- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi filmdelisi
Herkesin nickname kullandığı bir platformda kendilerini nasıl üstün görüyorlar anlamıyorum doğrusu.Kazen teknik sorun icin wp grubu acti onu bile cenenizden adami delirttinizde kapatmak zorunda biraktiniz. Adam napsin burdaki iliskilerinizi wp tasimayin diyor uyarisini yapiyor. Egerguneykarimkure senin hakkinda konusuluyosa bundan nasil haberin oluyor? Oluyorsa sana o grubun icinden biri laf tasiyor demektir. Oyle biri varsa sende ona guvenmemelisin bence.
Dedikodu yapacsksaniz ayol burda ozel msj diye birsey var, gercekten bu kadar reale tasimak acaip.
Gorsunler valla umrumda degil benim. Biz bu kiza hak verdik diye ona bile laf edildi dun:) illa arkadas olmam gerekiyor sanki hak vermem icin, zaten bende sasirdim bu kadinin boyle sorunlu evliligi olduguna.. eger kanki olsaydik bilirdim zaten. Isteyen istedigini dusunsunHerkesin nickname kullandığı bir platformda kendilerini nasıl üstün görüyorlar anlamıyorum doğrusu.
Kavga etmeyi ogrenirseniz karşılıklı , eşinizde tedavi olmayı kabul ederse bu yuva kurtulur.
Iki küçük yavru var ortada, yaşları yakın.
Meleklerinize şans verin. Anne babalarıyla yaşamaya , o ortamı paylaşmaya hakları var.
Tamam olmuyorsa olmuyordur ancak en azIndan denenmek zorunda.
" Dilim ağır , kuyruğum dik " kocamda ergen kıvamında bir adam " di bosandim.
Özetiniz bu..
Geleceğe bu notu düştüğünüzde uzulebilirsiniz, yavrulariniz için neden birkez daha susarak ve kulaç atarak denemedim diye.
Düzelmez demeyin. Düzelir. Ondan bir adım gelirse ruh tedavisi adına düzelir.
Ben birini hedef almıyorum ortaya konuşuyorum Tontriko'cum. Fakat birinin yanında olmak için illa ki kanka/kardeş olmana gerek yok,üzülürsün destek olmak istersin olursun. Bu kadar basit yani. Neden bu kin kibir nefret ya da gruplaşma anlayamıyorum,hiçbir zamanda anlayamayacağım. Ben sekmeyi kapatıp gittiğimde bütün kirli düşünceler,laf sokmalar kapattığım sekmeyle beraber gidiyor. Neden burayı bu kadar ciddiye alıp birine hurraa saldırıyorlar anlamıyorum.Gorsunler valla umrumda degil benim. Biz bu kiza hak verdik diye ona bile laf edildi dun:) illa arkadas olmam gerekiyor sanki hak vermem icin, zaten bende sasirdim bu kadinin boyle sorunlu evliligi olduguna.. eger kanki olsaydik bilirdim zaten. Isteyen istedigini dusunsun
Ben birini hedef almıyorum ortaya konuşuyorum Tontriko'cum. Fakat birinin yanında olmak için illa ki kanka/kardeş olmana gerek yok,üzülürsün destek olmak istersin olursun. Bu kadar basit yani. Neden bu kin kibir nefret ya da gruplaşma anlayamıyorum,hiçbir zamanda anlayamayacağım. Ben sekmeyi kapatıp gittiğimde bütün kirli düşünceler,laf sokmalar kapattığım sekmeyle beraber gidiyor. Neden burayı bu kadar ciddiye alıp birine hurraa saldırıyorlar anlamıyorum.
Amaaan Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın. :)Bende ornek verdim cnm yoksa bunu diyeni vs hedef almadim. Dedigin gibi kapattiginda hersey geride kaliyor. Ha cok fazla ozeline tasiyanda kendi katlanir sonuclarina..
Kendi zaten haftanın birkaç günü bunu böyle kabul edip yaşıyor, sonraki günler dibimde muhteşem yardımcı, mutlu etmeye çabalayan bir eş oluveriyor.
İnanın gözünüzde canlanamaz, ne kadar saçma ve norm dışı olduğunun farkındayım.
Kavgada seni işimi yap diye evlendim der, ertesi gün sen yorulma deyip tüm işleri halleder.
Gerçekten psikolojik olarak verdiğim bir savaş var, dışarıdan bir göz izlese, ne bir mantık bulur ne de anlam çıkarabilir.
Ben de aksine, çizgileri olan ve grileri kabul etmeyip ya hep ya hiçle yaşayan biriyim.
E o adam dün bana bunları söyledi, bugün ne yapıyor diyorum ve öfkemi daha da arttırıyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz ve iltifatınız için.
Anlamaya çalışmanız bile mutlu etmeye yetti beni.
birsen bu konuda yaptigin tum yorumlar bence cok guzel ve dogru yonlendirici.
Saygı bizim evimizi terkedeli çok oldu.
Halbuki sokakta uyuyan köpeği görünce, çevresinden dolanan, sesime uyanmasın diye yol değiştiren bir kadınken ben...
Evet, daima çatışma.
Çünkü kadın ve erkek olgusunun bambaşka tanımları var bu evlilik denen azapta.
Ben hem kadın hem erkek rolü üstlenmişken, o para sağlayıcısı olunca( baba parası), bir de üzerine kadını sadece ev işi gücü ve çocuğa indirgeyen bir zihniyetle yaşayınca çatışma kaçınılmaz oluyor.
