüzünlenirim.geride kaldılar diye.ama çok şükür mutluyum.huzurluyum.rabbim istediklerimi de gönderdikten sonra daha da mutluyum.elhamdülillah.

hava çok güzel.kociş bugün görevde.birazdan gelcek.pikniğe gitcez.
sizlerde ne var ne yok kızlar.herkes iyidir inşallah.yeni haber maber yok mu yaa.şu oturanlar neyi bekler acep.ya da düşünceler ne alemlerde.nevinim huuu.iyimisin bacım.

Tebrik ederim Ayşecim, daha nice güzel seneler görürsünüz inşaallah..
Yıllar çabuk geçiyor, bizim de birkaç ay sonra 5 yılımız doluyor.
İyi gezmeler size, öpüyorum..

Ey gidi günler der büyüklerimiz

Bizamanlar ne güzeldi bu topik mesaj yetişdiremezdik yazmaya
kimseler yok artık kuş uçmaz kervan geçmez olmuş çok acı
çok uzun zaman oldu giremedim bende malum evde net yok olsada
semihden hiç vakit yok sağolsun göz açtırmıyor bana şimdi bile babanesi uyutuyorda öle yazıyorum size
eltimlerden aldım pc yi dedim bugün bakıcam artık ne var ne yok
ama şuna inanın sık sık aklımdasınız denefimle konuşuyorum zaten
berinlede konuşduk geçende doğurdu doğuracak 2.yi
ayşem gamzem arayamıyorum çünkü numaralar gitti kartta kalanlarda bu ikisi
her neyse sizleri özledim biraz geçmişe bakim ne olmuş ne bitmiş kim hamile kim doğurmuş.

selam kızlar nasılsınız herkes iyidir inşşş naz haklısın cnm öyle oldu yavaş yavaş koptuk burdan arad bir girip bakıyorum bende dünya hali herkesin meşguliyeti var sağlık olsun az da olsa iyi haberlerinizi almak iyi geliyor herkesi öpüyorum bebişleride tabii

Merhaba nazım hoşgeldin..
Bende çok özlüyorum eski sohbetlerimizi, arada bakıyorum ama ne gelen var ne giden, moralim bozulup kapatıyorum işte.. :26:
Ben de Ensar dan hiçbirşeye fırsat bulamıyorum dediğin gibi oluyor, en zor zamanları, yerinde durmuyorlar sağolsunlar ..
Öpüyorum çok seni ve hepinizi..

selam kızlar nasılsınız herkes iyidir inşşş naz haklısın cnm öyle oldu yavaş yavaş koptuk burdan arad bir girip bakıyorum bende dünya hali herkesin meşguliyeti var sağlık olsun az da olsa iyi haberlerinizi almak iyi geliyor herkesi öpüyorum bebişleride tabii

selam arkadaşım

selam kıslaaarrr
ben geldiim.
bende çok özlüyorum burayı.
bende açıp,kimse yazmış mı diye bakıp,morali bozulup kapatanlardanım.
ama madem hala okuyan var yazalım o zaman di mi :)

bıdıklar tamı tamına 8 ay 3 haftalık oldular.ayın 25 inde 9. ayımızı doldurcaz allahın izniyle.bütüüüün vaktim ve hayatım onlarla uğraşmakla geçiyo.başka yaptığım hiçbişey yok.şimdi okullar kapandı.eşim evde olursa daha rahat olurum diye düşünüyodum ama öyle olmuyo.bu seferde minikler büyüdükleri için uğraşıları da çok daha fazla arttı.bütün gün onları doyur,yap yedir yıka tmizle üst değiştir alt değiştir,dışarı çıkar hava aldır,böööyle geçiveriyo.

artık çok değiştiler.baya farklılaştılar.emirimizin 2 tane dişi var.erenimizinse 4 tane.epey bi farklılar birbirlerinden sıpacıklar.hem karakter,hem de fizik bakımından.eren daha iri kıyım emire göre :)
daha sakin daha uysal daha duygusal.
emir biraz daha hoppa tabiri caizse :)
sinirli,nazlı,inatçı ama daha hareketli.alglaması daha kuvvetli.

şimdilerde emekleme çalışmalarındalar.henüz beceremiyolar.ama döne döne evin bir ucundan diğer ucuna rahatlıla gidebiliyolar.desteksiz olarak oturabiliyolar.
tabi tehlikelerle de kucak kucağa yaşıyoruz.sık sık kafalar bi yerere çarpılıyo.sofrayı dağıtıyolar.birbirlerinin saçlarını kulaklarını çekiyolar falan filan....
bize çok düşkün oldular.babaları da ben de odadan çıktığımızda ağlamaya başlıyolar.

yazı iple çekerken,çocuklar için kıştan daha zor olduğunu şimdi anlıyorum.isilik oluyolar.sıcaktan çok rahatsız oluyolar.gce uyuyamıyolar sürekli ağlıyolar.
hala gece uykularımız çok düzenli değil maalesef.

işte böyle arkadaşlarım.kendime hiç vakit yok yani.bugünlerde de yine dişimden muzdaribim.kanal olucak.15-20 gündür gidip geliyorum ama ağrı hala azalmıyo.iltihaplanmış.baya zorluyo beni.

sizler iyisinizdir inşalah.nevin nehir bacılar.kırşehir yapmışsınız fotolarınızı gördüm.çok güzelsiniz bu arada söyliim dedim.nehirimize de evlilik yaramış maaşallah daha da bi güzelleşmiş :)

pinkim çileğim bende öpüyorum sizi.
nazcım numaralarımız kaybolmuş yine.ben ararım inşallah bi fırsat bulduğumda seni.çok öpüyorum
hepiniz allaha emanet olun....

selamlar
inşallah benim de bebeğim olur,
düşüncesi bile heyecanlandırıyor, böyle hani arabayla tümsekten inip hemen bi sonraki tümsekten çıkarken içimizde bi dalgalanma olur ya, böyle bi yutkunurken hani boğazından içre şarap ılık ılık akıyor gibi, böyle bi nefes alırken sanki ağzından burnundan havayı geçirip de soluk borun ciğerlerin değil de tüm gözeneklerinden ciğerlerine doğru hava giriyormuş gibi olur ya :52: bebeği düşününce tüm bu fiziksel hareketlenmeleri aynı anda hissediyorum, annelik iç güdüsü mü bu acaba :31:

Back
X