Geçmişe dönmemin ve köpek gibi pişmanım diye serzenişlerimin nedenlerini buldum.

Eğer adamdan gerçekten kurtuldum ve geri dönme düşüncem yok onu tamamen aklımdan sildim diyorsan ailen konusunda sana verebileceğim tavsiye büyük kızın zaten 12-13 küçük olan da 4-5 yaşlarındaydı gibi hatırlıyorum. Büyük kızın zaten artık kendine yetiyordur. Annene baktırmak ve annene bırakmak yerine eve bir bakıcı tut hem daha az masraflı olur senin için hem de psikolojileri daha düzgün olur. Ailenle arana da biraz mesafe koy. İnsanlar seni sırtından geçinebileceklerini düşünüyor hep onlara o izlenimi vermişsin çünkü. Biraz bencil ol önceliğin kızların ve kendin olsun. Gerçekten ihtiyaçları olduğu zaman yardım et sadece ama keyfi kısımlarda hemen yardım eli uzatıyım diye koşturmamaya çalış. Evlatlarının geleceğini düşün. Kardeşlerin pekala çalışıp hayatlarını idame ettirebilirler.

Valla konu iceriginede bir sinirlama getirilmeli bence, bu nedir arkadas..

tedavin nasıl gidiyor? gittin mi tekrar doktoruna?
ilaçlar ,terapi???
son konudan sonra bir daha görüşmedin değil mi eski kocayla???
asla... sadece bayramda tatil ile ilgili çocukları alıcam dedi. bende yok dedim. benle olcakalr dedim. bide bugün büyük kızın okulundan whtp grubu var. mesaj geldi veli toplantısı var. ben gelirim dedim. o da grupta bana yazmış ben giderim. diye.ben de yok dedim.. bide ben bırakayım arabayla filan demiş.. ne münasebet dedim.. beni hala önceki bekleyen kadın zannediyor galiba.. bide ev vergimi yatırmıştı en son. mesaj atmış.. bir daha ödeme dedim.ben öderim dedim.parasını ödedim.. yani artık rest çekiyorumda arada krizlerim tutuyor..ailemle ilgili problemlerle oraya kaçıyorum.. çocukları kendine vereyim deidm.. bana yazmış benle kötü olma..neler olacağı belli olmaz.. hayat neler gettirir belli olamz.. istersen sana kocalıkta yaparım..binlerce iki evli insan var dedi... tabi anneme yazdıklarını gösterdim..çocuklara tatlı getirmiş evin önüne gelmiş.annemde kapıya çıkmış. saymadığı laf kalmamış..uzak dur kızımdan demiş.. o da kızın bana mesajatıyor peşimi bırakmıyor beni unutamıyor bende teselli ediyroum onu demiş filan.. ama rest çektim..muhatap değilim artık.. pisliğin teki..niyetide belli.. utanmadan binlerce iki evli insan var diyor.. midem bulanıyor artık. ama hakettim bunları maalesef ( aklım başıam geç geldi..

aferin sana ,aynen böyle işte...aşağılık pislik haysiyetsiz erkek...adam diyemeyceğim...kocalık yapacakmış bir de...önce adam olmayı öğrensin sonra kocalığı..kocalığı sadece yatak odası zannediyor işte sadece..
sen böyle devam et ,o da pes edecek sonunda..şimdiye kadar sadece yararlanmaya çalıştı,bunalımdından istifade etmeye çalıştı..şimdi tosladı şaşırdı..
bu arada şöyle düşün kardeşlerin durumunu da,sen nasıl anlık da olsa kızıyorsan boşanacak olan kardeşine ,diğerleri de ayı şekilde anlık kızıyorlardır sana.yoksa bu heriften kurtulmana sevindiklerine ve sana destek olduklarına eminim..
önce yazdıüğım gibi seneye kreşe verirsen küçüğü de ,kendi evin düzenin kurulur,herkes rahat eder..

aynen.. işte anlıyorsunuz beni.. aslında benim zaafım var. o pislik zaafımdan yararlanıyordu.. bana o bulaşıyordu.. 2 ay sonra karın geri gelmiş barıştın bitti demii... hala bana yok arabaya bırakayım yok nasıl yapıcann.. yok vergimi yatırıyor neymişte son günü başpınardan şehre nasıl gidecekmişim..si.....k..r.... git lan diyebiliyorum artık... ama çocuguda kreşe vericem saatler uymuyor..aslında arabam olursa o da problem değil arabayla kreşe giderim iş çıkışı.. nöbete kalır..evet evet.. ben yapabilirim ya.. bak yarınki toplantıyada ben giderim dedim.. giderim tabiki.. ne varki iki dolmuş yaparım.. öğle arası toplantı saat 12 de.. giderimde gelirimde.. onun arabasına ihtiyacım yok.. ayrıca o kadınada üzülüyorum artık.. düşünsenize eski karısının ev vergisini ödüyor.. gel sana kocalık yapaprım diyor.. binlerce iki evli insan var diyor.. hayatın neler getireceği belli olmaz diyor.. yani belki bıkar kadını boşar demek istiyor. yok hala seni seviyorum.. o kadına mecbur katlandm.. bakan aradı araya girdi filan :))) artık gülebiliyorum.. aslında bir akıl kadına git anlat herşeyi diyor ama
manyakmıyım... kadın boşar moşar da.. adam bana sarar tekrar.. tabi ben artık kapımdan geçirmem ama ... artık tek dileğim mutlu olsun evliliğinde boşanmasın benden uzak olsun yeter artık... ki bu kadar acı yaşadıktan sonra bu kadar düzen kurduktan sonra emeklerime yazıklar olsun o adamı kabul edersem.. Allah korusun .... gerçekten nefret ediyorum.. kendimden tiksiniyorum... neden bu kadar çektirmişim... yıllarım geçti..yıllarım.......