Valla filmdelisi,böyle bir (afedersin) dengesizin annesiyle konuştum geçen gün,dengesizliklerinin nedeni bipolar bozuklukmuş,nemenem birşeyseO sözleri hatırımda bile kalmıyor inan.
Beni gençlik dönemimden, o içimdeki cıvıl cıvıl genç, rahat, enerjik ve kendisiyle her konuda fazlaca barışık kadını biliyorsun.
Sen beni tanıyorsun işte gerçek anlamda.
Takar mıyım onları, ya da kaale alabilir miyim?
Mümkünatı yok.
Ben de anlamadım ki ne zaman oldu, ama bayadır böyle durum.
Tek çocukla mükemmel hayatı yaşarken, hamile kalmamla yalnızlaştığımı farkettim.
Üzerinde durmadım, benim haylazı biliyorsun nefes aldırmıyordu zaten, hamileyim, üzmeyeyim kendimi vs.
Doğum sonrası öğrendiğim dükkan işlerinin sarpa sarması ve ekonomik olarak çokça zorlandığı.
Bunu da bir kavgada söyledi yine, ben bir şey talep ettiğim ve olmadığında hır çıkardığım için.
Sonra zaten 1 sene olacak kapandı.
Kapanmadan önce her gün saçma sapan fikirlerle eve geldi vs.
Derken kapandı ve kurtulduk dedim kendimce.
Ama hiçbir şey öyle olmadı, adam sanli evlenmemiş gibi ana babayla gün geçirmeye başladı.
Öyle olunca ben dolup laf sokar oldum, o sen ne karışırsına geldi gitti falan filan.
Beğenmeyen giderden çıkıp, defol gite geçmemiz kısa sürdü.
Tabi benimki defol git değil, küfürlü olanı ama adam oturuyor.
Gitmiyor ya gitmiyor!
3 gün deli divane, sonraki gün manyağın teki.
Seni beğenmiyorum, haline bak vs.
Üstüne 1 geçer, ben ne şanslı erkeğim de dünya güzeli karım var bak bak doyulmuyor der.
Manyadı yani.
Valla filmdelisi,böyle bir (afedersin) dengesizin annesiyle konuştum geçen gün,dengesizliklerinin nedeni bipolar bozuklukmuş,nemenem birşeyse
Onlar anlatmadan doktor anlatmış,yaşadıklarımızı birebir söyledi,tedavi olduktan sonra, neler yapmışım ben size inanamıyorum demiş adam.
Yani ne bileyim,bir yerden başlasanız ama nasıl
filmdelisi, öncelikle Allah yardımcınız olsun diyorum. çocuklarınız büyüyene , maddi güç kazandığınızda ayrılmayı beklememek için bir önerim var. Delil toplamanız. Ben bu süreçte psikolojik destek almanızı önermiyorum. Çünkü bu husus bile boşanma davanızda aleyhinize delil olarak öne sürülebilir, psikolojik sorunları var diye kendini haklı çıkarmaya çalışabilir. Benim önerim, kocanız iyi olduğu zamanlarda yani size yalvarıp, özür dilediğinde inanmış gibi yaparak, delil toplamanız. Mesela ne istersen yaparım diyorsa, o zaman ben kağıda yazıcam yaşadıklarımı, senin özür dilediğini ben bu dediklerini yazmak istiyorum senin söz verdiğini vs. diyerek yazıya dökmeniz ve altını imzalatmanız. Diyelim ki buna yanaşmadı o zaman bu özür dilediği vakitte ağlamanız ve kendimi çok bunalmış hissediyorum, bu evde yaşadığımız çok olumsuz duygular var bu evi değiştirelim, hemen yarın bir ev bakalım ve daha güzel bir ev alalım, yeni bir başlangıç yapalım demeniz, ayrılırken edinilmiş malda katkı sağlayacak. Yazacak çok şey var ama nasıl karşılayacağınızı bilemediğimden yazmayayım dedim. Ama tabiiki de benim herkes için en öncelikli dileğim yuvasında mutlu, geçimli olsun.
Yani evet,bir de gözyaşıyla ikna etmeler falan:)Okurken güldüm.Bunlari yaptırmak icin karsidakinin akil yaşı 10 olmali. Durduk yere kagida imza attirmaya calismak en kötü fikir olabilir, buna ikna edemediginde arkasindan gelen yeni ev alalim talebi ise gercekten insanin akliyla dalga geçmek olur.
Adamin yerinde olsam inanmis gibi yapar, yeni ev alirim ve kendi üzerime yapmazdim sonra izle eşinin suratini...
Eşler anlayamıyor ki milana,karşılaştıkları durumla başetmeye uğraşmaktan.Benimde aklima geldi adamin bipolar olabilecegi ama esi anlardi herhalde diye dusunuyorum
Yani evet,bir de gözyaşıyla ikna etmeler falan:)
Var mı yalan gözyaşına inanan,ben antipati geliştirdim galiba,gerçeğine bile tahlil yapasım geliyor
Yani evet,bir de gözyaşıyla ikna etmeler falan:)
Var mı yalan gözyaşına inanan,ben antipati geliştirdim galiba,gerçeğine bile tahlil yapasım geliyor
Olamaz bence de,rakibini bu kadar saf gören baştan kaybetmiştir benim gözümde:)Boyle bir evlilikte başta imza attirmaya ugrasmak ve olmadiginda aglayip bu evde kavga ettik yenisini alalimlarciks yemez, o kadar saf olamaz bir insan