Geleceğime not...

Kazen teknik sorun icin wp grubu acti onu bile cenenizden adami delirttinizde kapatmak zorunda biraktiniz. Adam napsin burdaki iliskilerinizi wp tasimayin diyor uyarisini yapiyor. Eger guneykarimkure senin hakkinda konusuluyosa bundan nasil haberin oluyor? Oluyorsa sana o grubun icinden biri laf tasiyor demektir. Oyle biri varsa sende ona guvenmemelisin bence.

Dedikodu yapacsksaniz ayol burda ozel msj diye birsey var, gercekten bu kadar reale tasimak acaip.

Herkesin nickname kullandığı bir platformda kendilerini nasıl üstün görüyorlar anlamıyorum doğrusu.

Herkesin nickname kullandığı bir platformda kendilerini nasıl üstün görüyorlar anlamıyorum doğrusu.
Gorsunler valla umrumda degil benim. Biz bu kiza hak verdik diye ona bile laf edildi dun:) illa arkadas olmam gerekiyor sanki hak vermem icin, zaten bende sasirdim bu kadinin boyle sorunlu evliligi olduguna.. eger kanki olsaydik bilirdim zaten. Isteyen istedigini dusunsun

birsen bu konuda yaptigin tum yorumlar bence cok guzel ve dogru yonlendirici.

Ben birini hedef almıyorum ortaya konuşuyorum Tontriko'cum. Fakat birinin yanında olmak için illa ki kanka/kardeş olmana gerek yok,üzülürsün destek olmak istersin olursun. Bu kadar basit yani. Neden bu kin kibir nefret ya da gruplaşma anlayamıyorum,hiçbir zamanda anlayamayacağım. Ben sekmeyi kapatıp gittiğimde bütün kirli düşünceler,laf sokmalar kapattığım sekmeyle beraber gidiyor. Neden burayı bu kadar ciddiye alıp birine hurraa saldırıyorlar anlamıyorum.

Bende ornek verdim cnm yoksa bunu diyeni vs hedef almadim. Dedigin gibi kapattiginda hersey geride kaliyor. Ha cok fazla ozeline tasiyanda kendi katlanir sonuclarina..

Bu onun hasta olmasından mi kaynaklı sizin yaklasiminizdan , sozlerinizden dolayı mi dikenlerini çıkarıyor ?

birsen bu konuda yaptigin tum yorumlar bence cok guzel ve dogru yonlendirici.

Sevgili 1Sen konunun bütününe odaklanarak, laf olsun diye değil
gerçekten faydam olsun diye yazan üyelerden biridir.

Pek severim ben de..

filmdelisi zaten beklemedesin.
Beklerken 1Sen'in yönlendirmeleriyle yaşamaya çalışsan güzel olur.
Giderken bile içi rahat etmeli insanın.
Bir huzursuzluk biter yenisi başlar yoksa..

filmdelisi, öncelikle Allah yardımcınız olsun diyorum. çocuklarınız büyüyene , maddi güç kazandığınızda ayrılmayı beklememek için bir önerim var. Delil toplamanız. Ben bu süreçte psikolojik destek almanızı önermiyorum. Çünkü bu husus bile boşanma davanızda aleyhinize delil olarak öne sürülebilir, psikolojik sorunları var diye kendini haklı çıkarmaya çalışabilir. Benim önerim, kocanız iyi olduğu zamanlarda yani size yalvarıp, özür dilediğinde inanmış gibi yaparak, delil toplamanız. Mesela ne istersen yaparım diyorsa, o zaman ben kağıda yazıcam yaşadıklarımı, senin özür dilediğini ben bu dediklerini yazmak istiyorum senin söz verdiğini vs. diyerek yazıya dökmeniz ve altını imzalatmanız. Diyelim ki buna yanaşmadı o zaman bu özür dilediği vakitte ağlamanız ve kendimi çok bunalmış hissediyorum, bu evde yaşadığımız çok olumsuz duygular var bu evi değiştirelim, hemen yarın bir ev bakalım ve daha güzel bir ev alalım, yeni bir başlangıç yapalım demeniz, ayrılırken edinilmiş malda katkı sağlayacak. Yazacak çok şey var ama nasıl karşılayacağınızı bilemediğimden yazmayayım dedim. Ama tabiiki de benim herkes için en öncelikli dileğim yuvasında mutlu, geçimli olsun.

