Geçmişe dönmemin ve köpek gibi pişmanım diye serzenişlerimin nedenlerini buldum.

Hepsini okudum konunun.
Ama büyük vakit kaybı oldu.
Sonra düşündüm de bu hayatı yaşamak nasıl bir zaman kaybıdır kim bilir.
Kendinize saygınız yok mu sizin?
Kocam yok başımda, yok çocuklarım onu yemedi bunu yemedi, onu giymediler bilmem ne.
Onursuz bir anneden daha berbat bir şey olamaz bir çocuğun hayatında.
Adam sizi aldatmış, karısını da sizinle aldatmış.
Hala kaynanayı anlatıyosunuz bir de.
Of ne midesizlik gerçekten daha fazla yazmaya gerek yok.

yorum için teşekkürler.. pişman değilim artık.. kendime çok kızıyorum.. zorluklar çıkınca ben oynamıyorum diyiroum hemen.. evet çocuklarım ailemle ..onlar bakıyorlar.benim ayrı evim var. ama gün boyu ordalar.. orda huzurlu bir ortam olmadığı için bazen pişman oluyorum.. dünde erkek kardeşimde kızıylan çantasını alıp gelmiş boşanıyoruz diye.. deliye döndüm..keşke boşanmayaydımda..düzenim bozulmasaydı dedim.. dün dedim.. ama o çaresizlikle.. bir an hem hiranaz hem kızım hemde boşanan kızkardeşimin çocuguna hemde iki çocuk o bakacak diye deliye döndüm.. pişman oldum.. ama geçti.. iyiiki boşadım... ben başaracağım... hepsi gececek...tekrar tekrar yazdımki yaşadıklarımı ..kendim için..ne olursa olsun..hayatın daha öncekinden kötü olamaz dedim.. ve boşanma nedenimizi suçlusu hem elalem dedim.kendim dedim.kayınvalidem yüzünden boşandık dedim.. ben dırdır ettim o ana kuzusu oldu.beni savunamadı.. bunalıma girdi.. kadına kıza gitti. deidm.. ama o pisliğin teki artık.. bunu biliyorum... pislik... ve ben pişman değilim.. sadece ailece çok zor günler geçiriyoruz.. hepsi üst üstte mi gelir Allahım.. Sabır..Bol dua edeceğiz..Başka çare yok..

bu ne ya roman hikaye ansiklopedi olmuş
allah yardımcın olsun
işin zor
hiç birşey anlamasamda

yorum için teşekkürler.. bir tane pislik adamı boşadım. karşıma her zorluk çıktıında o psliği boşamayaydım dedim.. şimdide aptalmışım. iyki boşamışım diyorum.. özet :))

Allah size akıl fikir bir de vicdan versin.
Size o kadar irite oldum ki.
Bende sebeplerimi sıralayım
Kocanızın annesiyle kavganız esnasında sizi korumak için bekaretini üç kuruşa mi verdi demesini beklemişsiniz. Pardon ama siz evlenmeyi sadece bekaretten ibaret mi gördünüz. Sizin bakış acınızı hiç ama hiç beğenmedim.
Bir ikinci olarak aldatılan bir kadındınız. Çok şükür maddi imkanınız da varmış sizi aldatan adamdan ne umdunuz da konsomatrislerle muhatap oldunuz.
Aldatılan bir kadınken adamın ne mal olduğu belliyken karısını aldattığı insan olmuşsunuz birden.
Ayrıca ve en ilginci sizi defalarca aldatan insan için nasıl beni çok severdi diyebiliyorsunuz.
Seven insan aldatır mi. Dırdırından biktiysa boşanırdı .
Yahu annesiniz intihar neden ?
Mayası belli adamdan ikinci çocuk neden ?
Ve en merak ettiğim şey ikinci karisini nasıl aldattığını anlatmış sizdeki nasıl bir mide de dinleyebildiniz?