kreş için servis var araban olmasına gerek yok ki..sabah alır akşam da en kötü ihtimal annene bırakır,sen işten çıkınca gider alırsın kızını..o kadardan birşey olmaz..:)
bak sana fırsat yarın toplantı için dene işte...2 dolmuşsa, 2 dolmuş...herkesin arabası mı var..ayarlarsın sen..1 saat izin al işyerinden tamamdır..kendini ispatlıyorsun işte böyle böyle...
diğer kadınla da konuşma bence muhattabın değil asla..içlerine girmene gerek yok,bağlantını koparmaya çalışırken daha çok içlerine girmiş olursun mazallah..
hem kızını da görürsün ,o da eminim yalnız gelmene mutlu olacaktır....

Rica ederim ne demek
Epey yapmışımdır bu özet işini bu forumda ara verdim diyelim girmiyorudm bu bölüme
Okuyup okuyup sinirleniyorum, sizin adamları benim boğasım geliyo filan
Sonra bakıyorum hem işler birikmiş hem adamın burnu bile kanamamış, manyak mıyım ben deyip forumu kapatıyorum işte

Okudum okudum
İşte o yüzden 'asla dönmem' desende ben inanmıyorum
Her zorlukta üzülür insan ama böyle bi dangoz için keşke demez, çözüm arar
Sen her sorunda eski eşi düşünüp duruyorsun, sanırsın adam süper kahramandı da sen harcadın
Pinti olup maaş kartını yönetmek dışında bi cacık yapmamış bu bile diğer huylarının yanında iyi yön gibi kalıyo düşün
Bu adamda iyi yön aramak samanlıkta iğne aramak gibi bişey

Bence o dönse affedecektin ya yarım kaldı
Sen hala neden dönmedi o kadını tercih etti kafasında olduğundan maddi sıkıntıyı bile eski kocana bağlıyosun
Gerçeklere bakalım adamı öldü say, önüne bak, 4000 fena para değil, gerekirse kalem kalem yaz nereye ne kadar gidiyo neyden kısarsın çöz

Kardeşini dıdısını boşver
Benim kızıma da annem bakıyor
Akşam iş çıkışı koşa koşa alıyorum, ne orada ne başka yerde bırakmıyorum iş dışında hep benimle
Annelik budur bunu gerektirir, geleceği için çalışıyoken şu anki durumunu da ıskalamaman lazım
Hayatta başarılar.

Bu yorum buralarda dursun, lazım olabilir.

ben kendime inanıyorum.tabiki sizde haklısınız... defalarca herşeye rağmen kabul edince... tabiki dönerse kucak açıcagımı düşünüyorsunuz... aslaaaaaaaaaaaaaaa........büyük konuşmak istemiyorum.. ama iki dünya bir arayada gelse.. o beni ikinci kadın gibi gördü.. sokak kadını.. binlerce iki evli insan var dedi.. yahu resmi nikahı bende iken bile iki seferindede sonuçta aldattığı için dayanamayıp boşadım..pişman olsamda ben boşadım.. şimdi dönemiyim böyle şerefsize.. bana ağlama foto gönderdi.. bende aklı başına geldi belki dedim.. ama yok işte......benim aklım başıma geldi..
kızımıda kreşe vericem.. yeni düzen yeni hayat... smmm de oldum.. ya bu kadar zorlukta oldum işte.. helal bana..çok zor bir sınav ..yazılı..7 ders..ilk girişte Ankaraya gititğimde 6 ders verdim.. ikinci dönemdede tek dersi verdim.. arkadaşlarım her gidişte bir iki ders geçip geliyorlar.. aslında çok güçlü bir kadınım.. işte te önüm açık... yönetici olabilirm... yükselebilirim.. aklımı kullanmam yeterlili sadece...
evet kardeşim sen sakla... ama aslaaaaaaaaaaaaaaaaa kullanamayacaksın..........çünkü ilk defa o pisliğe sen pisliksin iğrençsin dedim.. defol git dedim.. ilk defa si....k.....tr... çektim... başardım.... ve huzuruyum.. bu yaz tatilimide yapıcam.. belki ailemde hiç tatil yapmadı.imkanları yoktu.. onlara da iyi gelir.. mutlu olurlar..herşey güzel olacak....

