Geçmişten Bugüne Kadınlar Kulübü

Eskilerden kkya damga vuran konular
buklelikedi ve uaydinin konulariydi...

Buklelikediyi takip ettim ama ,
uaydini takip edemedim
cunku o siralarda kizima dogum yapmistim.
Arattim falan ama aramalarda da bulamadim.
O konunun akibetini de merak ediyorum...
Bilen var mi?

Hiç tanımıyorum ben bu arkadaşları.:26:

Ben birde kürtaj topiğini unutmuyorum lambam, sen, cudana,sumuz, hepinizi orda tanımıştım.:16:

Evet ya, parkonum tam aslinda ben o konuya girecektim, sen yazmissin.
O kürtaj konusu neydi öyle... :)
Bir anda cok tatli arkadaslarim oldu. :)
Ne cok emek vermistik o konuya günlerce degil mi? Hey gidi günler, hey! :16:
Ben seninkilere ek olarak, Kadesa`yi da oradan kesfetmistim.:3:

Yok, o topikten önce forumda kimseyle muhabbetim yoktu.
Orda arkadaş olduk:17:

Hadi be sinir bozucu neydi o zaman. :26:

Olabilir, konu sahibinin ismini hic hatirlamiyorum. :27::27::27::27:
1 sene oldu herhalde cünkü.

Kocasi is arkadaslarinin malum resimlerini ceken sahis mi. Sonra kocasi hapse giren.? Birde pijama muhabbeti donmustu ortada.

Son düzenleme:
Hadi be sinir bozucu neydi o zaman. :26:

Kocasi is arkadaslarinin malum resimlerini ceken sahis mi. Sonra kocasi hapse giren.? Birde pijama muhabbeti donmustu ortada.
Sinir bozucu kürtaj topiğinden sonraydı.
Orda arkadaş olduğumuz için, sinir bozucuda birbirini gören toplandı.:6:
Aynen ben de o topikten sonra KK`yi daha cok kullanmaya baslamistim ve arkadas edinip (yani sizleri :16:) , sirf o arkadaslar icin
KK`ya girmeye baslamistim. :16:

Aslinda hala da öyle :)

Evet canım,2009 dan beri üyeyim ama o topikten sonra aktif bir kullanıcı oldum bende.

Cem yılmaza bısey dıyemem ama bır butun olarak vızonteleyı ızlemenı tavsıye ederim:)

Izledim ama begenmedim. :34:

Izledigim ikinci Cem Yilmaz filmidir, bir de Hokkabaz.

Hokkabaz iyiydi ama fena degildi. :23:

Sinir bozucu kürtaj topiğinden sonraydı.
Orda arkadaş olduğumuz için, sinir bozucuda birbirini gören toplandı.:6:

Evet canım,2009 dan beri üyeyim ama o topikten sonra aktif bir kullanıcı oldum bende.

Bu kurtaj topigi onceden acilan o zaman. Ben yoktum sanki.

Son düzenleme:
Bu zamana kadar hiç banlanmadım :21: Sadece geçenlerde Mune konumu kapattı :27: İkinci el elbise satışı yasakmış :10: Sağlık olsun :12:
Ben Kadınlar Kulübüne kötü bi nedenle üye oldum (vajinismus ). Ama daha sonra kopamadım :16:
Şimdi güzel arkadaşlıklar kurmaya çalışıyorum. Kalp kırmadan... Burası sanal olabilir ama karşımızdaki insan gerçek :29:

Izledim ama begenmedim. :34:

Izledigim ikinci Cem Yilmaz filmidir, bir de Hokkabaz.

Hokkabaz iyiydi ama fena degildi. :23:

Bu kurtaj topigi onceden acilan o zaman. Ben yoktum sanki.

Epey oldu canım.
Seni hiç hatırlamıyorum, olsan hatırlardım ama , mutlaka kavga ederdik senle:41:
Misal benim bu forumda tek tahammül edemediğim insanla sorunlarım o topikte başladı, halada devam ediyor.:9:

Epey oldu canım.
Seni hiç hatırlamıyorum, olsan hatırlardım ama , mutlaka kavga ederdik senle:41:
Misal benim bu forumda tek tahammül edemediğim insanla sorunlarım o topikte başladı, halada devam ediyor.:9:

Ben bir kurtaj konusu hatirliyorum ama bir zaman yazip cikmistim. Kimseyle kavga etmedim. Etseydim mutlaka hatirlardin. :23:

Acaba kim... Kadesa mi :)

Google amca ile aradığım ne tür bilgi varsa %90'ı kadınlar kulübündeydi. Neye baksam arama sonuçlarında ilk sıralarda bu site vardı, maşallah diyordum bunu da mı paylaşmışlar :1: Forum sitesinin ne olduğunu bilmiyordum, sadece aradığım şeylere bakıp çıkıyordum. Bir gün bakayım dedim şu site nasıl bir yermiş, bir baktım ana başlıklarda yok yok. Baştan aşağı upuzun bir liste...

