uzuuuuuuuuuuuuuuuuunca bir aradan sonra selamlar sevgiler saygılar hepinize.herkesi çok özledim.
bayramınız mübarek olsun arkadaşlarım.
kimse yazmıyo diye bende epeydir yazmadım.arada bakıyorum sadece ve çıkıyorum.
nazcım demek ikinci bebek yolda.maaşallah.rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin ve de allah kolaylık versin.hem sana hem berine.gerçekten zor olucak.
berincim ikiz olsaydı da büyüyünceye kadar epey bi sorun yaşıycaktın.şuan benim yaşadığım gibi.
bizim veletler iyice canavar oldular.hala emiyolar.birini emzirirken diğeri kıskanıp hemen koşup yanıma gelip ağlamaya başlıyo.kucağımdakini çekiştiriyo.o da ona tepki veriyo ayağıyla itiyo :))) felan filan...
bunun gibi bi sürü şey.aynı oyuncakla aynı anda oynamak istiyolar.bi tane olan oyuncaklar yüzünden hep kavga çıkıyo.gece birbirlerini uyandırıyolar.farklı odalarda da yatıramıyorum.o zaman sürekli git gel yapmam gerekir çünkü çok fazla uyanıyolar.en geç saat başı birisi için uyanıyorum.
sen en azından bunları yaşamazsın diye tahmin ediyorum.ufaklık biraz daha toparlanana kadar abisi de biraz daha büyümüş olur.zaten bebek şimdi hep uyuyodur.sadece abi bey zarar vermesin diye bir müddet kollaman gerekir dediğin gibi.ama işin zor.hiç kolay değil o bi gerçek.allah yardımcın olsun.3-4 yaşlarına geldiklerinde daha rahat oluruz ama şimdi biraz sıkıntılı işte.
gamze teyzesi bizim ufaklıklardan bi tanesi yürüyo.bi tanesi de sürekli antrenman halinde.ayakta durmaya çalışıyo.çok azimli yakında o da başlar yürümeye :))
ben geçen senekinden daha rahat hissediyorum kendimi bu sene.en azından biraz da olsa bişeylerle vakit geçirip oyalanabiliyolar.pepeyi izliyolar,reklamlara bayılıyolar.müzikli şeyleri çok seviyolar.
bilgisayarın başına oturtmuyolar beni.hemen kucağıma gelmek istiyolar.tuşlardan biri gitti zaten :)
herşeyi çok çabuk ööğrenip bizi şaşkınlık içerisinde bırakıyolar.dokunmatik telefonumuzun tuş kilidini açmayı öğrenmişler eşimle benim.

sağa sola mesaj gönderiyolar açıncada :)
geçen hafta doğum günleriydi.bugün itibariyle 1 yaş 15 günlük oldular :))
yorgunluk yine aynı benim için tabi.çok halsizim.çocuklardan mı onu da bilmiyorum ama bi check-up yaptırmak istiyorum.bi sorun var biryerlerde.inşallah önemli bişey çıkmaz.
yine kış geldi.canım sıkkın.en azından bi hava alıp eve gelebiliyoduk babaları evdeyken yazın.şimdi o da bitti.hapis günler başladı.

(
işte bizden böyle.
nevinim.doğumgününmüş.allah sevdiklerinle birlikte geçireceğin uzun bir ömür nasip eylesin.yalnız organizasyonu çok beğendim.çok eğlenmişsinizdir eminim.bütün ailen yanında.bu bile yeter insana.hediye paketleriinin içini göremedik.onları da sen anlatıver bi zahmet :)
nehircim seni de çok öpüyorum.
haydin selametle kalın.............