Sizi çok eleştirmiş olabilirim. Ama yaşadıklarınıza pişman değil adamdan ayrıldığınız için pişman olmanız desteklenecek bir durum değil. Kadınlık gururu böyle birşey değil
Bari bundan sonra akıllıca hareket edin de o iki yavrucak mutlu olsun

öncelikle yorum için teşekkürler.. pişman değilim artık.. kendime çok kızıyorum.. zorluklar çıkınca ben oynamıyorum diyiroum hemen.. evet çocuklarım ailemle ..onlar bakıyorlar.benim ayrı evim var. ama gün boyu ordalar.. orda huzurlu bir ortam olmadığı için bazen pişman oluyorum.. dünde erkek kardeşimde kızıylan çantasını alıp gelmiş boşanıyoruz diye.. deliye döndüm..keşke boşanmayaydımda..düzenim bozulmasaydı dedim.. dün dedim.. ama o çaresizlikle.. bir an hem hiranaz hem kızım hemde boşanan kızkardeşimin çocuguna hemde iki çocuk o bakacak diye deliye döndüm.. pişman oldum.. ama geçti.. iyiiki boşadım... ben başaracağım... hepsi gececek...tekrar tekrar yazdımki yaşadıklarımı ..kendim için..ne olursa olsun..hayatın daha öncekinden kötü olamaz dedim.. ve boşanma nedenimizi suçlusu hem elalem dedim.kendim dedim.kayınvalidem yüzünden boşandık dedim.. ben dırdır ettim o ana kuzusu oldu.beni savunamadı.. bunalıma girdi.. kadına kıza gitti. deidm.. ama o pisliğin teki artık.. bunu biliyorum... pislik... ve ben pişman değilim.. sadece ailece çok zor günler geçiriyoruz.. hepsi üst üstte mi gelir Allahım.. Sabır..Bol dua edeceğiz..Başka çare yok..
herkesin hayatı zor ki canım sen ne zannediyosun.
mücadele edeceksin.iki çocuğun var.
buna mecbursun.
aile sorunu herkeste var az çok.
kocanla berbat bi hayatın varmış ,düzen bunun neresinde.
bi anlasam.
rezil bir hayatı düzen düzen diye özlemek niye.
hiiç anlamıyorum.
bir bakıcı tutsan.
mesaiye kaldığın zamanlar ailen destek olsa sadece.
ailevi ortamın da iyi değilmiş.
buna bir çözüm bulmalısın o halde.
kocam da kocam demek yerine.
kızlarım diyeceksin canım.
istenirse bir çözüm bulunur.
bir kere şunu söyleyeyim ailenden önce evlatların gelir.
senin birincil yükümlülüğün budur.
kardeşin boşanırsa boşansın kendi bileceği şey.
madem o evde de huzur yok aileni karşına alıp konuşacaksın.
kızlarımı böyle büyütmek istemiyorum şu şekilde çözüm buldum diyeceksin.

ee ilk kısımları niye yazdın.
o defteri kapattıysan niye dönüp dönüp hatırlatıyosun kendine.
tmm yazmakla rahatlayabilirsin ama o kelimelerde pişmanlığın çok açık gözüküyor hala.
biz mi yanlış anladık.
sen bu adamı tamamen sildin unuttun mu.
eğer öyleyse dediklerimi geri alırım:))

tabiki sildim.. unuttum..kendimden nefret ediyorum pişmanlığım için...
pişman değilim artık.. kendime çok kızıyorum.. zorluklar çıkınca ben oynamıyorum diyiroum hemen.. evet çocuklarım ailemle ..onlar bakıyorlar.benim ayrı evim var. ama gün boyu ordalar.. orda huzurlu bir ortam olmadığı için bazen pişman oluyorum.. dünde erkek kardeşimde kızıylan çantasını alıp gelmiş boşanıyoruz diye.. deliye döndüm..keşke boşanmayaydımda..düzenim bozulmasaydı dedim.. dün dedim.. ama o çaresizlikle.. bir an hem hiranaz hem kızım hemde boşanan kızkardeşimin çocuguna hemde iki çocuk o bakacak diye deliye döndüm.. pişman oldum.. ama geçti.. iyiiki boşadım... ben başaracağım... hepsi gececek...tekrar tekrar yazdımki yaşadıklarımı ..kendim için..ne olursa olsun..hayatın daha öncekinden kötü olamaz dedim.. ve boşanma nedenimizi suçlusu hem elalem dedim.kendim dedim.kayınvalidem yüzünden boşandık dedim.. ben dırdır ettim o ana kuzusu oldu.beni savunamadı.. bunalıma girdi.. kadına kıza gitti. deidm.. ama o pisliğin teki artık.. bunu biliyorum... pislik... ve ben pişman değilim.. sadece ailece çok zor günler geçiriyoruz.. hepsi üst üstte mi gelir Allahım.. Sabır..Bol dua edeceğiz..Başka çare yok..