Simdi ben acikcasi biraz da kiskirtilan surekli kiskirtilan surekli dilleriyle yaralayan iki insan gordum sanki.

Yani siz ona sen erkek misin adam misin bee diye yuruyunce o da geri kalmamak adina sacmaliyor gibi geldi bana.
O sacmaladikca siz de devam ediyorsunuz tabii ve bir kisir donguye giriyor iliski.

Baba parasi dediginiz tam olarak nedir?
Yani bir cabasi mi yok is konusunda hani tembel ve tabiri caizse parazitce bir yasam mi diliyor yoksa is konusunda sanssiz mi?

Biraz sinirle bazi kisimlari atliyor gormezden geliyorsunuz sanki.
Cunku kendimden biliyorum :)

Yine de elbette ev isini sadece kadina ait bir seymis gibi gormesi, calismaniza musaade etmemesi vs cok cirkin seyler.

Sizin biraz sakinlige ihtiyaciniz var.
Iki kucuk cocugun bakimi cok zor, biliyorum.
Hayir, ona kucuk surprizler yapin tadinda bir oneri vermiyorum ama bana siz sakinlestikce sizin sevdiginiz o adam geri gelecekmis gibi geldi.

Cunku eminim evlenmeden once de cok ince eleyip sik dokudunuz, oyle bir intiba uyandi bende.
Bu kadar elenmis adam cok da kotu degildir de belki bir kopus noktasindan sonra lackalasmissinizdir diye dusundum.

Bu savimin destekli olup olmadigini anlamak istiyorum
Ornegin o yatagina girmek istemiyorum cumlesi kesinlikle sizin senden igreniyorum yataga gelme cumlenize karsilikti, durduk yere degildi di mi?

Valla filmdelisi,böyle bir (afedersin) dengesizin annesiyle konuştum geçen gün,dengesizliklerinin nedeni bipolar bozuklukmuş,nemenem birşeyse
Onlar anlatmadan doktor anlatmış,yaşadıklarımızı birebir söyledi,tedavi olduktan sonra, neler yapmışım ben size inanamıyorum demiş adam.
Yani ne bileyim,bir yerden başlasanız ama nasıl

Benimde aklima geldi adamin bipolar olabilecegi ama esi anlardi herhalde diye dusunuyorum

Okurken güldüm. Bunlari yaptırmak icin karsidakinin akil yaşı 10 olmali. Durduk yere kagida imza attirmaya calismak en kötü fikir olabilir, buna ikna edemediginde arkasindan gelen yeni ev alalim talebi ise gercekten insanin akliyla dalga geçmek olur.
Adamin yerinde olsam inanmis gibi yapar, yeni ev alirim ve kendi üzerime yapmazdim sonra izle eşinin suratini...

Yani evet,bir de gözyaşıyla ikna etmeler falan:)
Var mı yalan gözyaşına inanan,ben antipati geliştirdim galiba,gerçeğine bile tahlil yapasım geliyor

Benimde aklima geldi adamin bipolar olabilecegi ama esi anlardi herhalde diye dusunuyorum
Eşler anlayamıyor ki milana,karşılaştıkları durumla başetmeye uğraşmaktan.
Verdiğim örnekte eşi bir kaç çocukla perişan oldu,gençliği mahvoldu,adam düzeliyormuş şimdi,kadını kim düzeltecek o da var tabi...

Var mı yalan gözyaşına inanan,ben antipati geliştirdim galiba,gerçeğine bile tahlil yapasım geliyor

Boyle bir evlilikte başta imza attirmaya ugrasmak ve olmadiginda aglayip bu evde kavga ettik yenisini alalimlar ciks yemez, o kadar saf olamaz bir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…