- 27 Ocak 2019
- 80
- 12
- 3
- Konu Sahibi Darkrainbowww96
-
Canım arkadaş olduklarını ya da reelde görüştüklerini sanmıyorum.Yani adamın tum yakın arkadaşlarını taniyorum, böyle birsey olsaydı haberim olurdu.Sadece faceten eklemiş, artık nasıl olmuşsa.Bu ekleme olayı da ben yeni arkadaşımla tanısdıktan baya sonra oldu.Bence bu yeni sevgilinide birak.. tanisiolarmis daha nolmasini bekliyosun? Belkide sana oyun yapiyolar. Bulasma
Bak cnm eski sevgiline hicc bulasma aslaaa ona yazma . Bence sosyalHerkese merhaba.Bir konuda akıl almak istiyorum((( lütfen yargılayacak tarzda yorumlar yazmayın zaten kötü hissediyorum kendimi.Ben 4 yıl falan önce internette biriyle tanışıp sevgili olmuştum. O zamanlar 19 yaşındaydım daha ve bu çocuga baya bağlanmıştım, zaten ilk sevgilimdi.Şimdi bizim aramızda cinsel ilişki olmasa da, zaman zaman yakınlaşmalar oldu ,yüzeysel sevişmeler yani.Ama belirttiğim gibi asla cinsel ilişki olmadı aramızda.1 buçuk sene falan devam etti ilişkimiz, kendisi çok takıntılı, aşırı kıskanç, hatta fevkalede kıskanç biri olduğu için bitirmek zorunda kaldım.Tabi bana ihanet etmesinin de rölü oldu bu kararı almamda.Velhasıl ayrıldık ve bir süre hiç ses çıkmadı bundan.Sonra yeniden bana yazmaya, aramaya başladı ve bambaşka yüzüyle karşılaştım.Sürekli benimle görüşmek istediğini söylüyor, redd edince tehditler savuruyordu.Bir keresinde sosyal medyada anonim soru sorma sitesinde kimliğini belirtmeyen bir kişiden benim ne mal olduğumu bildiği, sevgilimle seviştiğimi bildiği, namuslu ayakları yapan bir yalancı olduğum tarzında bi mesaj aldım.Bunu hemen eski sevgilime belirttim ve bana sanki hiç birşey olmamış gibi : ben aramizda geçenleri bir arkadaşa anlattım, o da sana takılmak için oyle yazmıştır, söylerim bir daha yapmaz dedi(( şerefsiz herif işte, birşey diyemedim ben.Şimdi beni asıl düşündüren meseleye geliyorum,bu son olay 1.5 sene falan önce yaşandı, o zamandan beri ses yok yine.Ben bir çocukla taniştim, facete de ekledim, ve bir gün geçmiş sevgilimin onun arkadaşlık listesinde oldugunu gordum, dünyam başıma yıkıldı.Ya bir gun konu eskilere gelir ve benimle yaşadıklarını anlatırsa.Bu tanistigim cocukla cok seviyeli bir ilişkimiz var, zaten eski hatalarimi İnşallah bir daha asla tekrarlamam.Ama geçmiş peşimizi bırakmıyor(((( bir de en buyuk hatam yuzum gozukmese bile eski sevgilime bir kaç tane üstsüz foto atmıştım.Cahillik iste şimdiki aklım olsaydı yaparmıydım.Yani konuşur ve eski fotolarımı da isbat olarak atarsa, ben biterim.Tabi eski fotoların kalıp kalmadığını da bilmiyorum, sonucta 3 seneden fazla zaman geçti.Akıl verir misiniz bana nasil davranmaliyim? Ağzini aramak için geçmiş sevgilime yazarsam, hata yapmış olurmuyum? Konu baya uzun oldu, özür dilerim(
Bu arada şimdiki arkadaşimla internette tanismadim, ortak arkadas vasitasiyla tanistik, sonradan faceten ekledim.
Onune geleni ekliyosa baska ama milyonlarca insan arasindan onun olmasi tesaduf diyosun yani?Canım arkadaş olduklarını ya da reelde görüştüklerini sanmıyorum.Yani adamın tum yakın arkadaşlarını taniyorum, böyle birsey olsaydı haberim olurdu.Sadece faceten eklemiş, artık nasıl olmuşsa.Bu ekleme olayı da ben yeni arkadaşımla tanısdıktan baya sonra oldu.
Ben kapatabilirim hesabimi, ama ona kapattıramam((( hem şüphe çekerim, hem de onun işi sosyal medyayla alakalı yani kapatamazBak cnm eski sevgiline hicc bulasma aslaaa ona yazma . Bence sosyal
Medya hesaplarini kapat yapabiliyorsan seninkininde hesabini kapatmasini saglaa . Iliskinizi sosyal medya olmadan surdurun. Bende face yuzunden cok sikinti cektim benim sevgilim cok kiskancti erkekleri bilirsn hepsi yavsak durmadan mesaj atiyolardi cok guzelsn tanisalim falan diyee .. seni dun gordum senin hayraninin falan diye . Bizde bu yuzden sorun yasiyoduk . Bende face hesabimi kapattim bidahada hic acmadmm . Kimsede rahatsz edemedi artk sorunumz da boyle ortadan kalkti . Bende onun facesinden takiliyorm smdi.
Onune geleni ekliyor yeni arkadasim, 4000den fazla arkadasi varOnune geleni ekliyosa baska ama milyonlarca insan arasindan onun olmasi tesaduf diyosun yani?