Nasıl yani zamanında senin için yağmur altında bekleyen, öpmeden işe gitmemek için yolundan dönüp öpüp giden adam mı bunları yapmış. Kimse için benim için ölüp bitiyor asla üzmez dememek lazım demek ki... Allah doğru insanlarla karşılaştırsın. Acaba büyü falan yapılmış olabilir mi diye geldi aklıma ama bu konuyu konuşmak yasak olabilir diye susuyorum. çünkü çok ama çok kötü çok iğrenç bir adam haline gelmiş ve sen bir türlü bırakmak istememişsin.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah biran önce toparlanır huzura erersiniz

aradım derken gerçek manada aramadın değil mi?????
duyan da adam sanki kötü günlerinden desteğindi dayanadağındı sanır yapma lütfen...
bi de 2 çocuk için 500 tl çok az nafaka..bence nafaka düzenlemesi için dava açmalsın adama..çocuklarının hakkı o...bir de tabi parayı çok seven pislik herife de hediye :halay:

pişman değilim artık.. kendime çok kızıyorum.. sadece o anlık... kızgınlığım.düşüncem..çocuklarım ailemle ..onlar bakıyorlar.benim ayrı evim var. ama gün boyu ordalar.. orda huzurlu bir ortam olmadığı için bazen pişman oluyorum.. dünde erkek kardeşimde kızıylan çantasını alıp gelmiş boşanıyoruz diye.. deliye döndüm..keşke boşanmayaydımda..düzenim bozulmasaydı dedim.. dün dedim.. ama o çaresizlikle.. bir an hem hiranaz hem kızım hemde boşanan kızkardeşimin çocuguna hemde iki çocuk o bakacak diye deliye döndüm.. pişman oldum.. ama geçti.. iyiiki boşadım... ben başaracağım... hepsi gececek...tekrar tekrar yazdımki yaşadıklarımı ..kendim için..ne olursa olsun..hayatın daha öncekinden kötü olamaz dedim..
nafakayı artıracağım..söyledim..deliye döndü zaten.. ama artıracağım..umrumda değilç..kaç tane kira geliri var.. bide çocuklarım için ölürüm diyor. hafta da bir gün alıp sevip geliyor bi icik diyor o akdar..ya o psilikten hiçbişrey beklememek lazım.. benim param bana yeter de..şu ailemin sorunlarıda olmasa.. herşey daha mükemmel olurdu.. işte bu köpek adamda pişman olduğumu görünce kendi adam gibi adamda bende pişmanım zannetti..bilmiyorki ailemden çevreden filan.. artık bitti giti.. taibki..

hayat bu.
her daim zorluklar olacak ki.
her bunaldığında eski eşine mi saracaksın.
hepimiz hergün nelerle boğuşuyoruz.
borcun başedilmeyecek bir borç değil.
aile yapını tam bilmiyorum.
ailenle ilgili net sorunun ne bi ayrıca yazarmısın.
takdir edersin ki eşin gibi rezil bir adamın maceralarını okumayı mide kaldırmıyo.
sen de anma adını,yazma da.
ben yazarak rahatladığını da düşünmüyorum.
sen bunaldıkça pişman oluyosun.
belki hergün belki gün içinde milyon defa karar değiştiriyosun eminim.
tedavin devam ediyor mu peki

