Geçmişten Bugüne Kadınlar Kulübü

KankamStyle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
3.680
14
0
İngiltere
Üye olduğunuz ilk gün, ilk ban yediğiniz gün, komik olaylar, traji-komik olaylar, dramatik olaylar, eski arkadaşlar, yeni arkadaşlar vs vs... KK ye dair hatırladığınız ne varsa, işte bunları anlatacağınız bir topik huzurlarınızda...

ILK BAN

O zamanlar siteye yeni gelmiştim. Ban olaylarını da bilmiyordum. Bir jigolo konusu açılmıştı . Sonra kapandı mı, silindi mi onu tam hatırlamıyorum. Ben de gaza gelip bir jigolonun gazetedeki haberini paylaşayım dedim. Kazen'den ilk ve tek banımı o gün yemiştim.

Şimdi olsa açmam tabi , banane elalemin jigolosundan.

Sıra sizde. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
ben ilk 2007'de üye olmuştum..ilk hesabımı bu yıla kadar kullandım ,banımıda bu yıl başka birinin aklına uyarak bi konuda biriyle dalga geçmiştim..ilk ve tek banımı muneden yemiştim.. sonra başka sebeplerden dolayı o hesabımı kapattırdım bu hesapla devam ediyorum..
genelde seviyeli yazmaya dikkat ediyorum ama bazılarıda öyle saçmalıyor öyle kaşınıyor ki, kötü yorum yazmamak için kendimi zor tutuyorum içimden kendime diyorum 'sanane, ne kızıyosun ,artistliğin alemi yok.eline,diline hakim ol,adam gibi yaz ban yirsin' başkalarına kızıp kötü yorum yapıp banlanmakta bazen saçma geliyor..
ha bide fake konulardan yok yere ban yiyenlere çok üzülüyorum

Son düzenleme:
yıllardır üyeyim.Hiç banlanmadım,uyarı almadım.Güzel arkadaşlıklar kurdum,görüştüğüm insanlar var.Öğrendiğim şeyler var.Nasıl olsa beni görmüyor,burası sanal ortam diye düşünmedim hiç.Çok tuhaf,abes,saçma gelen yazılar bile okusam dile getirmedim.Ona göre saçma değil demek diye düşündüm.İnsan mesafesini koyarsa,empati yaparsa,kendini bilirse nerde olursa olsun sorun yaşamayacaktır.Çoğu zaman iyi ki bu site kurulmuş diyorum,olmasa ne yapardım bilmem

Konu bandan açılmış diye bandan devam etmemiz gerekmiyor arkadaşlar. :)

Size yakın gelen diğer konuları da paylaşabilirsiniz.

Miskokulum örnek üyesin o zaman. Seni müzeye alalım.

ilk banım çok komikti..objektif patlıcandan gümlemiştim..üye sormuş patlıcanı tuzlayarak mı yoksa tuzlamadan mı ipe diziyorsunuz lütfen objektif olun diye..

bende tzula gitsin merak etme ölü onlar canları acımaz yazdım bi baktım mune ablacığım banlamış beni

sonra yaptığım camii faciasını unutamam tabii..anlatmaya gerek yok tekrardan rezil olmayayım

çok güzel arkadaşlar edindim,yakın bulmadığım kişilerin zor zamanımda nasıl yanımda olduklarını bazı arkadaşlarımın ise umrunda olmadığımı da gördüm çok üzüldüm ama geçti...insanları tanımaya başladıkça düşüncelerim değişti,1 yıl önceki ile şu andaki kadesa çok farklı bu anlamda.çok sevdiğim arkadaşlarım var hepsine teşekkürler..

ayrıca sanal olduğunu anlamayıp çok değişik oyunlar yapan burayı adeta kurtlar vadisi gibi gören üyeleri de gördüm şu dört yılda şaşkınlıkla izledim onları..

ama seviyorum kk yı,içinde ki arkadaşlarımı daha doğrusu :)

Patlicanlar derneginden mesaj geldiyse ondan banlamistir seni Mune Bir patlicanin da hissi oldugunu neden kabul edemiyorsun Kadesa.

Orada alaya alma unsuru var ondan banlanmissin arkadasim. :)

Not: Cami olayini bende hatirliyorum ahaha. :) Ben Turkce karakterlerle yazmadigim icin sip diye cozuyorum.

