Geçmişten Bugüne Kadınlar Kulübü

:
şu an ölürsem gülmekten ölen ilk insan olarak kayıtlara geçeceğim ne kastedildiğini anlamak için 3-4 kere okudum kimdi bunu keşfeden üye acaba

Olay nihil in gözünden kaçmamış,ama kerî anlatmıştı ilk.
Birde kerinin anlatımıyla düşünün bu OUs hikayesini

Bu forumda beni en çok etkileyen konu ve karakter Karadutşarabı adlı üye ve konusu idi.
Bir insan bu kadar mı güzel yürekli, bukadar mı Olgun olur.
Üvey oğlundan oğlum diye bahseder onunla ilgili konular açardı.
En son kocasının kendini aldattığını öğrenmişti ve oğlumu nasıl görümcem diye panikteydi
Çok üzülmüştüm.
O konuda birkaç fake diyen üyeye kızıp bir daha gelmedi.

Ben de ilk ve simdiye kadar tek banimi Kazen`den yemistim. Aslinda ban yedigimi de anlamamistim. Bir kadin vardi; iste evli cok ünlü bir is adamiyla birlikte oldugunu, gizli sakli bir yerlerde bulustuklarini, adamin bir de cocuklu oldugunu anlatmisti. Fakat artik gazetecilerden vs. kacmaktan bunaldigini, gizli sakli köselerde bulusmaktan yoruldugunu yazmisti.

Simdiki aklim olsa, bir kere konuya inanmazdim. Sahte bu konu diye düsünür, gecer giderdim. Bir de tabi KK`daki yorumlari tahmin edebilirsiniz, bir anda ortalik kizisti. Benim yorumum aslinda bana göre cok masumdu. Sanirim kizi akilsizlikla suclamistim. Biraz hakarete kactigindan da tartisma/polemik sebebiyle demir parmakliklar ardina tikildim.

Fakat ortam öyle kizismisti ki, cezasi agir olmustu bana :) Arada kaynamistim bence. :)

O günden sonra, tamamen farkli bir Lambrusco oldum.
Sinirlerim en gerildigi zamanda bile, üslubumu bozmadan, sadece konuya odaklanarak, saygi cercevesinde elestirmeye calisiyorum.
Cok üslubumu bozacak gibiysem de , kendimi durduruyorum, yazmiyorum.

Tebrikler süper başlık olmuş

yazacak çok şey var ilk müsait zamanımda yazacağım

ilk banım da siteye iyi küfür etmiştim dedim sizin sitenize de kurallarınıza da ......bip sonra piştim ban man dokunmadı seviyorum k.k.yı

Hakikaten ya
ne yapti acaba (((

Kesinlikle Parkonum, beni de en cok etkileyen konu ve karakter Karadutsarabi olmustu. Öyle güzel bir insanin, üvey oglunu
oglu gibi seven, esine bile yol gösteren bir kadinin aldatilmasi beni sok etmisti. Birkac gün kendimi toparlayamadim.

bir şekerportakalı diye üye vardı
az önce kanser olduğumu öğrendim başlıklı bir konuydu ne dualar etmiştik meğer fakeymiş. nasıl kanser olduğunu yazdı sırf alay etmek adına anlayamamıştım ne kadar üzülmüştük oysa.

bir de yaşı büyük bir bayan vardı beni en çok etkileyen konuydu açtığı.
sizinki de dert mi? bir de benim derdimi okuyun konulu topiği.6aylık ömrü kalmış meğerse kadının. dua etmek için toplanmıştı millet falan. sonrasında konu kapatıldı dua ile ilgili yazılmamalı diye
çok merak ediyorum ne oldu o kadın:26:

Rengina şekerportakalının konusu çok acayipti.
Çünkü 2-3 ay öncesinde de sevgilşsinin kanser olduğunu , tedavisini falan anlatıyordu.
Sonra gelip bende kanserim deyince ben zaten inanmamıştım o konuya.

Rengina şekerportakalının konusu çok acayipti.
Çünkü 2-3 ay öncesinde de sevgilşsinin kanser olduğunu , tedavisini falan anlatıyordu.
Sonra gelip bende kanserim deyince ben zaten inanmamıştım o konuya.

evet o yendi şimdi de ben oldum gibi bir şey söylemişti ne bileyim ben inanmıştım.:26:
sonra nasıl çıktı fake olduğu bilmiyorum ama

Simdi aklima geldi

Bizler de siteden goc edince bizi de anacaklar mi acaba ? :)))

Sizi bilmem de beni bir sekilde anacaklari kesin.

Tecrubelerini merakla bekliyoruz.

Bir konu vardi, kadin aldatilmisti. Ben de sahsen evliligin evlilik olmadigina ve aldatildigina kanaat getirmistim. Dolayisiyla bosanma konusunu düsünmesi gerektigini ifade ettim kendisine. Baslangicta kadin cok üzgündü, onu destekledim, güclendirmeye, dik durmaya davet ettim. Cok da ugrastim aslinda. Epey yazilar yazdim, aciklamaya calistim bircok seyi. Bosanmak istiyor gibiydi kendisi de. Sadece hazmedemiyor yasanilanlari ve destege ihtiyaci var saniyordum. Fakat sonra birden, kadin kocasini savunmaya basladi. Öyle olunca neye ugradigimi sasirdim. Resmen ben suclu oldum. Yapici olmak yerine yikici olmakla suclandim. Sakin bosanma demem gerekiyormus, evlilik emek istermis ve ben cok kolay bosanmayi öneriyormusum, basima gelince anlarmisim. Kadin öyle bir hale gelmisti ki artik kocasi eve gelse, kollarini acip, sefkatle hosgeldin diyecek gibiydi.

Ben cok bozulmustum. Bir daha da aldatilma konularina yazmayacagim demistim kendi kendime. Sözümde durdum mu, tam olarak hatirlamiyorum. Fakat BDV`deki cok sorunlu konulardan uzak durmaya calisiyorum.

İnanmıyoruuumm şekerportakalı kanser degıl mıymıs yanı sahte mıymıs yuh yanı şok oldum
Biryandan sevindim şuan birinin kanser olmamasına ama bu yapılan ne şaka kategorisine girer ne dalga..
Ayıp yahu

Eskilerden kkya damga vuran konular
buklelikedi ve uaydinin konulariydi...

Buklelikediyi takip ettim ama ,
uaydini takip edemedim
cunku o siralarda kizima dogum yapmistim.
Arattim falan ama aramalarda da bulamadim.
O konunun akibetini de merak ediyorum...
Bilen var mi?

Ben birde kürtaj topiğini unutmuyorum lambam, sen, cudana,sumuz, hepinizi orda tanımıştım.

trendy21 olmasin. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…