tabiki devam ediyor..
benim ayrı evim var. çocugum küçük.. kreşe verdim olamdı..saatleri uymadı.. diğer büyük kızım okulu tam gün.. o da bakamadı.. dersleri var.. annemler başka semtte oturuyorardı..bize uzak.. yanıma getirdim.. maddiyatları yok.. annem babam boşanmış. kiralarını ben ödüyorum.8 kardeşiz.2 si evli. 2 si boşanmış. birisi ben tabiki.. diğer boşanan kardeşimde annemle yaşıyor.nonuda iki çocugu var..ama çocukları baba aldı tekrar gelecekler.. bide üstüne erkek kardeşim geldi dün.. kızınıda almış gelmiş..onun da kızı 3 yaşında.. boşanacakmış.. işyerini kapatmış.. işci oalrak çalışmaya başladı.. karsıyla kavga etmişler.. zaten o da sürekli kavga edip duruyor.. evli olan şehir dışındaki kızkardeşimin de eşi aldatıyor.. ama o ailede 2 boşanna var.. işim yok güücüm yok boşanmıyayım diyor. bide benim pişmanlığı görünce korktular.ablam bile evi var.işi var.yine de pişman oldu diye o da kocasını çekiyor.. annem bunlara çok zülüyor.. çocuklarımda böyle bir ortamda büyüyür. sorun bu.. ama büyük kızım çok mutlu.. teyzelerini çok seviyor.. 7 kız bir erkeğiz.. 1 evli dışarda. sorunlar bunlar..

Diğer konularında da böyle yapıyordun ; sürekli kopyala yapıştır.
Cevaplarda bile aynı yöntem.

Hangisi eski duygular ,hangisi yeni, şimdi neredesiniz , kim kiminle ne yapıyor anlaşılmıyor bile.

tabiki sildim.. unuttum..kendimden nefret ediyorum pişmanlığım için...
pişman değilim artık.. kendime çok kızıyorum.. zorluklar çıkınca ben oynamıyorum diyiroum hemen.. evet çocuklarım ailemle ..onlar bakıyorlar.benim ayrı evim var. ama gün boyu ordalar.. orda huzurlu bir ortam olmadığı için bazen pişman oluyorum.. dünde erkek kardeşimde kızıylan çantasını alıp gelmiş boşanıyoruz diye.. deliye döndüm..keşke boşanmayaydımda..düzenim bozulmasaydı dedim.. dün dedim.. ama o çaresizlikle.. bir an hem hiranaz hem kızım hemde boşanan kızkardeşimin çocuguna hemde iki çocuk o bakacak diye deliye döndüm.. pişman oldum.. ama geçti.. iyiiki boşadım... ben başaracağım... hepsi gececek...tekrar tekrar yazdımki yaşadıklarımı ..kendim için..ne olursa olsun..hayatın daha öncekinden kötü olamaz dedim.. ve boşanma nedenimizi suçlusu hem elalem dedim.kendim dedim.kayınvalidem yüzünden boşandık dedim.. ben dırdır ettim o ana kuzusu oldu.beni savunamadı.. bunalıma girdi.. kadına kıza gitti. deidm.. ama o pisliğin teki artık.. bunu biliyorum... pislik... ve ben pişman değilim.. sadece ailece çok zor günler geçiriyoruz.. hepsi üst üstte mi gelir Allahım.. Sabır..Bol dua edeceğiz..Başka çare yok..
ya her sorunda elin ayağın karışıp eski eşine sarma.
bunu tekrar tekrar oku lütfen.
mücadele etmek zorundasın bitti.
tabiki devam ediyor..
benim ayrı evim var. çocugum küçük.. kreşe verdim olamdı..saatleri uymadı.. diğer büyük kızım okulu tam gün.. o da bakamadı.. dersleri var.. annemler başka semtte oturuyorardı..bize uzak.. yanıma getirdim.. maddiyatları yok.. annem babam boşanmış. kiralarını ben ödüyorum.8 kardeşiz.2 si evli. 2 si boşanmış. birisi ben tabiki.. diğer boşanan kardeşimde annemle yaşıyor.nonuda iki çocugu var..ama çocukları baba aldı tekrar gelecekler.. bide üstüne erkek kardeşim geldi dün.. kızınıda almış gelmiş..onun da kızı 3 yaşında.. boşanacakmış.. işyerini kapatmış.. işci oalrak çalışmaya başladı.. karsıyla kavga etmişler.. zaten o da sürekli kavga edip duruyor.. evli olan şehir dışındaki kızkardeşimin de eşi aldatıyor.. ama o ailede 2 boşanna var.. işim yok güücüm yok boşanmıyayım diyor. bide benim pişmanlığı görünce korktular.ablam bile evi var.işi var.yine de pişman oldu diye o da kocasını çekiyor.. annem bunlara çok zülüyor.. çocuklarımda böyle bir ortamda büyüyür. sorun bu.. ama büyük kızım çok mutlu.. teyzelerini çok seviyor.. 7 kız bir erkeğiz.. 1 evli dışarda. sorunlar bunlar..
küçük kızını kreş dönüşünde karşılayacak birini bulursun elbet.
o ortam hiç sağlıklı gelmedi bana.
oradan al çocuklarını.
kira ödeyeceğine bir kadın tutarsın.çocuklarına gözkulak olur.
ailen de başının çaresine baksın.
sen kendi çocuklarını bi kurtar önce.
kim boşanıyosa kendisi alsın sorumluluğunu.
yapacak bişey yok.
hayat herkese acımasız.
sen daha kendi hayatına sahip çıkamazken ailenin şu bozuk düzenini düzeltmen mümkün değil.
hatta uzak durman daha iyi gibi.

