Geçmişten Bugüne Kadınlar Kulübü

anlatıcam ama günahı size :)

şimdi diyet topiklerinin birine ambitious diye bir üye gelmiş.bunu gören başka bir arkadaş canım senin bu nicki almana nasıl izin verdiler ayıp değil mi biraz demiş.

ambitious da canım ne var ki nickimde,ingilizce şu şu anlama geliyor yazmış..

diğer arkadaş da ay kusura bakma ya,ben oğuz isimli bi eşin var ona kızdın da şey biti oğuz diye nick aldın sandım yazmış

tabii ambitious şoka girmiş

o günden sonra tüm kocişlere ous dmeye başladık

Kadesa sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün
Ous kelimesini cekırge cok kullanıyor bende zannettıydım ki kocasının adı oğuz meğer neymiş.
Çok komik ya

şu an ölürsem gülmekten ölen ilk insan olarak kayıtlara geçeceğim ne kastedildiğini anlamak için 3-4 kere okudum kimdi bunu keşfeden üye acaba

ay yerlerdeyim

Ben de ilk ve tek banımı bu sokakta orda burda kadınları yiyecek gibi bakan erkeklere verip veriştirirken yemiştim. Siteye giriş yapmaya çalışıyorum bir türlü olmuyor ban yediğim de hiç aklıma gelmiyor Allah Allah diyorum siteden mi attılar komple o kadar da çok sövmemiştim ama.

şu an ölürsem gülmekten ölen ilk insan olarak kayıtlara geçeceğim ne kastedildiğini anlamak için 3-4 kere okudum kimdi bunu keşfeden üye acaba

Boyle ilginc uyelerimiz var. Biri tuhaf bir konu acmisti nicki de xxxessss gibi birseydi, tam hatirlamiyorum. Nickiniz de cok manidar demisti. Tersten okununca ne cikiyor bir bakin.

Ayyy bu çok iyimiş ben de bu ous nereden geliyor diyordum ilk duyduğumdan beri.

Hah haaa Kadesaaaa harbiden olayin ozu o muydu? :)

Kocalara ous dediginizi biliyorum da isin aslini bilmiyordum

Yok artik ve yuhhhhh diyorum :)
Ama super olay ya :)

Kankammmm hepimiz uykudayken orjinal konular aciyorsun
sonra tavan yapiyor takip edemiyorum yahu :))))

Seni Muneye sikayet edicem
Ban degil de konu acma yasagi getirsin:) (Dil cikaran smiley)

Benim de ilk banim
'seneeeee gecen seneydi' (Bakalim bu repligi kim bilecek:) )
Kocamin bitmek bilmeyen odunluklari konusuydu :)
Orda konu sahibine bu yazim tarzini biliyorum sen su musun demistim
E tabi sonra her dogrunun her yere yazilmayacagini Kazen sayesinde ogrenmis bulunduk :)

Ben bir su facede yilanli sayfayla ilgili konuyu
bir hande nam-i diger cengiz,
bir de trendy21 di sanirim onun konusunu unutmadim :)

Dun gece 3 te aklima geldi actim. Ilac yaraticiligimi mi arttirdi nedir. Beynime daha cok oksijen gidiyor sanki.

Eski konularimi bilenler bilir Cudi.

Kazen cok banlamiyor aslinda beni tek bir kere banladi sonrakiler hep Mune hep Mune. Kirmizi yaninca tamam diyordum . :)

Ben bir su facede yilanli sayfayla ilgili konuyu
bir hande nam-i diger cengiz,
bir de trendy21 di sanirim onun konusunu unutmadim :)

Hande yi pardon Cengiz'i bilmiyorum. trendy21 o kocasinin is arkadaslarinin resimlerini ceken miydi?

Son düzenleme:

Cikkk bilemedin burdan bir replik degildi o :)

Benim de Kazenden iki defa , geri kalanlar Muneden :)

bende sanırım bade nin bir mesajıydı, çok gülmüştüm.. "hahaha koptum" yazdım, sonra bir baktım Mune kopartmış beni siteden

O konuda çatlak bade yüzünden hepimiz banlanmıştık
Durduk yere ousunun pazar maceralarını anlatmaya başladıydı
Hatta kadiş ve piskolata banlandı, badeyle ben 1 saat sonra banlanmıştıkeziyet çeke çeke.
Düşün kaç kişiyi yanında görürdüyse bade hatun , munenin banlaması tam bir saatini almıştı

evet ben de banlanmıştım ama bu sefer şok olmamıştım 2 gün mü neydi banım :)

bir de görümcesin beyaz ın programına gitti diye kocasına şikayet eden biri vardı o da olay olmuştu kk da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…