Geçmişten Bugüne Kadınlar Kulübü

ilk ve tek ban ımı natlus sayesinde aldım
ne diyim canı sağolsun

Ha ha tam ustune bastin Sevde :)
Korle yatan sasi kalkar misali esimden bana da bulasti
iyi mi:)

Ama gerçekten komik bir film:)
Her repliği ayrı olay..
Örn; Baba aküyü çalmışlar.Kaputu açmışlar,aküyü almışlar.Hayır kaputu açdınız bari aküyü almasaydınız

Rengina şekerportakalının konusu çok acayipti.
Çünkü 2-3 ay öncesinde de sevgilşsinin kanser olduğunu , tedavisini falan anlatıyordu.
Sonra gelip bende kanserim deyince ben zaten inanmamıştım o konuya.

evet o üyenin kanser olmadığını ben,narmik,juno,seyyah falan anlamıştık ama onu konuya yazsak kesin parçalarlardı bizi,o yüzden gerçek ortaya çıkana kadara sustuk..meleknaz sanırım ortaya çıkarmıştı,yani sorularıyla onun 2.üyeliği olduğunu ortaya çıkarmıştı..

e ona bakarsak yürüyemediğini tekerlekli sandalyede olduğunu söyleyip ama öyle olmadığını anladığımız bir üye vardı hatta bunun 2.ve 3.üyeliği daha vardı.

:1

He ya, kadesa
O gün peşime takıldı, bi daha ayrılmadı

bende seni seviyorum kuzum :)

evet evet pazar macerası yüzünden gitmiştik

çok merak ediyorum o kız ne oldu, nasıl üzülmüştüm bir insan eşinin oğlunu bu kadar mı sever. gece korkunca yanımda yatıyor falan demişti hatta çok etkilenmiştim o konudan.

evet ben de o kadıncağızı merak ettim, hatta 40 gün bir yere gidip gelmişti ve iyiyim ilaçlarımı bıraktım demişti, ama birdaha yazmadı. inşallah düşündüğümüz şey olmamıştır da sadece girmeye zaman bulamamıştır.

karadutşarabı'na büyük haksızlık yapılmştı..öyle bi millet olmuşuz ki kadın üvey oğlunu gerçek annesinden daha çok benimsiyor ve seviyor diye sahte damgası yemişti..kk ya küstü ve bir daha gelmedi..

inşallah dediğinz gibidir bence de

2011de üye oldum.
O sıralar yana yana eski sevgilimden nasıl intikam alırım diye yazıyordum google a karşıma bu site çıkıyordu hep.
Vakit buldukça girdim o yüzden fazla yakalayamadım meşhur konuları
2011de bu kadar fazla mıydı bilmiyorum ama bu sene bayağı arkadaşlıklar, gruplaşmalar var bense tek takılıyorum, aktif olamadım bir türlü, okuldu falan derken.
Genel olarak bu siteden hayata dair çok şey öğrendim, ilişkiler, erkekler, kaynanalar v.s.
Kısacası severek takip ediyorum bu siteyi ama arada şu sözlük yazarlarının yazdıklarına rast geldikçe aşırı sinir oluyorum hatta kadınları resmen aşağıladıkları için kuduruyorum
Ha bir de şu ous meselesini hep bir üyenin eşinin adı sanıyordum oğuz diye
Öğrendim artık rahatça ölebilirim

bende bıraz önceye kadar öyle zannedıyordumyalnız değilsin

çok eğlendim

al benden de o kadar
ama ben hala öğrenemedim,meraklardayım

ay ağladım gülmekten

Kadesa senin yazdigina ozel istek gelmis hahaha. :) Ismi oguz olan erkek arkadasiniz varsa yuzunuzun seklini merak ediyorum.

Son düzenleme:
harika bir topik ya, şu ous olayına katıla katıla güldüm, hala da gülüyorum aklıma geldikçe yaa

Kankam son günlerde nokta atışı konular açıyorsun , gözüm üzerinde :82:

Çok güzel olmuş yine

Tüm sayfaları okuyacaktım ama buradan sonra koptum ben

Ous u eşlere söylediğinizi biliyordum da , bu hazin ve anlamlı hikayesine bilmiyordum

Bu arada ambitious girl ise o bir dönem aynı diyet takımındaydık onunla .

Cudi ile banlatin beni isterseniz.

Masum bir ingilizce kelime ve onun sonunu hazirlayan KK uyeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…