Her konuda haklısın ama hep eşine hak vermişsin. Yok dırdır yaptım vs. Tabi yapacaksın seni para makinası olarak kulkanmışlar. Haaa bi de hizmetçi.
Haklısın ama halaaaa eşin gözünde melek. Üstüne üstlük metresler vs. Kurtulduğuna şükretmelisin.

Kaç yaşında bu çocuklar. Bakıcı tutun gelip evde baksın.
Ne olurda olsun, orada huzurlu bir ortam bile olmuş olsa (ki öyle bir ortam yok)çocuklarınızdan ayrılmayın. Beraber yaşayın. Onları gördükçe sizde belki daha çabuk iyleşirsiniz.
Ex madem fabrika müdürüymüş dava açın. Nafakayı artsın diye. Buna piskoljik olarak hazır olduğunuzda yapın.

Anneci aileci bi adam varmış
Markete bile annesiz gitmezmiş
Bu adama benzer cisim konu sahibin kocasıymış

Konu sahibiyle ayrı semtte ev beğenmişler taşınacağız diye seviniyomuş kadın
Tapu alınacağı gün kocasını aramış ne oldu tapu işi tamam mı demiş
Biz başka ev beğendik annemle orayı aldık demiş mesela

Yıllar böyle geçerken
Bu dert devede kulak kalmış
Kadın hatta kadınlar girmiş araya
Konu sahibi de kah kendi nişan yüzüğünü kadınlardan geri almış, kah bıçak çekmiş, kendi yatağından kovmuş o kadınları
Bunların çözüm olmayacağını anlamamış herhalde ki hepsi 3 kuruşluk kadınlar diyor
Kocası daha ucuz eder bence
Neyse..

