- Konu Sahibi KankamStyle
-
ilk banım çok komikti..objektif patlıcandan gümlemiştim..üye sormuş patlıcanı tuzlayarak mı yoksa tuzlamadan mı ipe diziyorsunuz lütfen objektif olun diye..
bende tzula gitsin merak etme ölü onlar canları acımaz yazdım bi baktım mune ablacığım banlamış beni
sonra yaptığım camii faciasını unutamam tabii..anlatmaya gerek yok tekrardan rezil olmayayım
çok güzel arkadaşlar edindim,yakın bulmadığım kişilerin zor zamanımda nasıl yanımda olduklarını bazı arkadaşlarımın ise umrunda olmadığımı da gördüm çok üzüldüm ama geçti...insanları tanımaya başladıkça düşüncelerim değişti,1 yıl önceki ile şu andaki kadesa çok farklı bu anlamda.çok sevdiğim arkadaşlarım var hepsine teşekkürler..
ayrıca sanal olduğunu anlamayıp çok değişik oyunlar yapan burayı adeta kurtlar vadisi gibi gören üyeleri de gördüm şu dört yılda şaşkınlıkla izledim onları..
ama seviyorum kk yı,içinde ki arkadaşlarımı daha doğrusu :)
bi de kk tarihinin unutulmazı vaka-i hande var
kadın sandık meğersem ekşici bi kezbanusmuş
O hande Hande2014 değil dimi?
Hani eşi aldatmıştı sonra yeniden barıştılar o kadında hamileydi,kendisi de..
Eğer oysa şimdi düşüp bayılaazaamm:26:
bende sanırım bade nin bir mesajıydı, çok gülmüştüm.. "hahaha koptum" yazdım, sonra bir baktım Mune kopartmış beni siteden
bi de kk tarihinin unutulmazı vaka-i hande var
kadın sandık meğersem ekşici bi kezbanusmuş
Merhaba hanımlar
Kankam konu çok güzel ve kknın neşeli hanımlarıyla çoşacak bu konu eminim:)
Benim öyle ban,tarışma vs gibi anılarım yok.
Ama kk'da ilk soğuk duşumu kendi açtığım konumda yaşamıştım.Sâfiâne duygularla yazdıklarımdan dolayı bi vatan haini ilan edilmediğim kalmıştı ki aslında o da ima edilmişti.
Zaten kk'da yeniydim, çok şaşırmış ve de üzülmüştüm.Sonraları takmamayı öğrendim.
Haa birde şey var paratoner etkim var benim.Nerde bir gaf bir saflık var o benimdir,kimseye bırakmam:)
Unutamadıklarımdan birisi de kadesa'nın camii olayı
Ben o zaman üye değildim sanırım ekran başında sessiz sessiz baya gülmüştüm
İşte böyle ne kadan da renksiz biri olduğum ortada
o camii olayı ne?
öğrenmezsem çatlarım
evet ta kendisi :)
meğer o hande değil cengizmiş
dur çatlama :)
şimdi üyenin birisi konu açmış eşim 1 aydır evi terk etti camın önünde onu bekliyorum yazmış..
bende canım neden eşini caminin önünde beklyorsun ki yazdım konu orada koptu zaten..konu sahibi de dahil 15-20 kişi olayın camii de değil camın önünde geçtiğini anlatmaya çalıştı bana
hahahhahahaa
alemsiniz ya
birde bir ous muhabbeti dönuyorki forum da ...fransızdan da fransız kaldım...
güzel yer burası ya...vhalla...
Bu arada ilk cezamı estetikeditor vermişti son cezam Kazen abi , aradaki 5 cezayı tahmin edebilirsinixz.
Bu arada halim harap 70 puanım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?