Geçmişe dönmemin ve köpek gibi pişmanım diye serzenişlerimin nedenlerini buldum.

Demek istemediğim bir laf ama çok genişmissiniz sizde
O pislik herif kaç defa aldatmış sizi. fln fln fln.
İnanmıyorum bunların üstüne birde pişmanlık mı
YOK ARTIKKKK

Ayy resmen başım döndü yinede hepsini Okuyamadım bu adam sizin pismanligin izi hakkedecek biri değil olan çocuklarınıza olmuş.

Bu kadar adım çıkacak yok şöyle yok böyle diye üzmeyin kendinizi . Adam mesaj attı atarsa atsın , o onun karaketeri bu seni kötü yapmaz . Biraz kendinize değer verin bu kadar üzülmeyi haketmiyorsunuz . İllaki başınızda erkek aramayın ben evli değilim , ama son derece garip olaylar yaşıyorum bazen ve sanırım dul olsam daha fazla yaşamazdım herhalde gibi geliyor . Ama yine de mutlu olamayacağım biri ile evlenmek istemezdim .

Kolunuzu ilk defa okudum.. inanılmaz üzüldüm size.. nasıl hayatınızı yonetemezsiniz o adamla barışması nasıl düşünürsünüz aklım almıyor.. bir psikiyatriste gidim ve psikoloğa bunu hem kendiniz hem çocuklarınız için yapın iyi degilsiniz

Azmettim inat ettim hepsini okudum ve simdi surada ilk defa benden boyle bir yorum okuyacak kk kadinlari
Dusup kalktiarindan birinden Aids falan kapip geberemedimi?
Birde tedavi alin ltf cok ofkelisiniz surekli geriye donuyorsunuz bu sekilde iyi olamazsiniz
Ha birde dilerim surtup surtup dusup kalkip anasini danasini gomunce hasta yasli kapiniza kalmaz bu isler oyle oluyor hep

Gecmisi birakin artik. Ki adam gercekten aile babasi olacak biri degil siz ugrasmissiniz ama adamin gercekten mayasi bozuk. Artik yapilacak tek sey cocuklarinizla kendinize yeni bir hayat kurmak. Anladigim kadariyla sizin ailenizin de problemleri var. Cocuklarinizi alin o ortamdan. Ayri bir eve cikin. Cocuklari krese verebilirsiniz. Artik sadece kendiniz ve cocuklariniz icin yasayin. Goreceksiniz oh be dunya varmis diyeceksiniz.

Kocan çok karektersiz miş onca olaydan sonra tekrar çocuk doğurman beni şok etti
Kendine vermediğim değeri kocan da araman yanlış olmuş, yanlışa yanlışlar eklenmiş değerli yılların uçup gitmiş
Bir karektersiz erkek uğruna değmezmiş
Hayattan ne aldın ki ? Üzüntüden başka?

Vay be.

Bir kadın olarak kocamı aldatıp aldatıp dursam, o da beni böyle başka adamların kucağından toplasa, bayaa sevildiğimi mi hissetmeliyim

Haa ama ben kadınım pardon. Erkeğin hakkı bu tip şeyler

Konu eski ama, yenide de değişen bir şey yok. İpsiz sapsız serseri bir adama saplantıyla bağlanıp çoluk çocuğunuzu da perişan ettiniz. Yazık günah değil mi hiç mi içiniz acımıyor? Neler çekmiş o çocuklar, ben kahroldum buradan.

Bu kadar uzun yazi yazan kişinin psikolojik desteğe ihtiyacı vardir

Sanırım evliliğiniz dırdır etmekle geçmiş. Belki de bu evliliği bitiren kayınvalideniz değildi. Belki buna inandırmak istediniz kendinizi. Mesleğiniz var, ayaklarının üzerinde durabilen bir kadınsınız. Sizin durumunuzda olmak isteyen ama maddi durumu olmadığı için boşanamayan ne çok kadın varken, böyle davranmanız haksızlık. Adam sizi defalarca aldatmış, hiç mi kendinize saygınız yok. İyi bir eş olamayan bir adamın, baba olmasını mı beklediniz gerçekten. Aynı kitap iki kere okununca sonu değişmiyor. Ben sizde çok ciddi bir bağımlılık gördüm. İyi bir psikiyatrist ile görüşün, gerekiyorsa hastanede yatın ve kendinize gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…