- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
- Konu Sahibi KankamStyle
-
şu an ölürsem gülmekten ölen ilk insan olarak kayıtlara geçeceğimne kastedildiğini anlamak için 3-4 kere okudum kimdi bunu keşfeden üye acaba
Bu forumda beni en çok etkileyen konu ve karakter Karadutşarabı adlı üye ve konusu idi.
Bir insan bu kadar mı güzel yürekli, bukadar mı Olgun olur.
Üvey oğlundan oğlum diye bahseder onunla ilgili konular açardı.
En son kocasının kendini aldattığını öğrenmişti ve oğlumu nasıl görümcem diye panikteydi
Çok üzülmüştüm.
O konuda birkaç fake diyen üyeye kızıp bir daha gelmedi.
Bu forumda beni en çok etkileyen konu ve karakter Karadutşarabı adlı üye ve konusu idi.
Bir insan bu kadar mı güzel yürekli, bukadar mı Olgun olur.
Üvey oğlundan oğlum diye bahseder onunla ilgili konular açardı.
En son kocasının kendini aldattığını öğrenmişti ve oğlumu nasıl görümcem diye panikteydi
Çok üzülmüştüm.
O konuda birkaç fake diyen üyeye kızıp bir daha gelmedi.
'seneeeee gecen seneydi' (Bakalim bu repligi kim bilecek:) )
Vizontelede cem yılmazın hamam sahnesınde ki repliği değil mi ya:)
bir şekerportakalı diye üye vardı
az önce kanser olduğumu öğrendim başlıklı bir konuydu ne dualar etmiştik meğer fakeymiş. nasıl kanser olduğunu yazdı sırf alay etmek adına anlayamamıştım ne kadar üzülmüştük oysa.
bir de yaşı büyük bir bayan vardı beni en çok etkileyen konuydu açtığı.
sizinki de dert mi? bir de benim derdimi okuyun konulu topiği.6aylık ömrü kalmış meğerse kadının. dua etmek için toplanmıştı millet falan. sonrasında konu kapatıldı dua ile ilgili yazılmamalı diye
çok merak ediyorum ne oldu o kadın:26:
Rengina şekerportakalının konusu çok acayipti.
Çünkü 2-3 ay öncesinde de sevgilşsinin kanser olduğunu , tedavisini falan anlatıyordu.
Sonra gelip bende kanserim deyince ben zaten inanmamıştım o konuya.
Simdi aklima geldi
Bizler de siteden goc edince bizi de anacaklar mi acaba ? :)))
Tebrikler süper başlık olmuş
yazacak çok şey var ilk müsait zamanımda yazacağım
ilk banım da siteye iyi küfür etmiştim dedim sizin sitenize de kurallarınıza da ......bipsonra piştim ban man dokunmadı seviyorum k.k.yı
evet o yendi şimdi de ben oldum gibi bir şey söylemişti ne bileyim ben inanmıştım.:26:
sonra nasıl çıktı fake olduğu bilmiyorum ama
bir şekerportakalı diye üye vardı
az önce kanser olduğumu öğrendim başlıklı bir konuydu ne dualar etmiştik meğer fakeymiş. nasıl kanser olduğunu yazdı sırf alay etmek adına anlayamamıştım ne kadar üzülmüştük oysa.
bir de yaşı büyük bir bayan vardı beni en çok etkileyen konuydu açtığı.
sizinki de dert mi? bir de benim derdimi okuyun konulu topiği.6aylık ömrü kalmış meğerse kadının. dua etmek için toplanmıştı millet falan. sonrasında konu kapatıldı dua ile ilgili yazılmamalı diye
çok merak ediyorum ne oldu o kadın:26:
Kesinlikle Parkonum, beni de en cok etkileyen konu ve karakter Karadutsarabi olmustu. Öyle güzel bir insanin, üvey oglunu
oglu gibi seven, esine bile yol gösteren bir kadinin aldatilmasi beni sok etmisti. Birkac gün kendimi toparlayamadim.
Bir konu vardi, kadin aldatilmisti. Ben de sahsen evliligin evlilik olmadigina ve aldatildigina kanaat getirmistim. Dolayisiyla bosanma konusunu düsünmesi gerektigini ifade ettim kendisine. Baslangicta kadin cok üzgündü, onu destekledim, güclendirmeye, dik durmaya davet ettim. Cok da ugrastim aslinda. Epey yazilar yazdim, aciklamaya calistim bircok seyi. Bosanmak istiyor gibiydi kendisi de. Sadece hazmedemiyor yasanilanlari ve destege ihtiyaci var saniyordum. Fakat sonra birden, kadin kocasini savunmaya basladi. Öyle olunca neye ugradigimi sasirdim. Resmen ben suclu oldum. Yapici olmak yerine yikici olmakla suclandim. Sakin bosanma demem gerekiyormus, evlilik emek istermis ve ben cok kolay bosanmayi öneriyormusum, basima gelince anlarmisim. Kadin öyle bir hale gelmisti ki artik kocasi eve gelse, kollarini acip, sefkatle hosgeldin diyecek gibiydi.
Ben cok bozulmustum. Bir daha da aldatilma konularina yazmayacagim demistim kendi kendime. Sözümde durdum mu, tam olarak hatirlamiyorum.Fakat BDV`deki cok sorunlu konulardan uzak durmaya calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?