Sanırsam evliliğim bitiyor, yardımınıza ihtiyacım var. Kocamla 4 yıllık evliyiz ve toplamda yedi senelik bir beraberliğimiz var. İlişkinin ilk birkaç ayında ilerleyip ilerlemeyeceğinden emin değildim ve bir hataya düşüp başka biriyle konuşmaya başladım. Bu durum biraz ilerledi ve bazı müstehcen konuşmalara hatta öpüşmeye kadar gitti. Ne yaptığımı farkedince üstüme çöken suçluluk duygusuyla beraber iletişimi tamamen kestim bu kişiyle ve tamamen mevcut ilişkime odaklandım. Yaptığım yanlışı içime atıp verebildiğim tüm ilgiyi ve sevgiyi kocama odaklamaya çalıştım. Geçen seneye kadar her şey güzel gidiyordu ama kocam bu geçmişte yaşadığım durumu öğrendi. Adam kızmadı ve bir şey demedi bile ama ilerleyen zamanlarda o kadar içine kapandı ki ruh gibi bir şey oldu. Devam eden aylarda ilişki tamamen bitmiş durumdaydı. Günaydın demez oldu, cinsel hayat bitti. Eskiden üstümden ellerini çekemeyen adam ben yaklaşınca gider koltuğa yatar oldu. Konuşmaya çalıştım bu durumu, özür diledim ama hiçbir şey fayda etmedi. Aldatıldığımdan, ihtiyacını başka yerde karşıladığından korkuyorum. Sık sık iş gezilerine gidiyor Rusya ve Gürcistan gibi ülkelere ve orada başka kadınlarla beraber olmasından korkuyorum. Dün önüne koyduğum yemeği bile yemeyip kendi yaptı.
Dün yine konuşmaya çalıştım ve tek şey sen bunu saklayarak benim seçimimi elimden aldın, bu evlilik temeli yalan olan bir evlilik dedi. Oda arkadaşından daha fena durumdayız şuan. Hiçbir tepki göstermiyor yaptığım şeylere ağlamaktan helak olmuş durumdayım ve ne yapacağımı bilmiyorum.