Son düzenleme:
bende sanırım bade nin bir mesajıydı, çok gülmüştüm.. "hahaha koptum" yazdım, sonra bir baktım Mune kopartmış beni siteden

bi de kk tarihinin unutulmazı vaka-i hande var

kadın sandık meğersem ekşici bi kezbanusmuş

Merhaba hanımlar
Kankam konu çok güzel ve kknın neşeli hanımlarıyla çoşacak bu konu eminim:)
Benim öyle ban,tarışma vs gibi anılarım yok.
Ama kk'da ilk soğuk duşumu kendi açtığım konumda yaşamıştım.Sâfiâne duygularla yazdıklarımdan dolayı bi vatan haini ilan edilmediğim kalmıştı ki aslında o da ima edilmişti.
Zaten kk'da yeniydim, çok şaşırmış ve de üzülmüştüm.Sonraları takmamayı öğrendim.
Haa birde şey var paratoner etkim var benim.Nerde bir gaf bir saflık var o benimdir,kimseye bırakmam:)
Unutamadıklarımdan birisi de kadesa'nın camii olayı
Ben o zaman üye değildim sanırım ekran karşısında sessiz sessiz baya gülmüştüm
İşte böyle ne kadan da renksiz biri olduğum ortada

Son düzenleme:

O hande Hande2014 değil dimi?
Hani eşi aldatmıştı sonra yeniden barıştılar o kadında hamileydi,kendisi de..
Eğer oysa şimdi düşüp bayılaazaamm:26:

bende sanırım bade nin bir mesajıydı, çok gülmüştüm.. "hahaha koptum" yazdım, sonra bir baktım Mune kopartmış beni siteden

Sen zaten bir kopunca 3 sene gelmiyorsun.

Hala aramizdalar. Biz onlara kezban diyoruz onlar bize. Bakalim kim kazanacak.

P.S. Eksi sozlukte yazmiyorum. Cok nadir okurum yazdiklarini cok basit buldugum yazilari da var. Burayi elestirebilecek bir kalite goremiyorum onlarda.

Inci sozluk onu sozlukten saymiyorum bile.

Iyi degil ama bu yapilanlar. 10 kisinin 1 kisiye cullanmasi. Farkli dusunuyorsan bile bunu duzgun bir bicimde belirtebilmelisin. Zaten belirtemiyorsa o insanin kapasitesinin yetmedigini gosterir. Dunden bugune o tartismalarla 4 kere iptal ettirdim uyeligimi. Insan bir noktadan sonra takmamayi ogreniyor.

Son düzenleme:
o camii olayı ne?

öğrenmezsem çatlarım

dur çatlama :)

şimdi üyenin birisi konu açmış eşim 1 aydır evi terk etti camın önünde onu bekliyorum yazmış..

bende canım neden eşini caminin önünde beklyorsun ki yazdım konu orada koptu zaten..konu sahibi de dahil 15-20 kişi olayın camii de değil camın önünde geçtiğini anlatmaya çalıştı bana

evet ta kendisi :)

meğer o hande değil cengizmiş

İnanmıyoruuuum ben handeye ağladıydım yaaa
Ah değerli gözyaşlarım yine haketmeyen biri için akmışlar.
#
Kankam aynen öyle arkadaşım ama ogün beni hiç tanımayan arkadaşların bile beni anlatmaya,savunmaya çalışması çok mutlu etmişti beni.Genel olarak yöneticisinden üyesine seviyorum uleeeeyynnn bu kk'yı

İlk banımı belle8 yüzünden yemiştim modellik yaptığı için gerildiğimi söylemişti ama ondan önce carie abblaya çirkin demişti bende

Alıntı Carrie kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
bu arada konuya dön, konu benim çirkinliğim değil demişti carie ablam
Kendi güzeelliğine vurgu yapmak istedi sanırım. Senin çirkinliğinden yola çıkarak . demiştim

belle de bana

Alıntı belle8 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
işte anlamadım ben .okumuşsun yorumlarımı vs ok neye gerildin .bir yerde modellik yaptım dedim ona mı gerildin .ne yapim canım ekmek parası işte. demişti

Ahahahah ne alaka yahu
İlk kez şuan okudum.
Sen cidden çok kendini ortaya çıkarmayı seven birisin.
Bu yüzden mi gerilmişim birde soruyorsun.
Şaka gibi demiştim

sonra baktım ki yokum

Son cezamı da siyasetten yedim , level atlamışım

Son düzenleyen: Moderatör:

hahahhahahaa

alemsiniz ya

birde bir ous muhabbeti dönuyorki forum da ...fransızdan da fransız kaldım...

güzel yer burası ya...vhalla...

Bu arada ilk cezamı estetikeditor vermişti son cezam Kazen abi , aradaki 5 cezayı tahmin edebilirsinixz.
Bu arada halim harap 70 puanım var

Bu arada ilk cezamı estetikeditor vermişti son cezam Kazen abi , aradaki 5 cezayı tahmin edebilirsinixz.
Bu arada halim harap 70 puanım var

Biri benim yuzumden oldu. O puani benim kendi ustume alma imkanim var mi acaba.

Level atladim diyorsun ban olayinda :)

Belle08 yuzunden banlanmadim ama banlanmaya yaklastim. Ben oldugumu bilmeden mesajlarimi begenip duruyordu. :)

Sonradan ortadan kayboldu baska bir nickle gelmis diye duydum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…