Sonra boşanmışlar
Adam tak 2 ay sonra köyden bi kızla nişanlanmış
Bu kız ne eşya ne bişey beğenmemiş, kayınvalide yönetimini kabullenmemiş
Boruları bu kıza ötmeyince
Konu sahibiyle geri barışmış adam
Konu sahibi dünden razıymış ikinci çocuğu da yapıp tekrar evlenmişler

Yine olmamış
Yine kadınlar Elif, Gülten bilmem kim..
Sayılarını sonradan öğrenmiş
Sebep ne kayınvalide ne konu sahibinin dırdırıymış, ben kendimi kandırıyorum demiş konu sahibi
Yine boşanmışlar

Adam bu kez sade nişan değil bi de nikah kıymış başkasıyla
Ve ne hikmetse o kadından da memnun değilmiş
Kah Kıbrısta o kadını aldatıp, kah konu sahibine de bak bunu da aldatıyorum ama eski yaşantımızı da özledim senle diyomuş
Bkz: Maymun iştahı

Konu sahibi yine yelkenleri suya indirip evli olan eski eşiyle yazışmış çizişmiş
O kadını boşamasını bekliyormuş ki
Kadın 2 aydır annesinin evindyeken bir dönmüş, adamla tekrar barışmışlar
Konu sahibi avucunu yalamış
Bence iyi olmuş
Yoksa bu kısır döngü bitmez, gitsin her halt yesin, gelsin konu sahibi yine affeder

Sonracıma maddiyata geçmiş konu sahibi 3500 maaş 500 nafaka 4000 var
Eski sucuk salamlar yok kahvaltı da
Ailem de geçimden anlamıyor, bende anlamıyorum
Eski eşim olsa iyi yönetirdi diyo
Hala o adama ihtiyaç duyulması çok enteresan olsa da konu böyle işte

Ben çocuklara üzüldüm
Özeti bile destan gibi oldu, eh işte merak edenler buyursun

Destanımı hemde hiçbir yeri atlamadan özetlediğiniz için sonsuz teşekkür ederim.. okurken baya bir güldüm... gözümden yaşlar geldi... sinirden tabikii... ben bu kadar aptal güçsüz olabilirmiydim..erinmeden bu kadar uzun yazıyı okuduğunuz için yazdığınız için hakkınızı helal edin.... evet.. basit sorunlar.. gececek.. sadece son detayı okumuşsunuzdur umarım..
pişman değilim artık.. kendime çok kızıyorum.. zorluklar çıkınca ben oynamıyorum diyiroum hemen.. evet çocuklarım ailemle ..onlar bakıyorlar.benim ayrı evim var. ama gün boyu ordalar.. orda huzurlu bir ortam olmadığı için bazen pişman oluyorum.. dünde erkek kardeşimde kızıylan çantasını alıp gelmiş boşanıyoruz diye.. deliye döndüm..keşke boşanmayaydımda..düzenim bozulmasaydı dedim.. dün dedim.. ama o çaresizlikle.. bir an hem hiranaz hem kızım hemde boşanan kızkardeşimin çocuguna hemde iki çocuk o bakacak diye deliye döndüm.. pişman oldum.. ama geçti.. iyiiki boşadım... ben başaracağım... hepsi gececek...tekrar tekrar yazdımki yaşadıklarımı ..kendim için..ne olursa olsun..hayatın daha öncekinden kötü olamaz dedim.. yani evet .. yaşadıklarıma bakarsanız geriye bakacak kişinin akıl sağlığının olmaması gerek.. ama yukarıda belirttiğim ailemle ilgili sıkıntılar yaşayıncada akıl sağlığım o günlük gidiyor galiba... yani ailede herkes boşanıyor filan.. demekki biz mi kötüyüz diyosun :)) yok yok... artık iyiyim..
ama harikasınız... bu yazdıklarnızın çıktısını alıp okuyup gülücem.. hiç özet yapamam.. siz bu kadar özet geçmisiniz.. tebirikler.. emeklerinize sağlık...
ama iyiyim şimdi gerçekten.. geçecek.. inşallah ailemde huzur bulur...

diğer kadın önce zeki çıkmış maaş kartını vermemiş, ailesine dik gitmiş falan sorun yaşamışlar kadın çekip gitmiş. bu da bekliyor ki adam dönsün. o da dönücem falan diyor . velhasıl evli olduğu kadın geliyor. adama maddi yardımlar da bulunup bir de maaş kartını verince arası düzeliyor.
konu sahibi de çıldırıyor. ortada da 2 kız çocuğu var .
ayrıca ben de çok geriliyorum. artık bu arkadaşın konularını okumamayı düşünüyorum.

