- 27 Ocak 2019
- 80
- 12
- 3
- Konu Sahibi Darkrainbowww96
-
Ama şerefsiz herif hiç tanımadığım birine aramizda olanları anlatmış, adam anonim hesapla bana namuslu ayakları yapan yollusun falan yazmıştı((( bunu bir kere, yaptıysa, gene yapmaz mı((Hiç bulaşma geçmiş geçmişte kaldı,bahsetmede bundan kimselere sana karşı koz olarak kullanamasınlar.
Sorma ya geçmişin bedelini odeyen taraf hep biz oluyoruzNedir bu memlekette bu kadınların erkeklerden çektiği????
Yaşanan ilişkilerin bedeli bu olmamalı.
Böyle korkuyla yaşamaya devam edin o zaman,bırakın bunları onlarda peşinizi bırakır,sosyal medya kullanmayın gerekirse madem bu kadar çekiniyorsan,yada hesaplarını filan değiştir.Ama şerefsiz herif hiç tanımadığım birine aramizda olanları anlatmış, adam anonim hesapla bana namuslu ayakları yapan yollusun falan yazmıştı((( bunu birkere, yaptıysa, gene yapmaz mı((
Arkadaş değiller, eminim bundan, sadece nasıl olmuşsa faceten eklemiş.Yani özelden konuşmaları oldugunu bile sanmıyorum, ama yarin, obur gun olmayacak diye emin de olamam(Sen de internetten sevgili bulma olayina bir son versen... Ayrıca ikisi nasıl arkadaş ki belki bu bir tuzak sana.
Üstsüz fotoğraf yollama n için diyecek söz yok ilerde evlensen kocana bile yollayabilir.
Simdiki erkek arkadasimi internetten bulmadim, bir arkadas vasitasiyla tanistik, sosyal medyada ekledim sadece(Artık internetten sevgili bulmayı bırak
Nerede oturduğumu bilmiyor.Yok internette tanismadim((((Bence bu yeni tanıştığın çoçukla iletişimi kes.
Bana pek sağlıklı bı ilişki olacak gibi gelmiyor.
Eski sevgilin herşeyi anlatır, anlatmaz sanma sakın.
Birde bu yeni sevgilinlede mi internette tanıştın.?
Müge anlı da sizin gibi çıplak fotoğraf atan ve daha sonra problem yaşayan bı kaç kişi çıktı. Ya tüm sosyal hesaplarınızı kapatın.
Ya da bu eski sevgiliniz bir daha size bulaşırsa şikayette bulunun.
Birde bu tipler nerde oturduğunuzu biliyorsa iyice tüy dikiyorlar dikkatli olun.
Bir kaç kez denemek istedim, ama muhafazakar ve dindar biri.Sanmiyorum beni kabul edecegini , hem de geçmişimi bilen bir kişinin daha olmasini istemiyorum.Galiba en makulu açıklama yapmadan uzaklaşmakSimdiki erkek arkadasina dürüst olup yuzeysel anlatmani tavsiye ederim. Ayni seyleri yasamis ve evli iki çocuklu biri olarak dürüstlük her zaman her yoldan iyidir:)
Şimdi konuştugum cocugu internetten bulmadim canim.Bir arkadas vasitasiyla taniştik ve internette ekledim sonradan.Eski sevgilim o zaman yoktu arkadaş listesinde, yani arkadaş degillerSen de internetten sevgili bulma olayina bir son versen... Ayrıca ikisi nasıl arkadaş ki belki bu bir tuzak sana.
Üstsüz fotoğraf yollama n için diyecek söz yok ilerde evlensen kocana bile yollayabilir.
Ben fotoğrafları sildiğini sanmıyorum.Nerede oturduğumu bilmiyor.Yok internette tanismadim((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?