Geçinemiyormuşuz, gereksizmiş, gitmek istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eltim duygularını pek belli etmez, soğukkanlı biridir. Birde rahat bir insandır.

Alışveriş dışında da probleminiz var. Seni Eltine yarandırmaya mı çalışıyor ? Normalde genelde kadınları kaprisli bulurum da fazla uyumlusun canım. Gitmeyeceksen gitme ne münasebet.
Aslında eltimle hiçbir sıkıntım yok. Gayette iyiyiz. Hatta kaynanam eltimle hakkımda konuştuğu şeyleri de söylüyor hatta eltim eşimin davranışlarının fsrkında olduğu için kaynımla birlikte eşime bebek olunca nasıl sıkıntılar olduğunu, ev işlerinde vs eskisi gibi olamadığımızı vs herşey hakkında bilgi veriyorlar beni sıkmasın diye ama eşimin davranışalrı beni onlardan uzaklaştırıyor.

Hamileyim gelemem bu kadar basit.

gitmeyi falan bir kenara bırakın da hamile halinizle sizi düşünmeyip de eltinizi ve çocuğunu düşünmesi bana hayırdır dedirtti. :)

neden tüm bebek işlerini tek başınıza halletmeye çalışıyorsunuz ? bebeği tek başınıza mı yaptınız? bir bebeği olacak hiç mi heves heyecan olmaz öküzün önde gideninde.

keşke köyü falan düşünmeden önce eşinizle aranızdaki sorunları halletseniz.

Ona göre ben onu anlamıyormuşum. Düşüncesizmişim. Fesatmışım. Çocukça davranıyormuşum filan... Bebeği sevmeye gelince seviyor ölürüm biterim filan ama birşey alınca yok gereksiz yok pahalı.

Bence abartmamissiniz. Ben saysam ne derler acaba biz bebek icin ayriyeten birikim yaptik cunku gidiyor beya

Daha 18.haftada niye tam teşekküllü alışverişe giriştiniz ben orasını anlamadım. Zamana yayın biraz. Her şeyi aynı anda almak zorunda değilsiniz

Bu arada ikinci el almak ozensizlik degil kotu birsey degil. Ama biz milletce illa herseyi ilk el alicaz kalitesi dusuk olsada. Ikinci el temiz saglam kaliteli birsey almak gayet mantikli. Ikknci el almak bazen maddiyatlada ilgili degil. Bildigim bircok insan maddi gucu olmasina ragmen ikinci el tercih ediyor. Hem cevre icinde cok daha iyi birsey

dr izin vermiyor deyin.
onada gerek yok..ben köye gelmek istemiyorum diyebilin bence..zorla götürürse gittiğiniz yerde zorla bulundugunuzu belli edin.

Bebek alışverişi listen beni bile gerdi ayol...Listede çocuk odası var...O nasıl öyle direkt tek kalemde yazılıo?

İkinci el almam birşey değim ama sanki kıyafwtkerş fşlan da herşeyi eltimşn bebeğininkileri filan kullanayım diye bekliyor heralde. Hep başkasının eskilerini mi giydircem çocuğuma ben. Kendim de birşeyler almak istiyorum çocuğuma ama daha birşey almadan başladı.

Ben küçükken teyzemin kızının, amcamın oğullarının küçük kıyafetleri ile büyüdüm. Bir keresinde teyzemşn kızıyla kavga etmiştik. Daha 8-9 yaşlarındayız. Kavga edince dedim al kıyafetlerini istemiyorum, hepsini sana geri vereceğim. Bana dediki senin tüm kıyafetlerin benimdi zaten dedi. Sonra ben gittim dolabıma kuzenime ait olan tüm eşyaları çantaya doldurdum ve baktığımda tüm eşyalarımın kuzenimin kıyafetleri olduğunu gördüm. O an çok utandım. Ve çantayı bıraktım öyle gittim. Hiç unutmuyorum o anları. Babamın bana aldığı bayramlıkları, babamın bana 1 pantolon almak için Eminönü'nde vs. saatlerce gezmesini hiç unutamıyorum.

O yüzden de sağdan soldan milletin eskisinden çok bizim aldıklarımızla büyüsün istiyorum. İlerde yüzüne sen benim küçüklerimle büyüdğn ki diye dalga konusu olmasını istemiyorum.

Daha 18.haftada niye tam teşekküllü alışverişe giriştiniz ben orasını anlamadım. Zamana yayın biraz. Her şeyi aynı anda almak zorunda değilsiniz
Aslında tam teşekküllü alışverişe girişmedim. Ben ağır ağır hareket ediyordum. Sadeve araştırıyordum, bime vs gelmişken uygunken alayım dedim. Arabayı filan sonra alacaktım. Diğet saydığım biberon, emzik, Pişik kremi, uyku tulumu, battaniye, Reflü yatağını vs ablamla annem almıştı. Eşim araba alırken arabadan arta kalan parayla da bir an önce bebek arabasını alalım filan dedi. Ben de zaten uzun zamandır bakıyordum beğendiğim arabayı ikinci el uygun fiyata aldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…