Geçmişten Bugüne Kadınlar Kulübü

O konuda çatlak bade yüzünden hepimiz banlanmıştık:ssz:
Durduk yere ousunun pazar maceralarını anlatmaya başladıydı:9:
Hatta kadiş ve piskolata banlandı, badeyle ben 1 saat sonra banlanmıştık:14:eziyet çeke çeke.:5:
Düşün kaç kişiyi yanında görürdüyse bade hatun , munenin banlaması tam bir saatini almıştı :9:

ne be masum masum ousumu anlatıyodum siz coştunuz birden
senle msn den banlananlara gülüşümüzü de hiç unutmuyorum
heyyy gidi günler heyyy:31: gençken ne ekşınlarım varmış:6:

yalnız benim banlandığım başlıklar çok komik
kontrol panelinde
ilişkiye giremiyorum
sevgilim geneleve gidiyor diye +18 li konular var hep
sapıkmıyım neyim anlamadım:31:

Son düzenleme:
Selam topic hayırlı olsun:3:
Benim üyeliğim 3 yıl bitmek üzere:9:Hamileliğimde tanıştım kkyla:69:Bir girdim çıkamıyorum:16:
Hiç ceza almadım:9:Almam inşaallah:18::nazar:
Nerden nereye:ssz:Hiç bilmezdim böyle bir forum benim hayatımın bir parçası olacak:31:
Seviyorum kk'yı:112:

Cok guzel konu.bende 2011 aaralikda uye olmusdum.iyikide olmusum.bu qurbet ellerine yalniz olmadigima hissettiren arkAdasliklar kurduk.:16:
Hic banlanmadim.bazi konularda disimi sIkArakda olsa mudahele etmedim.ve cok taninmadan sessiz sedasiz izledim sizler:27:

ne be masum masum ousumu anlatıyodum siz coştunuz birden
senle msn den banlananlara gülüşümüzü de hiç unutmuyorum
heyyy gidi günler heyyy:31: gençken ne ekşınlarım varmış:6:
Sabah kadiş kalkıp bizim banlanmadığımızı görünce çıldırcak diye epey güldüydük:9:
Mune de en son ikimizi banladıydı, mesajlarımızı beğene beğene:9:
Sen çabuk yaşlandın be bademim:9:
yalnız benim banlandığım başlıklar çok komik
kontrol panelinde
ilişkiye giremiyorum
sevgilim geneleve gidiyor diye +18 li konular var hep
sapıkmıyım neyim anlamadım:31:

Aaaaa, :30:çoook şaşırdım şimdi:ssz:
Sen ve + 18 lik konular:26:hiç bağdaştıramadım.:27:

evet o üyenin kanser olmadığını ben,narmik,juno,seyyah falan anlamıştık ama onu konuya yazsak kesin parçalarlardı bizi,o yüzden gerçek ortaya çıkana kadara sustuk..meleknaz sanırım ortaya çıkarmıştı,yani sorularıyla onun 2.üyeliği olduğunu ortaya çıkarmıştı..

e ona bakarsak yürüyemediğini tekerlekli sandalyede olduğunu söyleyip ama öyle olmadığını anladığımız bir üye vardı hatta bunun 2.ve 3.üyeliği daha vardı.

bende seni seviyorum kuzum :)

Kankamın belalısı:ssz:
Ne hatunlar var burda yahu:27:
Seviyon mu kadiş, vallaha mı:27:bir daha söle:55:

Kadesa senin yazdigina ozel istek gelmis hahaha. :) Ismi oguz olan erkek arkadasiniz varsa yuzunuzun seklini merak ediyorum. :34:

arkadaşım değil ama oğlumum adı oğuz,keri ve nihil bana ambitiousun anası dedilerdi uzun zaman:27:

Sabah kadiş kalkıp bizim banlanmadığımızı görünce çıldırcak diye epey güldüydük:9:

pek çıldırmamıştım çünkü herkes griydi hanım abla bile :1: ben muneye mektup yazmştım o gün,mune hanım beni banlamışsınız elleriniz dert görmesin ancak kıyıya vurmuş balina gibiyim psikoloğum bozuldu,diye :ssz:

Kankamın belalısı:ssz:
Ne hatunlar var burda yahu:27:
Seviyon mu kadiş, vallaha mı:27:bir daha söle:55:

çocuklar bile biliyor kadiş parkonu seviyor :24:

kızaam senin yüzünden iki gündür arabeske bağlıyorum bak :6:

topiginiz hayırlı olsun bende mart ayında kız kardeşimin beni kk ne üye yapmasya girdim siteye daha önce portakalcicegi rumuzlu üyeligim vardı ama kullanmayı bilmiyrdum pekte ilgilenmiyordum daha sonra zayıflamaya karar verirce şimdiki kullandıgım rumuzla yeniden üyelik aldılar. cokta memnunum :) kendi topigimizde gayet motiveli bir sekilde saglıklı kilolar verdik :)
4 kere mi 5 keremi ban yedim bilmiyorum ama hepsinide gezi parkı konusunda yedim 10 gün banlandım en son :) biraz önce kazenin actıgı bir konuya yorum yaptım umarım gene ban yemem :) :) :9: :9: sevmedigimi söyledim banlanıcaksam banlamıyım

Son düzenleme:
Bugün çok ban muhabbeti yaptı, banlandı hatun.
Bende banlanmam herhal:18:
Kadiş tut elimi:4:

Cok guzel konu.bende 2011 aaralikda uye olmusdum.iyikide olmusum.bu qurbet ellerine yalniz olmadigima hissettiren arkAdasliklar kurduk.:16:
Hic banlanmadim.bazi konularda disimi sIkArakda olsa mudahele etmedim.ve cok taninmadan sessiz sedasiz izledim sizler:27:

allah başka dert vermesin :60: keşke başka birşey yazsaymışsın, saatine gelmiş :60:

Ben o konuya yaptığın yoruma kopmuştum, cuk bir yorumdu :1:
peşimdeki kibcim fırsat kolluyodu zaten
gariban ne sevinmiştir ben banlanınca
halbu ki kendisi gibi ne kadar bilimsel bir msj yazmıştım:ssz:

Aaaaa, :30:çoook şaşırdım şimdi:ssz:
Sen ve + 18 lik konular:26:hiç bağdaştıramadım.:27:

he yaa hanım abla bile ous enişteyi yazıp banlanmıştı benim yüzümden
sevocukla kadişte canlı yayında gümlemişti
sorma parkiş takma dişlerimi suda romatizma ilaçlarımı almayı bile unutuyrum erken bunamadAn:27:
ayrıca benim kadar pıtırcık biriyle ne alakası olur +18 muhabbetin litfen!!

hadi hayırlı olsun artık sende sabıkalısın
yarın çıkınca yaz buraya hislerini:9:

Back