İnşallah öyle olur, ben yanılırım.

Bak bırak milleti artık
Borcun varken tüm sülalene tatil düşünme
İhtiyacın varsa al kızını git gel
Sonra 4000 niye yetmiyo diyosun

kadında da amma göz varmış yani... tövbe tövbeee neyse. Geçmiş gitmiş Allahtan o günler artık, bak geriye dönüp kendini sorgulayabildiğine göre atlatıyorsun. Şimdi ayakta durma vakti bir daha da kendine haksızlık edilmesine izin verme. Allah sabır versin.

aynı evde yaşıyoruz çocuklarımla.. ben çalıştığım için annem gündüzleri bakıyor...
anladım canım. inşallah çocukların hayatı çok etkilenmez

İnşallah öyle olur, ben yanılırım.

Bak bırak milleti artık
Borcun varken tüm sülalene tatil düşünme
İhtiyacın varsa al kızını git gel
Sonra 4000 niye yetmiyo diyosun

onun sebebi 1,5 ay yazlık 4250 TL ... kendim için özellikle istedim..kafa dinlemeye çok ihtiyacım var. kızım ben bir hafta gitsek aklı başında bir yer bir haftalık tatil de uçak bileti dahil 4000 TL tutuyor.Aynı fiyata geldiği içn ailemle yakın yere gitmeyi ve uzun dönem bu şehirde olmamayı tercih ettim. iki dönem yıllık iznime denk getiridm. kurban bayramı filan da var.. iyi kafa dinliycem..bence önce buna ihtiyacım var..

Cocuklariniz sucuk salam yemesin. Annesi ezik kadin olmasin yeterki. Hergün aldatan babaya bakip kabullenen anne örnegi edineceklerine yeni kiyafet giymesinler. Kardeslerinize maddi destekten cok is vs. bulmaya calisin ya da bulmalari icin destek olun. Nafakadan ayirabiliyorsaniz cocuklariniz icin birikim yapin. Cocuklariniz icin en dogru karati vermissiniz bence. Onun ötesi yok.

İkinci üyelik bu.

Eşiniz için ağlarken fotoğrafını çekip bana göndermiş yazmışsınız ya oradan çıkardım.

Ne yapılır sizin için bilmiyorum. Tedavi görüyorsunuz değil mi? Ataerkil bir toplum olmanın sonuçları mı denir? Ne denir ki?

Adamı yeni eşiyle baş başa bırakın ve size dönmesini ümit etmeyin. Çünkü iğrenç bir insan. Eğer onu hayatınıza almak için hayaller kurmaya devam ederseniz sizinde ondan farkınız kalmayacak çünkü siz duygusal anlamda bile olsa eşini aldatmasına neden olmuş olacaksınız.

Kim ne gözle bakarsa baksın ne önemi var ki? Maalesef ülkemizde bebeklere bile tecavüz edildiğini gördük biz. Karşınızdaki ahlaksız sa, sapık sa yada hasta ruhluysa siz ne yapabilir siniz ki? Siz doğru olun, eğri belasını bulur kardeşim.

Kendinizi suçladığınız şeylerin ne kadar mesnetsiz olduğunun farkında mısınız? O yazdıklarınızda haklı olsaydınız yani siz eşinizi gerçekten üzmüş ve incitmiş olduğunuz için eşiniz sizden soğumuş ve uzaklaşmış olsaydı adam gibi sizden boşanmış olması gerekirdi. Adam fellik fellik fener söndürecek yer aramış siz hala kendinize kabahat buluyorsunuz.

Eşiniz;

Allah korkusu olmayan, sadakatsiz, günahkar, yalancı, ahlaksız bir insan.

Gerçekten kendinize sorun;

"Böyle bir insanın hayatımda olmasını istiyor muyum?"

Ve bunaldıkça yazın kardeşim. Biz hep buradayız. İsterseniz bin kere yazın fark etmez. Yeter ki kendinize haksızlık etmeyin.

Bu adam beni severdi ve iyiydi nasıl diyebildiniz ? Adam daha napmalıydı ? Kendi hayatınıza bakın artık sorumluluklarınız var onlara odaklanın.O kişiyi unutun her seferinde canı sıkıldığında gelmiş sizde kabul etmissin.Adam biliyor ki her geldiğinde devam edeceğinizi kangren olan yeri artık kesin

sonunu okumadm ama kendine yeni bi hayat çiZme zamanı gelmedi mi????
nasıl bu kadar gurursuz olabiliyorsun. o kadar kadından snra hala bni sewiyor diyorsun. kndırma kendini. yaptıklarına pişman et. sen onun 'nede olsa var' ısın. ne yaparsa kabul etmişn yapma!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…