e yorum için teşekkürler.. pişman değilim artık.. kendime çok kızıyorum.. zorluklar çıkınca ben oynamıyorum diyiroum hemen.. evet çocuklarım ailemle ..onlar bakıyorlar.benim ayrı evim var. ama gün boyu ordalar.. orda huzurlu bir ortam olmadığı için bazen pişman oluyorum.. dünde erkek kardeşimde kızıylan çantasını alıp gelmiş boşanıyoruz diye.. deliye döndüm..keşke boşanmayaydımda..düzenim bozulmasaydı dedim.. dün dedim.. ama o çaresizlikle.. bir an hem hiranaz hem kızım hemde boşanan kızkardeşimin çocuguna hemde iki çocuk o bakacak diye deliye döndüm.. pişman oldum.. ama geçti.. iyiiki boşadım... ben başaracağım... hepsi gececek...tekrar tekrar yazdımki yaşadıklarımı ..kendim için..ne olursa olsun..hayatın daha öncekinden kötü olamaz dedim.. ve boşanma nedenimizi suçlusu hem elalem dedim.kendim dedim.kayınvalidem yüzünden boşandık dedim.. ben dırdır ettim o ana kuzusu oldu.beni savunamadı.. bunalıma girdi.. kadına kıza gitti. deidm.. ama o pisliğin teki artık.. bunu biliyorum... pislik... ve ben pişman değilim.. sadece ailece çok zor günler geçiriyoruz.. hepsi üst üstte mi gelir Allahım.. Sabır..Bol dua edeceğiz..Başka çare yok..

Yarisina kadar okuyabildim ancak.
Geri dinmekle hep yanlis yapmissin.
Cekilecek dert degillermis ailece.

bir-dost nickli olan arkadaşımız aşağıdaki şekilde özetlemiş.. baya güldüm.sinirden.. ama çok haklı..herşeyi atlamadan okumuş özetlemiş.. pişmanlıkta ialemden kaynaklı idi.. oada geçeçek... bunları okuyunca deliye dönmemek mümkün dğeil..bu yazıyı yazan arkadaşa bayıldım... myle bir anlatmışki.. masal gibi.. ama hepsi gerçek... geldi geçti diyip bunlara güelceğim inşalalah..

1. Anneci aileci bi adam varmış
  2. Markete bile annesiz gitmezmiş
  3. Bu adama benzer cisim konu sahibin kocasıymış
  4. Konu sahibiyle ayrı semtte ev beğenmişler taşınacağız diye seviniyomuş kadın
  5. Tapu alınacağı gün kocasını aramış ne oldu tapu işi tamam mı demiş
  6. Biz başka ev beğendik annemle orayı aldık demiş mesela
  7. Yıllar böyle geçerken
  8. Bu dert devede kulak kalmış
  9. Kadın hatta kadınlar girmiş araya
  10. Konu sahibi de kah kendi nişan yüzüğünü kadınlardan geri almış, kah bıçak çekmiş, kendi yatağından kovmuş o kadınları
  11. Bunların çözüm olmayacağını anlamamış herhalde ki hepsi 3 kuruşluk kadınlar diyor
  12. Kocası daha ucuz eder bence
  13. Neyse..
  14. Sonra boşanmışlar
  15. Adam tak 2 ay sonra köyden bi kızla nişanlanmış
  16. Bu kız ne eşya ne bişey beğenmemiş, kayınvalide yönetimini kabullenmemiş
  17. Boruları bu kıza ötmeyince
  18. Konu sahibiyle geri barışmış adam
  19. Konu sahibi dünden razıymış ikinci çocuğu da yapıp tekrar evlenmişler
  20. Yine olmamış
  21. Yine kadınlar Elif, Gülten bilmem kim..
  22. Sayılarını sonradan öğrenmiş
  23. Sebep ne kayınvalide ne konu sahibinin dırdırıymış, ben kendimi kandırıyorum demiş konu sahibi
  24. Yine boşanmışlar
  25. Adam bu kez sade nişan değil bi de nikah kıymış başkasıyla
  26. Ve ne hikmetse o kadından da memnun değilmiş
  27. Kah Kıbrısta o kadını aldatıp, kah konu sahibine de bak bunu da aldatıyorum ama eski yaşantımızı da özledim senle diyomuş
  28. Bkz: Maymun iştahı
  29. Konu sahibi yine yelkenleri suya indirip evli olan eski eşiyle yazışmış çizişmiş
  30. O kadını boşamasını bekliyormuş ki
  31. Kadın 2 aydır annesinin evindyeken bir dönmüş, adamla tekrar barışmışlar
  32. Konu sahibi avucunu yalamış
  33. Bence iyi olmuş
  34. Yoksa bu kısır döngü bitmez, gitsin her halt yesin, gelsin konu sahibi yine affeder
  35. Sonracıma maddiyata geçmiş konu sahibi 3500 maaş 500 nafaka 4000 var
  36. Eski sucuk salamlar yok kahvaltı da
  37. Ailem de geçimden anlamıyor, bende anlamıyorum
  38. Eski eşim olsa iyi yönetirdi diyo
  39. Hala o adama ihtiyaç duyulması çok enteresan olsa da konu böyle işte
  40. Ben çocuklara üzüldüm
  41. Özeti bile destan gibi oldu, eh işte merak edenler buyursun

