Geçmişten Bugüne Kadınlar Kulübü

aklıma bi olay daha geldi

bi gün bi arkadaş dediki

bizim buradaki yayınladığımız resimleri bazı üyeler bazı ajanslara satıyolarmış

büyük para dönüyomuş bu işte dediler

bir kısım kk topluluğu kimmiş bu hain diye ayaklanıp devrim direniş yapmak yerine

direnmeyiş yaparak geri çekilmeye eklenen resimleri silerek üyelik sildirmeye gidiyolardı

resimlerimizi satıp para kazanıyolarmış diye terkeden olmuştu siteyi

sonra arkadaş gelip şaka yaptığını resimlerin ajanslara satılmadığını belki şaka yapmış olabileceğini söylemişti

kulakları çınlasın arkadaşların

kadesa; ousu anlatmana bittiiimm

ambitious

o günlerde benim ousa oouusss diye seslenmiştim bi gün

geldi oğuz kim diyo bana sensin işte dedim

objektif patlıcanın ayrıntılarını unutmuştum ben

tuzliiimmi tuzlamiimmi Ama objektif olun

objektif kabak vardı bi de

Çok hoş bi konu olmuş Okurken baya keyif aldım. Burada yazan çoğu arkadaşla pek fazla muhabbetim olmasa da Ous muhabbetine bi kaç kere denk geldim ama ben sadece Parkonun Ousu var sanıyodum demek ki hep o yazdığında denk gelmişim

Gerçeği öğrendiğim iyi oldu. Kadesa anlatımın süper baya güldüm gece gece

Benimde aklımda kalan, o zamanlar üye değildim arada bi siteye girip vakit geçiriyodum.

Küçük bi kız vardı bebeğini satmak isteyen. O konu çok etkilemişti beni.

Sonradan ortaya çıktı ki o bayanın başka üyelikleride varmış. Hatta yanlış hatırlamıyosam bi kurum başkanının onu kandırıp tecavüz etmeye çalıştığını elinden zor kaçtığını falan yazmıştı.

Sonra Kazen olaya el koydu. Hatta ablası üyelik alıp kardeşinin rahatsız olduğunu ve onun adına özür dilediğini yazmıştı. Tabi pek inanan çıkmayınca o melek ablasının içinden bi canavar çıktı resmen, baya küfür etmişti sonrasında ne oldu bilmiyorum

Hain. Saten gomlekte sana uydum bes gun ban yedim. E konomik katkiya kimse takilmiyor buralarda, bir uzmana gorun deseydik ban yemezdik.

Bir sene önce tanıştım KK ile. Öyle dolanıyordum google'da. Aslını isterseniz aşk acisi çekenleri takip ettim. :)) Ben o günlerde yeni ayrildigim için. Girmemekte direndim ama sonra üye oldum. Hiçte boyle seveceğimi sanmamıştım. BDV yi bir ay kadar sonra keşfettim. Bir ara ara verdim. Sonra tekrar geldim, ara sıra yazıp bakıp çıkıyordum. Neyse, son banlanmamdan sonra beş ay ara verip bu nickle geldim.

İyi ki geldim. İyi ki bazı arkadaşlarımı tanıdım. Onlarla gerçekte görüşeceğime eminim. Aus'un sofrasından yemek yiyicem mesela:) Cudi ile kebap yeyip alemlere akicaz diyemem kocasi izin vermez. :) Ladyfog la mutlaka görüşücem. Benim dershane işini konusacagiz. KK ' yi seviyorum. Kazen kovana kadar burdayım. :)

İzin ve koca kelimelerini yanyana kullanmak hem de Cudi için

Alemlere akarız akmasına da harbiden kocamsız olmaz.
Çünkü o bensiz alemlere akmaz

Son düzenleme:

