- 11 Mart 2010
- 5.252
- 718
- 398
- Konu Sahibi KankamStyle
-
ilk kıymetlim patlıcan. benim banım ilkin patlıcandan geldi
sormuştu üye; bissürü patlıcanlarım var kurutmak istiyorum napim dedi
dedim kaç tane patlıcanın var, pıt mune abla acımadı bastı banı
o gün çok kayıp verdik zaten, yine böyle bir bayram arefesiydi öyle işte uçtuk gittik
ikinci banımda ekonomik katkı sağlamaklı bi konuydu şu seks gömleği konusu
istemiştimki kadın habire gömlek almasın insaniyet namına yardım ettim ama iyilikten güzellik doğmadı
banladı mune hanım
üçüncü banımın kıyısından döndüm
birine sivil moderatörüm ben, banlarım bak seni yapma böyle gibili şeyler dedim
şikayet etmiş mune ye
beni tehdit etti moderatörünüze sahip çıkın filan demiş
sivil moderatörüm demek ban sebebi biliyorsun dimi nihil dedi mune
yok bilmiyodum deyince banlamadı sağolsun
Hain.Saten gomlekte sana uydum bes gun ban yedim. E konomik katkiya kimse takilmiyor buralarda, bir uzmana gorun deseydik ban yemezdik.
değdi bee*
*burun-kıl-aldırmamak-
İyi ki geldim. İyi ki bazı arkadaşlarımı tanıdım. Onlarla gerçekte görüşeceğime eminim. Aus'un sofrasından yemek yiyicem mesela:) Cudi ile kebap yeyip alemlere akicaz diyemem kocasi izin vermez. :) Ladyfog la mutlaka görüşücem. Benim dershane işini konusacagiz. KK ' yi seviyorum. Kazen kovana kadar burdayım. :)
Bir sene önce tanıştım KK ile. Öyle dolanıyordum google'da. Aslını isterseniz aşk acisi çekenleri takip ettim. :)) Ben o günlerde yeni ayrildigim için.Girmemekte direndim ama sonra üye oldum. Hiçte boyle seveceğimi sanmamıştım. BDV yi bir ay kadar sonra keşfettim. Bir ara ara verdim. Sonra tekrar geldim, ara sıra yazıp bakıp çıkıyordum. Neyse, son banlanmamdan sonra beş ay ara verip bu nickle geldim.
İyi ki geldim. İyi ki bazı arkadaşlarımı tanıdım. Onlarla gerçekte görüşeceğime eminim. Aus'un sofrasından yemek yiyicem mesela:) Cudi ile kebap yeyip alemlere akicaz diyemem kocasi izin vermez. :) Ladyfog la mutlaka görüşücem. Benim dershane işini konusacagiz. KK ' yi seviyorum. Kazen kovana kadar burdayım. :)
Ewliliğimden beri bebek düşünmemiştik 3 yıl boyunca.. ve bir gün bizimde bi bebeğimiz olsun artık dedikkarar verdikten sonra ben hamile kalmayı kolaylaştıran şeyler, hamile kalmak için neler yapılmalı filan die nete yazdığımda hoooppp kendimi kk de buluyodum.. neyse ben böle her araştırmamda bi şekilde kk nde kendimi bulunca kk nü araştımaya, konuları okumaya filan başladım.. çok sıcak ortamlar çok güzel arkadaşlıklar kurulduğunu gördüm ve bi kaç ay sadece ziyaretçi olarak takıldım ve bir gün bende üye oldum.. benimde paylaşmak sormak istediğim bi kaç bişi vardı ve ilk topiğimi açtım.. sonra diğer topikler filan derkenn bi gün bir baktımmmm ben kk nın müptelası olmuşumm
Benim kk yle tanışmam da işte böylee
ama iyide girdim iyide üye oldumm. harika bişi diye düşünüorum
O kadar çok ban yedim ki ilk ne zaman ban yediğimi bile unuttumHatta bir keresinde tam 3 ay ceza almıştım. 201 flndı herhalde. Bir ay bir şekilde gecti ikinci ayın başında hatice0685 diye bi nick aldım cirit atıyorum bdvde:) Kazen enseledi tabi :) Neyse ki 3 hafta fln gezinmiştim öyle :)
Bir gün Sinir bozucu topiğinde Kadesa, Bade, Nihil, Carrie, Çek sohbet ediyoruz. Adımız çeteye cıkmış. Konu banlardan gidiyor. Kadesa dedi ki; ben hic ban yemedim. Ben de dilini ısır dedim :) Yemek bölümüne de kızcağızın biri konu açmış. Patlıcan tuzlayacakmış, objektif yorumlara ihtiyacı varmış, biz de eğlence bulmuşuz :) Önce kadesa yedi banı, sonra ben, nihil de bize üzülürken gümledi ahahahah
Bir gün de fuşya rengi gömlekle ilgili bir konu acıldı, konu karıştı, renkler gayler adamlar falan :) Çekirge de geldi bir hikaye anlattı, ben de sadece "ahahaha" yazdım. Ekrana da sırıtıyorum hala, refresh yapmışım, anammm bi baktım ban yemişim. O zaman ban yeyince forumda da gezinemiyorsun, bir hafta neden ban yediğimi bilemedim :) Çok koymuştu o bana.
4 yıldır fln üyeyim, cok güzel günler gecirdim burda. O kadar cok dua aldım ki hayret ettim insanların iyiliğine karşı. İyi ki var, iyi ki kurulmuş bu site. Ayy duygusala bağladım gider ayak iyi mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?