pişman değilim artık.. kendime çok kızıyorum.. sadece o anlık... kızgınlığım.düşüncem..çocuklarım ailemle ..onlar bakıyorlar.benim ayrı evim var. ama gün boyu ordalar.. orda huzurlu bir ortam olmadığı için bazen pişman oluyorum.. dünde erkek kardeşimde kızıylan çantasını alıp gelmiş boşanıyoruz diye.. deliye döndüm..keşke boşanmayaydımda..düzenim bozulmasaydı dedim.. dün dedim.. ama o çaresizlikle.. bir an hem hiranaz hem kızım hemde boşanan kızkardeşimin çocuguna hemde iki çocuk o bakacak diye deliye döndüm.. pişman oldum.. ama geçti.. iyiiki boşadım... ben başaracağım... hepsi gececek...tekrar tekrar yazdımki yaşadıklarımı ..kendim için..ne olursa olsun..hayatın daha öncekinden kötü olamaz dedim..
nafakayı artıracağım..söyledim..deliye döndü zaten.. ama artıracağım..umrumda değilç..kaç tane kira geliri var.. bide çocuklarım için ölürüm diyor. hafta da bir gün alıp sevip geliyor bi icik diyor o akdar..ya o psilikten hiçbişrey beklememek lazım.. benim param bana yeter de..şu ailemin sorunlarıda olmasa.. herşey daha mükemmel olurdu.. işte bu köpek adamda pişman olduğumu görünce kendi adam gibi adamda bende pişmanım zannetti..bilmiyorki ailemden çevreden filan.. artık bitti giti.. taibki..
canım annemde kalıyor demişsin ama ,sen işten çıkınca almıyor musun yanına?? büyük olan zaten 13 yaşında artık koca kız oldu eve anahtarla girip kalabilir.annenin evi çok yakındı sana doğru hatırlıyorum değil mi???
bak şöyle yapsan,küçük 3 yaşındaydı değil mi? bu yaz zaten yazlık kiraladaın gidiyorsun..yazı atlattın,sonbaharda da küçüğü kreşe verirsin,hem babası oalcak herif de okul masraflarına yardım etmek zorunda zaten..böylece hem kızın problemli ortamdan uzak olur hem zaten okul yaşı artık 4 yaş.
böylece sabah bırakıp akşam iş çıkışı alabilrsin..büyük kzı zaten okula gidiyor,eve gelip anahtarla girebilir.
ayrıca sanırım seneye büyük kız teog a girecek değil mi??* bak önemli bir sene...senin bu yaz iyice toparlanıp bir düzen kurman lazım..bence sonbahara yaparsın sen bu düzeni...:KK5:

X