Benimle görüşeceğini vurgulama .
Sana varya gerçekten çok kırıldım.
Hiç bişey demiyorum daha

ayyyyyyyyyyyyy bende yazayim bari ne guzel topikkkkk
simdi ben de cocuk istiyorum evliliyimin 10 ayinda cocuk hasretiyle birseyler ariyordum hep netde
:126:
birgun ben teyze kiziyla konusdugumuzda
:102: bana sogan kurunden bahs etdi bende duydum ama tam bilmiyorum nasil yapilacagini dedim:26: oda netde yaz belki cikar dedi bende googl kardesimize sogan kuru sordum bir baktim anaaaaaaaaaaaa oda ne bir suru kisi sogan kuruyle hamile kalmis yaziyordu kk da okudum okudum bazilarinda duygulandim hatda kac yillar sonra hamile kalan vardi ben teyze kizima evet buldum dedim ama ben yazamiyom dedim oda bak belki uyelik filan vardir dedi veee bir bakmisim var uyelik ve esim bana sercem der bende o ismi yazib uye oldum hemen girdim sogan kuru yazilan yere kizlara bisuru sey yazdim sagolsunlar cevapladilar hepsi simdi en iyi arkadaslarim onlar benim hepsini sever oldum iyi gununde kotu gununde hep birbirimize destek olduk
ay bir bakmisim burda neler var neler herseyi ama herseyi ben kkdan oyrendim mesela ben kadin yumurtlamasini bilmiyordum duyunca sok olmusdum
kadin ne tavukmuki yumurtlasin diye eee ama dogruymus ovi tessti sut buhari nebilyim yumurta gunleri takibi sogan kuru hersey ama sey sey varmis buna cok sevinmisdim ve cogunu yapmis bulunmaktayim
sonra bir baktim forum takib yaziyor girdim ora ay neler varmis herkes yazdigi geldi bende herkesin yazdigina bakib cevaplar yazmaya basladim veeeeeeeee boylelikce kk benim tum gunumu almaya basladi esimde bazen kiziyo
evin isleri kalmis sen hale kkdasin diye hatda ilk baslarda ona anlatmisdim kk ya sogan kulubu diyordu cok gulmsdum
ve cok yok gecen ay Mune bana bannnnn yapti birinin mesajina bu
simleyi koydugum icin 1 gun ceza aldim ve sikayet etmediyim yer kalmadiki ben ne yaptimda ceza aldim ama bir kere ceza bu cekmelisin dediler sanki kimse acmadi sabahsi gunu acdilar ve cok sevindim
simdi burda cok guzel arkadaslarim var buna seviniyorum benz Azeriyim(AZERBAYCANLIYIM) ve Rusyada yasiyorum esimle birlikte 10 ayima kadar kendimi burda cok yalniz hiss etmisdim ama simdi kk var diye zerre kadarda olsun yalnizlik hiss etmiyorum
bir de bebgim olsaaaaa ne guzel olur
bura resimlerini filan atarim adim adim buyumesini anlatirdim en buyuk hayalim evladim olmasi ve burda paylasmak kismet olmasi
bu siteni acan hizmeti gecen herkese tesekkur ederim gercekden 5 yildiza layik bir site en guzel site bence kk

bende evlendiğimm ilk aylar yaşadığım sorunlARII ve tedaviyle bebek sahibii olucağımı bildiğimm içinn bebek sahibii olmakk hakkındaa olan konularıı sık sık nete yaazıpp araştırıdım ve süreklii burdakii arkadaşların yazdıklarınıı okurdum ve sonundaa bebk tedavisii gördüğümdee doktorun verdiği iğne ve ilçaları araştırmak içinn kkyii sürekli okuyordumm bebek sahibi olmak içinn çabalayan arkadaşlarınn bi topicine rastadımm o kadar içtendilerkii bende katılmakk istedim aralarınaa ..
ama bi türlüü üye olmayıı beceremiyodumm sonun 2 . günn denediğimde üye olmuştum o topicii buldumm arkadaşların konuşmalrını takip etim okudumm bi kaç kişi benimm iğnemden kuulnıyoduu hemen bende yazdım ve öyle öle arkdslık kurduk bebek tedavisii hakkındaa ne kadar topic varsa takip etmeyee okumaya başladımm ve o kadar çok bilgilendim kii herşeyy hakkında bilgiş sahibydimm en ufakk sorunumda doğall bitkisell tedavii yöntemlerii buldumm burdannn...