Yine inkar ettt yuzun gozukmuyo nasil olsa ben degilim de . Hem eger oyle bisey yapacak olursa polise sikayet ettt bu ne cesaret senin resimlerini paylasmak nedir bu suca girer hic korkma yaptiklarindan gecmis gecmistir pisman olmussun degismissn . Hem sevgilinin sifresini alabiliesen iyi olur eski sevgilini silersin facesinden . Hem ben anlamyorum bir erkek bukadar serefsiz olabiliemi ya . Nekadar inancli birisin bilemiyorum ama Allaha dua ett cok dua et.eski sevgilinden kurtulmak icin Allaha sigin pisman olmussun zaten InshaAllah kurtulursun eski sevgilinden kardesmBen kapatabilirim hesabimi, ama ona kapattıramam((( hem şüphe çekerim, hem de onun işi sosyal medyayla alakalı yani kapatamazyarın öbür gun faceten birlikte resim paylaşalım derse ayvayı yedim.İki ucu boklu değenek napıcam bilmiyorum.Şerefsiz sevgilimin resimleri sildigini bilsem herşeyi inkar ederdim, simdi oyle sansim da yok
soylerse soylesin yaa cokta takma kafana bosverBoynumda çok belirgin bir ben varispatlayabilir bence.Cildim beni ele veriyor bir nevi
İnsallah kardeşim cok sag ol guzel dileklerin için.Yine inkar ettt yuzun gozukmuyo nasil olsa ben degilim de . Hem eger oyle bisey yapacak olursa polise sikayet ettt bu ne cesaret senin resimlerini paylasmak nedir bu suca girer hic korkma yaptiklarindan gecmis gecmistir pisman olmussun degismissn . Hem sevgilinin sifresini alabiliesen iyi olur eski sevgilini silersin facesinden . Hem ben anlamyorum bir erkek bukadar serefsiz olabiliemi ya . Nekadar inancli birisin bilemiyorum ama Allaha dua ett cok dua et.eski sevgilinden kurtulmak icin Allaha sigin pisman olmussun zaten InshaAllah kurtulursun eski sevgilinden kardesm
Bence o yazan kendidir sakın iletişimde kurmaAma şerefsiz herif hiç tanımadığım birine aramizda olanları anlatmış, adam anonim hesapla bana namuslu ayakları yapan yollusun falan yazmıştı((( bunu bir kere, yaptıysa, gene yapmaz mı((
O kisi takip ediyo mu exini?Onune geleni ekliyor yeni arkadasim, 4000den fazla arkadasi var
Exim pek birsey paylasmiyor hesabinda, fake hesap gibi yani.Resim falan hic yok, sadece bir kac gonderi yazmis.Takip edilecek kadar anlamli profili yok yani, sadece arkadasliginda kalmisO kisi takip ediyo mu exini?
Çok haklısınız artık arkadaşımın psikolojisi bozulmuştı ve resmen ölmesi için dua eder oldu siz düşünün artık.Fakat küçük yerde yaşadığımız için çocuğun eşine ulaşmaya cesaret edemedi.Ve gerçekten çok sevdiği bir erkek bu laflar yüzünden ondan ayrıldı ve çocukta kız arkadaşımı çok seviyordu.Allah cezasını verir inşallah ne diyeyimbu nedir ya, şu olayda arkadaşınıza yapılan harekete aşırı sinirlendim!şerefsize bak, bitmiş gitmiş evlenmişsin ne derdin var kızın hayatını mahvediyorsun daha?o adamlara da yazıklar olsun!! bir tanesi çıkış de dememiş mi, banane birader geçmiş geçmiştir kapat o y.vş.k ağzını diye??yazıklar olsun!hayır sonra ne yapmış bu kadın, en fazla sevişmiştir nedir yani?
ben onun yerinde olsam o pisliğin evliliğini bozmak için elimden geleni yapardım, zaten 5 sene kafayı bana takıp hala benim ilişkilerimle uğraşan adamın aklı evliliğinde falan değildir evdeki kadına da yazık!arkadaşınız biraz güçlü dursun hayatını o sapığın ellerinden de geri alsın, sinirlendim gerçekten
Ben şu erkeklere de cok gıcık oluyorum var ya.Geçmisinde birlikteliği oldu diye kadını bırakmak ne demek.Sanki kendileri bakir var ya, bildiğin rezillik.Hep hesap soran da, cekip giden de onlar oluyor nedense.Kahrolası ataerkil düzen işte.Çok haklısınız artık arkadaşımın psikolojisi bozulmuştı ve resmen ölmesi için dua eder oldu siz düşünün artık.Fakat küçük yerde yaşadığımız için çocuğun eşine ulaşmaya cesaret edemedi.Ve gerçekten çok sevdiği bir erkek bu laflar yüzünden ondan ayrıldı ve çocukta kız arkadaşımı çok seviyordu.Allah cezasını verir inşallah ne diyeyim
Bence tesaduf degil özellikle arkadas listesini kontrol edip ekleme olasiligi cook cook olası.Onune geleni ekliyosa baska ama milyonlarca insan arasindan onun olmasi tesaduf diyosun yani?
Valla böyleyse eğer ayvayı yedimO fotograflari emin ol sakliyordur. Belli ki pislik yapmayi seven biri. Sosyal medya kullanma bence
Yüzeysel sevişince hala bakire olunuyor o demek sanırımYüzeysel sevişme ile cinsel ilişki arasındaki fark nedir?
Cinsel ilişkiye girmedim yani, nasıl söyleleyim "penetration" olmadıYüzeysel sevişme ile cinsel ilişki arasındaki fark nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?