Sonra ben de üye oldum. İlk banımı dini içerikten yedim :) Sonraki konu dışı mesaj, bir sonraki de gezi parkı konusundaydı.

İlk başta tek başına takılan biriydim, hala da öyle ama şuan biraz farklı. Burda gerçekten değer verdiğim insanlar var, asla kimseye taraf olmadım, sevdiğim kişilerin sevmediği kişileri de sevdim çünkü bananeydi milletin ilişkisinden.

Ama karşı taraflar için öyle olmadı, onlar sevmedikleri kişilerin sevdiği kişileri sevmediler. Bu yüzden kırgın olduğum ama artık umursamadığım insanlar oldu burda. Hiçbir sorunumuz yokken beni karşı tarafları ilan ettiler.

Ben ne zaman ki burda ilişkilerin böyle olduğunu gördüm, işte o zaman burdan soğudum biraz. Çünkü burası vakit geçirmek için, kafa dağıtmak için, öğrenmek eğlenmek dertleşmek için kurulmuş bir platformdu, düşmanlıklar arkadan iş çevirmeler falan bana göre değildi.

Bu yüzden kadesanın dediği gibi, ben de eski ben değilim. Eskisi gibi kucak dolusu sevmeyi isterdim herkesi, ama öyle olmuyormuş. Yine çok sevdiğim bir ortam burası, ama eskiden benim için daha farklıydı. Keşke hep öyle kalsaydı.

İnanmıyoruuumm şekerportakalı kanser degıl mıymıs yanı sahte mıymıs yuh yanı şok oldum:(
Biryandan sevindim şuan birinin kanser olmamasına ama bu yapılan ne şaka kategorisine girer ne dalga..
Ayıp yahu:19:

evet sahteymiş. aynen ben de şaşırmıştım kanseri alaya almasına diyecek söz yok.

kk ya önceden de bakardım sonra baktım herkes derdini yazıyor dedim bende üye olayım.tam da dugunum falan yaklasıyordu tabı sıkıntılı dönemler......
2010 da uye oldum.
bol bol zayıflama topiklerinde gezerdim aradan 3 sene gectı değişen hıcbır sey yok:27::27::27: hala zayıflama topiclerindeyım.:6:

3 kere ban yedim.....2 sınde hıc sucum yoktu:ssz::ssz::ssz: bır konu da ark aa corni sende mı burdasın demişti.
bende : kambersiz düğün olurmu dıyınce ilk banı mı yemıstım:27:

bir diğer konu da taşıyıcı anne arıyordu biri. o yuzden ban yemiştim.

en son da eşinin pintiliğinden usanmış biriydi ama çatacak bırını arıyordu galıba gelıp benı buldu o da:27::27::27: hepsini de mune den yedim.

nur topu gıbı 30 puanım var:24::24: işin garibi bu cezaları hep arka arkaya almısım .hepsı de bu sene:51:

bir dikkatimi çeken de üyeler arasında gruplaşmalar var. o kadar hissediliyor ki sanki eskiden böyle değildi. şimdi kim kimle daha çok konusuyor surada bır liste yaparım:1:

hımm bir de gecenler de bır genc kız 16 yasında galıba hamıleymıs bebegı dusurmek ıcın şiş bile sokmuş falan. aklım da kalan konulardandır.

bir de(ay birdelerım ne çok oldu) kışın ortaya cıkan bır sey bu;

zayıflama yarısmalarında zayıflayıp mezun olan bır üye daha sonradan acıklamıstı. meğersem erkekmiş.
kızlar sok olmustu bız senınle dertlestık arkadas olduk nasıl yaparsın bunu dıye.
çocuk fotolarını koymustu bayagı da zayıflamıstı.
kızlardan özur dılıyordu .:)

Son düzenleme:
Back