yanii siteyii kuran çok ii biiii işş çıkarmışş tebrik ederimm çok güzel bi sitee yanii benim durmda olan arkadaşlarr bulaşık makinasınınn icadınaa dua edenn insanlarr gibii bizde sizee dua ediyoruzzz

Ewliliğimden beri bebek düşünmemiştik 3 yıl boyunca.. ve bir gün bizimde bi bebeğimiz olsun artık dedik karar verdikten sonra ben hamile kalmayı kolaylaştıran şeyler, hamile kalmak için neler yapılmalı filan die nete yazdığımda hoooppp kendimi kk de buluyodum.. neyse ben böle her araştırmamda bi şekilde kk nde kendimi bulunca kk nü araştımaya, konuları okumaya filan başladım.. çok sıcak ortamlar çok güzel arkadaşlıklar kurulduğunu gördüm ve bi kaç ay sadece ziyaretçi olarak takıldım ve bir gün bende üye oldum.. benimde paylaşmak sormak istediğim bi kaç bişi vardı ve ilk topiğimi açtım.. sonra diğer topikler filan derkenn bi gün bir baktımmmm ben kk nın müptelası olmuşumm

Benim kk yle tanışmam da işte böylee
ama iyide girdim iyide üye oldumm. harika bişi diye düşünüorum

Son düzenleme:
O kadar çok ban yedim ki ilk ne zaman ban yediğimi bile unuttum Hatta bir keresinde tam 3 ay ceza almıştım. 201 flndı herhalde. Bir ay bir şekilde gecti ikinci ayın başında hatice0685 diye bi nick aldım cirit atıyorum bdvde:) Kazen enseledi tabi :) Neyse ki 3 hafta fln gezinmiştim öyle :)

Bir gün Sinir bozucu topiğinde Kadesa, Bade, Nihil, Carrie, Çek sohbet ediyoruz. Adımız çeteye cıkmış. Konu banlardan gidiyor. Kadesa dedi ki; ben hic ban yemedim. Ben de dilini ısır dedim :) Yemek bölümüne de kızcağızın biri konu açmış. Patlıcan tuzlayacakmış, objektif yorumlara ihtiyacı varmış, biz de eğlence bulmuşuz :) Önce kadesa yedi banı, sonra ben, nihil de bize üzülürken gümledi ahahahah

Bir gün de fuşya rengi gömlekle ilgili bir konu acıldı, konu karıştı, renkler gayler adamlar falan :) Çekirge de geldi bir hikaye anlattı, ben de sadece "ahahaha" yazdım. Ekrana da sırıtıyorum hala, refresh yapmışım, anammm bi baktım ban yemişim. O zaman ban yeyince forumda da gezinemiyorsun, bir hafta neden ban yediğimi bilemedim :) Çok koymuştu o bana.

4 yıldır fln üyeyim, cok güzel günler gecirdim burda. O kadar cok dua aldım ki hayret ettim insanların iyiliğine karşı. İyi ki var, iyi ki kurulmuş bu site. Ayy duygusala bağladım gider ayak iyi mi :)

bı kız vardı burda dış hekımlığı okuyordu gözde mı esra mı neydı ısmı onun konusunu asla unutmam
Hep reytınglı konular açardı sağolsun

ılk banımı meraktan yemıştım, konu sahıbı bol aksıyonlu bı konu açmıştı ve eşınle konuşmaya gıttı.
Bende orda kızlarla konuşurken: valla ben en ufak ayrıntıya kadar merak edıyorum yazmışım
Mune nedense ceza vermıştı şu gün olmus hala anlamam nedenını..
Baktım sıteye gıremıyorum, tutuştum saf gıbı galıba sıtede bı arıza var, yok canım bana nıye ceza versınler kı kesın sorun var felan dıye dıye cezamı bıtırmıştım.

