Zaten o listelere baktım ama oradaki çoğu şeyi almadım yani listeme eklemedim bile gereksiz gördüm ben de çünkü. Ama eşimşn gereksiz gördüğü şeyler emzirme sütyeni gereksiz ona göre, lohusayken emzirirken giyeceğim pijama vs gereksiz çocuğa aldığım işte bazı gerekli olan şeyler ona göre gereksiz ona göre olmasa da olur. Kıyafet bakıyorum herşeyi al herşeyi diye laf sokuyor.
Eşim kardeşi ve eltimle birlşkte gitmemizi istiyor. Birde şöyle şart koşuyor bana eğer onlar gitmezse biz iki günlüğğne bir yerlere giderşz kafa dağıtmaya diyor. Ama dün kardeşiyle telefonda izin planı yapıyorlar 1 haftalığına o da köyde. Ve eltimşn de 2 çocuğu var biri bebek biri 4 yaşında. Yazın eltime yemek pişirmedşm diye kızan bu sefer kim bilir nelere laf eder. O zaman bana dediklerini duysanız aaa haklıymışsın dersin. Yani benden memnun olmadığını vs evimizin pis olduğunu, hep kahvaltı yaptığımızı(işi gereği geç kalkıyor ve kalkınca yemek değil hep kahvaltı istiyor, yemek yapıyorum yiyoruz sonra tekrar tost vs fibi kahvaltılık şeyşer yemek istiyor beni bahane ediyor) söyledi eltime yemek yapmadığım için. İşte fesat ve kötü biri olduğumu filan vs söylemişti o zaman. Ben de bunlar da aklıma geldiği ve bana hem geçinemiyoruz deyip hem kendi diş tedavisine para yok deyio gitmemesi ve beni bunlar için üzmesi yüzünden gitmek istemşyorum eltimlerle köye.