- 13 Mayıs 2015
- 700
- 333
- 42
- Konu Sahibi mutluluk1982
Hepsini okudum konunun.
Ama büyük vakit kaybı oldu.
Sonra düşündüm de bu hayatı yaşamak nasıl bir zaman kaybıdır kim bilir.
Kendinize saygınız yok mu sizin?
Kocam yok başımda, yok çocuklarım onu yemedi bunu yemedi, onu giymediler bilmem ne.
Onursuz bir anneden daha berbat bir şey olamaz bir çocuğun hayatında.
Adam sizi aldatmış, karısını da sizinle aldatmış.
Hala kaynanayı anlatıyosunuz bir de.
Of ne midesizlik gerçekten daha fazla yazmaya gerek yok.
yorum için teşekkürler.. pişman değilim artık.. kendime çok kızıyorum.. zorluklar çıkınca ben oynamıyorum diyiroum hemen.. evet çocuklarım ailemle ..onlar bakıyorlar.benim ayrı evim var. ama gün boyu ordalar.. orda huzurlu bir ortam olmadığı için bazen pişman oluyorum.. dünde erkek kardeşimde kızıylan çantasını alıp gelmiş boşanıyoruz diye.. deliye döndüm..keşke boşanmayaydımda..düzenim bozulmasaydı dedim.. dün dedim.. ama o çaresizlikle.. bir an hem hiranaz hem kızım hemde boşanan kızkardeşimin çocuguna hemde iki çocuk o bakacak diye deliye döndüm.. pişman oldum.. ama geçti.. iyiiki boşadım... ben başaracağım... hepsi gececek...tekrar tekrar yazdımki yaşadıklarımı ..kendim için..ne olursa olsun..hayatın daha öncekinden kötü olamaz dedim.. ve boşanma nedenimizi suçlusu hem elalem dedim.kendim dedim.kayınvalidem yüzünden boşandık dedim.. ben dırdır ettim o ana kuzusu oldu.beni savunamadı.. bunalıma girdi.. kadına kıza gitti. deidm.. ama o pisliğin teki artık.. bunu biliyorum... pislik... ve ben pişman değilim.. sadece ailece çok zor günler geçiriyoruz.. hepsi üst üstte mi gelir Allahım.. Sabır..Bol dua edeceğiz..Başka çare yok..