İkincı banımda bı hanım cınsel arzusu olmadığı ıçın bızden bı karışım ıstemıştı, ona verdığım cevaptan ban yemıştım..

Üçüncüsü ıse sıyasetten. Mune görmesın ama yıne olsa yıne o yorumu yapardım. Pışman değılım.

Öyle böyle kk güzeldır.

Hikayemis cok benziyo cnm bende o sekilde uye oldumm tabi kolay olmadi gunleece ugrastim onay mesajk gereksizlere gelirmis meger

O.ilk mesaji yazmak bana bi uyenin karsilik vermesi ne kadar heyecan vericiydi

Bunca yil nasil farketmemisim
Minik oglum hem ikinciye bu guzel.duyguyu yasamayi beraberinde kk yi getirdi

Üye olduğum ilk hafta 2 ban yedim :26:

Birini içerik silmekten aldım , forum kurallarını bilmiyordum ...
İkincisini çok haksız yere aldım çok üzüldüm kendime

elmayra yine hatırladım o günü

çok dua alman senin kalbinin güzelliğindendir canım arkadaşım

en son banımı siyasetten aldım cübbeli ahmet hoca konusundan ama pişman değilim,1 ay ban yesem de hiç önemli değildi yine olsa yine yaparım

Bu forumla bir bucuk sene once tanistim. Nerden tanistim dedigim de oldu(sirf su cete olaylari yuzunden), iyi ki tanismisim dedigim de oldu. Anlastiklarim da oldu , anlasmadiklarim da. Gercek hayatta nasil herkesle anlasamiyorsak burada da herkesle anlasamamiz normal. Beni sevmeyenlere de saygi duyuyorum.

Ama ben hayatimda hic bir zaman birilerini doldurmadim. Cogu zaman tek tabanca takildim. Birilerinin lafina bakipta kimsenin hakkini yemedim, birilerinin lafina bakipta kimseyle arkadasligimi kesmedim, birilerinin lafina bakipta kimseye cephe almadim. Yaptigim her seyin altinda bana gore mantikli bir aciklama vardir.

Sevdigim , cizgisini bozmayan konustugum arkadaslarim hala var. Yani herkesten kopmus degilim.

Size zayif noktami soyleyeyim. Iyice bilin ki vuracaginiz yer tam olsun. Zayif noktam ne mi "Turkiye". Belki Turkiye de olsaydim bu yapilanlardan sonra buraya gelmezdim. Belki dedigim %90 gelmezdim.

Uc kere gittim geldim. Bu gelisimde belki unutuldum dedim ama masallah yine dakika bir gol bir yine ayni seyler. Susmayi denedim, gormezden gelmeyi denedim , denemedim sanmayin ama KK hem bu tur olaylara gelince cok kucuk , hem cok buyuk. Insan ister istemez yazilanlari goruyor.

Simdi de gitmemi istiyorsunuz biliyorum ama uzgunum ben bu kez bir yere gitmiyorum. Ona gore ya benim yasadigimi ve yazdigimi gormezden gelin ona gore davranin ya da kendi capinizda takilin. Simdi konusun , hatta onden doldurup arkadan bosaltin ama onu da layigiyla yapin. O "sikayet ettiginiz", olmasindan rahatsiz oldugunuz seylerin aynisini kendiniz yapiyorsunuz haberiniz olsun.

P.S. Ben giderken butun arkadaslarimi sildim, oyle ozellikle birilerini silmedim. Bundan bile degisik anlamlar cikaran olmus . O yuzden tekrarlama geregi duydum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…